Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» The Dark Pictures Anthology: Little Hope teszt – Mennyire csekély a remény? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: The Dark Pictures Anthology: Little Hope teszt – Mennyire csekély a remény?
Második történetéhez érkezett az antológia, ezúttal boszorkányok kísértete fog ijesztgetni.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope

11337 levél
Válasz 21.07.24. 14:22 #6
VodevilX
Képzelem milyen menő lehet slasher horrorként ez a játékmenet! Mikor Man of Medan után összeállt a kép, hogy jéé ez ugyanaz a stúdió! Várjunk csak... vajon még az mindig exkluzív vagy csak lemaradtam valamiről? De sajnos láttam arról egyelőre nem esett szó, talán majd egy szép napon ez is felmerül mint port. Vagy alternatív szebb napon tesóm szerez egy PS5öt és lenyúlom pár napra
Így vagy úgy megpróbálom majd pótolni mindenképp! De szerencsére ez a következő rész azt hiszem kárpótol majd, kb a várólistám legelején van most!
“If you want something you've never had You must be willing to do something you've never done.”
2096 levél
Válasz 21.07.24. 11:22 #5
GeryG
Nekem a stúdiótól továbbra is az Until Dawn a szívem csücske, ezek a játékok sem rosszak, de valahogy ezekből hiányzik valami, ami abban megvolt. Nem tudnám megfogalmazni, hogy micsoda, de az valahogy kerekebb és izgalmasabb játék volt ezeknél. De összességében ezek is jó kis horror kalandok lettek.

Most, hogy kipörgettem a Félelem utcája trilógiát, ami ugyebár szintén boszorkányos sztori, picit kedvem lett újra nekiugrani ennek...
11337 levél
Válasz 21.07.24. 06:48 #4
VodevilX
Pár hete toltam végig a 2 részt, azelőtt elkerültük egymást és nem különösebben foglalkoztam vele, hogy mégis mi ez a széria.
Man of Medan iszonyatosan betalált, izgi volt és baromi hangulatos! Nagyon kellemes meglepetés
Little Hope mintha egy icipicit unalmasabb lenne, bár lehet inkább a témaválasztásból adódóan. De cserébe azért végén sikerült meglepniük! Mivel hiába voltak az orrunk előtt a szokásos jelek, valahogy mégis a váratlanul ért a vége, így ez rész sem volt elvesztegetett idő
Inkább csak idegesítő egy ilyen horror játékba felszedhető dolgokat tenni, mert gáz amikor nagyon próbáltok életben maradni, de hold my beer, mert én gyorsan elszaladok abba a másik irányba keresni valami felszedhető tárgyat.. Ez picit rombolja az illúziót

Viszont úgy érzem a lehető legjobbkor találtam meg a sorozatot, ősszel jön House of Ashes és wáááááááá ősi mezopotámiai templom?? Imádom, az egyik kedvenc témaköröm minden ami ősi civilizáció! Iszonyatosan várom!!
“If you want something you've never had You must be willing to do something you've never done.”
2096 levél
Válasz 20.11.03. 19:02 #3
GeryG
SPOILER
Oké, mosogatás közben leülepedett pár dolog a játékkal kapcsolatban, és frissíteném az előző meglátásaimat. A játék végében semmi meh nincs, sőt. Egy picit végiggondolva az átélteket, a játék eseményeit, a szereplőket, azok tetteit és a fordulatokat, a játék vége nem is lehetne ennél világosabb. Bár elsőre egy picit fura volt néhány részlet, de mostanra mindent sikerült a helyére pakolni. Így az egész játék tök más értelmet nyert.

És itt most (mégis) választ adok a kérdésedre is: a játék vége végül is evilág, nem annyira misztikus, mint eleinte várnánk. De a csavar a végén teljesen jó, így nem mondom, hogy nem éri meg végigtolni a játékot.
2096 levél
Válasz 20.11.03. 18:20 #2
GeryG
SPOILER
Ahelyett, hogy lelőnék bármilyen poént a végével kapcsolatban, inkább azt mondom, hogy pont olyan a vége, amilyen a Supermassive eddigi játékaié. Van benne csavar, bizonyos dolgokat megmagyaráz, bizonyos dolgokat nyitva hagy. Az én végigjátszásomban egy picit értelmetlennek tűnt a sztori, végül csak egy embert veszítettem el, azt is a saját hülyeségem miatt.

Engem egy picit meglepett a végső csavar, de pont miatta egy picit sok hűhó semmiért érzésem van. Megyünk előre a sztoriban, történnek bizonyos dolgok, aztán a végén totál más a végkifejlet, mint amire számítanál. Ami tök jó is, de egy picit olyan meh érzés is egyben.
3272 levél
Válasz 20.11.01. 12:49 #1
Shadowguard
SPOILER
Engem csak az érdekelne, hogy ez már tényleg horror vagy ennek a végén is van egy sokkal világibb magyarázat? Előző részen gondolkoztam, de "szerencsére" lelőtték a poént, innentől nem is érdekelt, megnéztem videón. Ha itt tényleg van természetfölötti akkor megy a listára, egyébként keresek belőle végigjátszást...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.