Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Combat Mission Shock Force 2

Dátumot kapott a Combat Mission Shock Force 2

A stratégiai játékban egy fiktív szíriai konfliktusba csöppenünk.

2020.08.06. 14:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Slitherine felfedte, hogy pontosan mikor fog megjelenni következő háborús stratégiai játékuk, a Combat Mission Shock Force 2. A játék elődje immár tizenhárom éves, így ideje, hogy folytatást kapjon.

A Shock Force 2-ben a NATO alakulatai felett kapjuk meg az irányítást, küldetésünk pedig egy fiktív szíriai katonai konfliktus megoldása. A fejlesztők ígérete szerint egységeinket valós időben és körökre osztott módban egyaránt kommandírozhatjuk majd, mindezt pedig teljes 3d-ben tehetjük meg.

Újdonság a franchise történetében, hogy immár a Steam kínálatában is elérhető lesz a játék és annak várható DLC-i (Marines, British Forces és NATO Forces DLC-k). Minderre már csak néhány hetet kell majd várni, ugyanis a Combat Mission Shock Force 2 augusztus 25-én érkezik meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Dátumot kapott a Combat Mission Shock Force 2
Dátumot kapott a Combat Mission Shock Force 2Dátumot kapott a Combat Mission Shock Force 2Dátumot kapott a Combat Mission Shock Force 2Dátumot kapott a Combat Mission Shock Force 2Dátumot kapott a Combat Mission Shock Force 2Dátumot kapott a Combat Mission Shock Force 2Dátumot kapott a Combat Mission Shock Force 2Dátumot kapott a Combat Mission Shock Force 2
Combat Mission Shock Force 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Combat Mission Shock Force 2

hozzászólások (2)

Pras
Pras 2020.08.06. 18:14
Amibvalens érzéseim vannak. Először is, próbálom kisütni, hogy miben lesz ez számottevően más az SF1-hez (vagy, ha némileg epés akarnék lenni, a '11-es CMBN-hez) képest az alap játékmechanikát tekintve. Bármilyen szép is ez a profi píár-videó, a feature list felett csak vakargatom a fejem. ...és akkor meg még nem jelent, de valami három DLC már kiírásra került hozzá. Derék. Értem én, persze, hogyne érteném, de akkor is valahol visszagondolok mondjuk a CMBB-re, ami a mai napig olyant tud, amit semmi más.
Valószínűleg bölcs döntés volt tőlük a modern színterekkel szórakozni, mert ami a világháborút illeti, ha jobb szimulációt szeretnék, ott a Graviteam Tactics, ha pedig jobb játékot, esélyesen lehetne írni egy listát. Az SF2-nek legalább ott áll a zászló, hogy a szűk műfajt tekintve nem igazán proliferál a konkurencia.
Lacko
Lacko 2020.08.06. 20:22
Az van Pras, hogy a SF1 még CM2 motorral ment, ez pedig tök ugyan az (pl a DLC-k egy az egyben a SF-hez megjelentek) csak CM4-es motorral. Én eléggé lemaradtam CM ügyben (volt azóta Black Sea) de elhiszem, hogy sokat fejlődött a cucc. Az biztos, hogy nem grafikában, mert a kapott sceenshotoknál még az itt nálam telepített SF1 is jobban néz ki (mivel felraktam pár szépészeti modot).

Tudom, hogy nálad a CMBB az etalon, de nekem nagyon bejött az CMSF. Készítettem is rá két nagyobb kampányt, meg pár kisebb küldetést. Amikor megjelent a keleti frontos része nagyon örültem, de sajnos nem jelent meg hozzá magyar DLC. Nekem igazából a CMBB varázsát a magyar egységek, a magyar küldetések adták. Ha ez nincs, akkor azért az SF jobb. Még ennél a (később megjelent) keleti frontosnál is (látod nem is emlékszem a címére sem). Viszont a CMSF adott jó pár élvezetes órát: a Bradley-k bushmastere, a gyalogság Javelinje...

Ami szerintem gáz lesz, ha a Steamen is 60 USD-ért próbálják majd árulni. Na az botrány lesz. A DLC-ket meg darabját 30-ért.
nekem már az is fura, hogy BFC bevette a buliba a nagy konkurrens Matrix games, de hogy még a steamre is kimerészkedtek... Kicsit reménykedek azért, hogy a nagyobb piac, meg a Steam gonosz szelleme lenyomja a BFC pofátlan árazását. De majd meglátjuk.
ajánlott olvasnivaló