25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Veszélybe került a GameStar jövője [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Veszélybe került a GameStar jövője
A PC Guru után az egyetlen megmaradt gamer lap sorsa is bizonytalanná vált.

ivanova36
#3 ivanova36 [1321]
Nem fogom támogatni őket, és nem sajnálom hogy megszűnnek. Egyedül az embereket sajnálom, ha munka nélkül maradnak, de a szellemiséget amit képviseltek, egyáltalán nem. Támogatásért kuncsorogni meg végképp megvetendő a számomra. Ha eddig nem volt annyi vásárló hogy életben maradjon akkor majd most hirtelen lesz mert kérik? Pláne egy külföldi anyacéggel a hátuk mögött (hogy is volt, pc-x és még melyik újság lett bedöntve hogy a gamestar megszülessen?) kicsit olyan ez mint a wikipedia rendszeres kampánya hogy támogasd, más források szerint meg egyáltalán nem szorulnak rá, végképp nem a működésük függ a támogatásoktól, csak aprópénz amit összekalapoznak az olvasóktól 500 huf-onként...

Válasz erre

Dilikutya
#2 Dilikutya [167]
Legyünk őszinték. Nincs itt semmi megmenteni való. Sajnálom, hogy megszűnnek ezek a magazinok, de én se veszem őket, és nem is fogok rá előfizetni, csak hogy fennmaradjon, eddig sem tettem. Ha nincs annyi vásárló, előfizető, ne rohanjunk csak emiatt előfizetni, hogy kiadjanak egy lapot, amit amúgy már senki nem vesz. Az utolsó PC Guru számot megveszem, de csak mert utolsó.
Ez pont az a műfaj, ahol a nyomtatott sajtónak nincs túl sok létjogosultsága már.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral.

Válasz erre

Trufa
#1 Trufa [529]
Egyrészt ez olyan dolog is, hogy régebben a Bobó és Góliátot vagy a Garfield-ot is vettem, de felnőttem. Másrészt kár szenvedni hagyni a haldoklót, inkább adjuk meg neki a kegyelemdöfést.

i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.