Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Egy hétig ingyen juthatsz a Mutant Year Zeróhoz [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Egy hétig ingyen juthatsz a Mutant Year Zeróhoz
Plusz a Hyper Light Drifter pixelgrafikus akció-RPG-t is ajándékba adja az Epic Games Store.

Mutant Year Zero: Road to Eden

Mutant Year Zero: Road to Eden
A legutóbbi Mutant Year Zero: Road to Eden cikkek, hírek
10278 levél
Válasz 19.08.17. 23:32 #4
davkar9
Mert ettől az epic jófejnek tűnik (nem az). Lefizetések, izé, exkluzívok esetén megkapják a fejlesztők a pénzt, de a más klienseken is fellelhető, itt most ingyen kiszórt játékokért nem tudom milyen összegeket fizetnek (ha egyáltalán).
All me best mates are trees.
219 levél
Válasz 19.08.17. 17:24 #3
Noggle
Én pont azok közé tartozom, aki szinte semmit se teljes áron szerez be, ennek elsődleges oka, hogy mesterien kifejlesztett csúszással játszom mindennel, azaz én pont olyan sorrendben játszom minden AAA játékkal, mint aki rögtön kifizeti a teljes összeget csak ugye így feleannyiba kerül.
Az hogy miért adják ingyen jó kérdés, talán az eladási adatok nem fényesek, humble haviba is nagyon hamar bekerült, így ezt meg főleg olcsón szereztem be. Epictől pedig elfogadtam, használják csak a pénzüket
5643 levél
Válasz 19.08.16. 22:57 #2
Dino
KobraP: Lehet, hogy pont azért, hogy a játékot megismerve minél többen megvegyék a DLC-t.
Amúgy korainak érzem, hogy egy féléves játék lett ingyenes, nem érzem túl korrektnek azokkal szemben, akik decemberben még teljes árat fizettek a programért. (A Detroit PS Plusba kerülését hasonlóképpen korainak éreztem 1 évvel a megjelenés után.) És szintén valamilyen szinten piacrombolónak érzem azt, amikor 1-2-3 hónappal a megjelenés után 40-50%-os árkedvezménnyel kínálják itthon sok esetben az akár AAA-kategóriájú játékokat, mert ezt se érzem túl pozitív üzenetűnek azok felé, akik a megjelenéskor 15-20 ezerért az adott játékot.
73 levél
Válasz 19.08.16. 20:16 #1
KobraP
Ritka játékok egyike amelyik ténylegesen megéri a pénzét és még viszonylag új is.(bár tény picit rövid viszont ha nem tartalmazza a kieget) ...
Miért adják ingyen ?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.