Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Frissült a Red Dead Redemption 2 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Frissült a Red Dead Redemption 2
És a Rockstar Games Launcher is, de csak pár dolgot javítottak egyelőre.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2
A legutóbbi Red Dead Redemption 2 cikkek, hírek
1861 levél
Válasz 19.11.07. 21:47 #7
jawsika
Jaj a Mafia... meghatározó játék, a legelevenebb videojátékos gyerekemlékeim hozzá kötődnek. A mai napig a top 10-ben van. Amiket viszont leírsz, mind igazak. Viszont azt szerettem, hogy ha szembementél a forgalommal, vagy a járdán mentél, az nem zavart senkit.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
1486 levél
Válasz 19.11.07. 17:46 #6
quervo
Nekem olyan emlékem is van, hogy meg is álltam a rendőrnek, és mialatt adta a bünticetlit, aközben is szórtak.
A legelső Driver volt olyan, hogy ha véletlen megnyomtad a kéziféket, akkor a yard olyan elánnal kezdett vadászni, mintha az FBI top10 ülne egyszerre a kocsiban.
11285 levél
Válasz 19.11.07. 15:07 #5
Lacko
GeryG: Az első indításkor (tegnapelött) mindent lejebb vettem. És tegnap ment egész nap szaggatás nélkül: ez azt jelenti, hogy azok a pár másodperces beakadások voltak, de mondjuk 3-5 percenként. Most meg a patch óta tipikusan szaggat. De hát menni kell vadászni, meg ilyenek, szóval nincs lazsálás, szaggatás ide vagy oda.

Morello: Nekem az az emlékem, hogy állatira szerettem a Mafia 1-et de folyamatosan szívta a bugoktól: sokszor átzuhantam a földön és akkor alulról láttam a várost és zuhantam végtelenül. Meg a legidegesítőbb a rendőrség volt: ha egy fél mérföldperórával átléped a limitet, akkor a zsernyák a nikkelezett szemmértékkel ezt pontosan bemérte, akkor is ha háttal állt és azonnal rádrontott 3 rendőrautó. Vagy ha fél millimétert belógtál a záróvonalon piros lámpánál, akkor is. De a legidegesítőbb, amikor üldöz a maffia és száguld mögöttem egy autó, amiből négy megtermedt gengszter szórja rám az ólmot négy darab thompsonból. Erre a derék rend őrei engem kezdenek el üldözni gyorshajtásért(!!!). Ez nem kimondottam bug, de nagyon idegesítő volt.
1952 levél
Válasz 19.11.07. 14:53 #4
GeryG
Én a The Saboteurrel voltam így anno. Na abban tényleg hemzsegtek a hibák, de a hangulat mindenért kárpótolt.
5407 levél
Válasz 19.11.07. 14:40 #3
Morello
Miért hemzsegett a bugoktól a Mafia 1? Én anno többször végigtoltam, de nincsenek olyan emlékeim, hogy bugparádé lett volna.

A Read Dead-et vártam már nagyon PC-re, de inkább kivárok vele, amíg vállalható állapotba kerül.
1952 levél
Válasz 19.11.07. 14:18 #2
GeryG
A water qualityt és a volumetric effekteket próbáltad már lejjebb venni? Állítólag ezek zabálják meg egyelőre a leginkább a gépeket.
11285 levél
Válasz 19.11.07. 14:13 #1
Lacko
Nekem a friss patch óta jobban szaggat. De amúgy rohadt jó játék. Olyan érzés, mint amikor a Mafia 1-gyel játszottam: hemzsegett a bugoktól, de mégis játszani kellett vele a hangulat miatt.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.