Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Red Dead Redemption 2

Frissült a Red Dead Redemption 2

És a Rockstar Games Launcher is, de csak pár dolgot javítottak egyelőre.

2019.11.07. 12:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban a Red Dead Redemption 2 PC-s premierjétől hangos a videojátékos sajtó világszerte. De sajnos nem azért, mert mindenki a tovább csinosított grafikáról vagy az új tartalmakról áradozik, hanem azért, mert a játékban ezernyi hiba hemzseg. A fejlesztők természetesen tisztában vannak a helyzettel, így folyamatosan dolgoznak a hibák kijavításán.

A múlt éjszaka mind a játék, mind a Rockstar Games Launcher kapott egy-egy frissítést. Ezek elméletileg a két leggyakoribb és legsúlyosabb hibát orvosolják. Egyfelől sokaknál a vírusirtóval való összeakadás miatt nem indult a játék, ez most talán megoldódik. Másfelől a játék indításánál a launcher összeomlása is jellemző volt, elvileg ezt is megjavították a frissítéssel.

Így, ha minden igaz, most már legalább elindul a játék mindenkinél, cserébe már csak olyan apró bosszantó hibákkal kell szembenézni, mint az állandó akadozás, a konfiguráció erősségétől szinte független FPS-ingadozások vagy a néha nem működő menü. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Red Dead Redemption 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Red Dead Redemption 2

hozzászólások (7)

Morello
Morello 2019.11.07. 14:40
Miért hemzsegett a bugoktól a Mafia 1? Én anno többször végigtoltam, de nincsenek olyan emlékeim, hogy bugparádé lett volna.

A Read Dead-et vártam már nagyon PC-re, de inkább kivárok vele, amíg vállalható állapotba kerül.
GeryG
GeryG 2019.11.07. 14:53
Én a The Saboteurrel voltam így anno. Na abban tényleg hemzsegtek a hibák, de a hangulat mindenért kárpótolt. :)
Lacko
Lacko 2019.11.07. 15:07
GeryG: Az első indításkor (tegnapelött) mindent lejebb vettem. És tegnap ment egész nap szaggatás nélkül: ez azt jelenti, hogy azok a pár másodperces beakadások voltak, de mondjuk 3-5 percenként. Most meg a patch óta tipikusan szaggat. De hát menni kell vadászni, meg ilyenek, szóval nincs lazsálás, szaggatás ide vagy oda.

Morello: Nekem az az emlékem, hogy állatira szerettem a Mafia 1-et de folyamatosan szívta a bugoktól: sokszor átzuhantam a földön és akkor alulról láttam a várost és zuhantam végtelenül. Meg a legidegesítőbb a rendőrség volt: ha egy fél mérföldperórával átléped a limitet, akkor a zsernyák a nikkelezett szemmértékkel ezt pontosan bemérte, akkor is ha háttal állt és azonnal rádrontott 3 rendőrautó. Vagy ha fél millimétert belógtál a záróvonalon piros lámpánál, akkor is. De a legidegesítőbb, amikor üldöz a maffia és száguld mögöttem egy autó, amiből négy megtermedt gengszter szórja rám az ólmot négy darab thompsonból. Erre a derék rend őrei engem kezdenek el üldözni gyorshajtásért(!!!). Ez nem kimondottam bug, de nagyon idegesítő volt.
quervo
quervo 2019.11.07. 17:46
Nekem olyan emlékem is van, hogy meg is álltam a rendőrnek, és mialatt adta a bünticetlit, aközben is szórtak. :-D
A legelső Driver volt olyan, hogy ha véletlen megnyomtad a kéziféket, akkor a yard olyan elánnal kezdett vadászni, mintha az FBI top10 ülne egyszerre a kocsiban.
jawsika
jawsika 2019.11.07. 21:47
Jaj a Mafia... meghatározó játék, a legelevenebb videojátékos gyerekemlékeim hozzá kötődnek. A mai napig a top 10-ben van. Amiket viszont leírsz, mind igazak. :D Viszont azt szerettem, hogy ha szembementél a forgalommal, vagy a járdán mentél, az nem zavart senkit.
ajánlott olvasnivaló