25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Dátumot kapott a Combat Mission Shock Force 2 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Dátumot kapott a Combat Mission Shock Force 2
A stratégiai játékban egy fiktív szíriai konfliktusba csöppenünk.

Lacko
#2 Lacko [11459]
Az van Pras, hogy a SF1 még CM2 motorral ment, ez pedig tök ugyan az (pl a DLC-k egy az egyben a SF-hez megjelentek) csak CM4-es motorral. Én eléggé lemaradtam CM ügyben (volt azóta Black Sea) de elhiszem, hogy sokat fejlődött a cucc. Az biztos, hogy nem grafikában, mert a kapott sceenshotoknál még az itt nálam telepített SF1 is jobban néz ki (mivel felraktam pár szépészeti modot).

Tudom, hogy nálad a CMBB az etalon, de nekem nagyon bejött az CMSF. Készítettem is rá két nagyobb kampányt, meg pár kisebb küldetést. Amikor megjelent a keleti frontos része nagyon örültem, de sajnos nem jelent meg hozzá magyar DLC. Nekem igazából a CMBB varázsát a magyar egységek, a magyar küldetések adták. Ha ez nincs, akkor azért az SF jobb. Még ennél a (később megjelent) keleti frontosnál is (látod nem is emlékszem a címére sem). Viszont a CMSF adott jó pár élvezetes órát: a Bradley-k bushmastere, a gyalogság Javelinje...

Ami szerintem gáz lesz, ha a Steamen is 60 USD-ért próbálják majd árulni. Na az botrány lesz. A DLC-ket meg darabját 30-ért.
nekem már az is fura, hogy BFC bevette a buliba a nagy konkurrens Matrix games, de hogy még a steamre is kimerészkedtek... Kicsit reménykedek azért, hogy a nagyobb piac, meg a Steam gonosz szelleme lenyomja a BFC pofátlan árazását. De majd meglátjuk.

Válasz erre

Előzmény: Pras 2020.08.06. 18:14
Pras
#1 Pras [5477]
Amibvalens érzéseim vannak. Először is, próbálom kisütni, hogy miben lesz ez számottevően más az SF1-hez (vagy, ha némileg epés akarnék lenni, a '11-es CMBN-hez) képest az alap játékmechanikát tekintve. Bármilyen szép is ez a profi píár-videó, a feature list felett csak vakargatom a fejem. ...és akkor meg még nem jelent, de valami három DLC már kiírásra került hozzá. Derék. Értem én, persze, hogyne érteném, de akkor is valahol visszagondolok mondjuk a CMBB-re, ami a mai napig olyant tud, amit semmi más.
Valószínűleg bölcs döntés volt tőlük a modern színterekkel szórakozni, mert ami a világháborút illeti, ha jobb szimulációt szeretnék, ott a Graviteam Tactics, ha pedig jobb játékot, esélyesen lehetne írni egy listát. Az SF2-nek legalább ott áll a zászló, hogy a szűk műfajt tekintve nem igazán proliferál a konkurencia.

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.