Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mutant Year Zero: Road to Eden

Egy hétig ingyen juthatsz a Mutant Year Zeróhoz

Plusz a Hyper Light Drifter pixelgrafikus akció-RPG-t is ajándékba adja az Epic Games Store.

2019.08.16. 07:13 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ismét két játék zsebelhető be teljesen ingyen az Epic Games Store oldalán, az egyik ráadásul alig több mint egy évvel ezelőtt jelent meg.

A The Bearded Ladiestől tavaly decemberben érkezett meg a Mutant Year Zero: Road to Eden körökre osztott taktikai-stratégiai játék, amelyet fórumunkban nemes egyszerűséggel "a malacos XCOM"-ként említettek meg olvasóink. "Egyértelműen az év egyik legjobb körökre osztott taktikai-stratégiai játéka" - írta róla GeryG kollégánk. A játékhoz most 34,99 euró helyett lehet ingyen hozzájutni, és örökre a miénk is marad.

Cikkajánló
Mutant Year Zero: Road to Eden
Az édenbe vezető út taktikus csatákkal és rengeteg lopakodással van kikövezve. Csak már benőtte a moha...
» Olvasd el!

A másik ingyenjáték egy 2016-os alkotás, mégpedig a Hyper Light Drifter című akció-kaland-RPG, amely 16-bites klasszikusokat idéz meg pixelgrafikus grafikájával, de modernizáld játékmechanikákkal.

Egy hét múlva pedig egy remek puzzle-pltaformer fog majd várni ránk: a Fez lesz az Epic Games Store következő ingyenes játéka. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Mutant Year Zero: Road to Eden
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mutant Year Zero: Road to Eden

hozzászólások (4)

KobraP
KobraP 2019.08.16. 20:16
Ritka játékok egyike amelyik ténylegesen megéri a pénzét és még viszonylag új is.(bár tény picit rövid viszont ha nem tartalmazza a kieget) ...
Miért adják ingyen ? :(
Dino
Dino 2019.08.16. 22:57
KobraP: Lehet, hogy pont azért, hogy a játékot megismerve minél többen megvegyék a DLC-t. :-)
Amúgy korainak érzem, hogy egy féléves játék lett ingyenes, nem érzem túl korrektnek azokkal szemben, akik decemberben még teljes árat fizettek a programért. (A Detroit PS Plusba kerülését hasonlóképpen korainak éreztem 1 évvel a megjelenés után.) És szintén valamilyen szinten piacrombolónak érzem azt, amikor 1-2-3 hónappal a megjelenés után 40-50%-os árkedvezménnyel kínálják itthon sok esetben az akár AAA-kategóriájú játékokat, mert ezt se érzem túl pozitív üzenetűnek azok felé, akik a megjelenéskor 15-20 ezerért az adott játékot.
Noggle
Noggle 2019.08.17. 17:24
Én pont azok közé tartozom, aki szinte semmit se teljes áron szerez be, ennek elsődleges oka, hogy mesterien kifejlesztett csúszással játszom mindennel, azaz én pont olyan sorrendben játszom minden AAA játékkal, mint aki rögtön kifizeti a teljes összeget csak ugye így feleannyiba kerül.
Az hogy miért adják ingyen jó kérdés, talán az eladási adatok nem fényesek, humble haviba is nagyon hamar bekerült, így ezt meg főleg olcsón szereztem be. Epictől pedig elfogadtam, használják csak a pénzüket :-D
davkar9
davkar9 2019.08.17. 23:32
Mert ettől az epic jófejnek tűnik (nem az). Lefizetések, izé, exkluzívok esetén megkapják a fejlesztők a pénzt, de a más klienseken is fellelhető, itt most ingyen kiszórt játékokért nem tudom milyen összegeket fizetnek (ha egyáltalán).
ajánlott olvasnivaló