Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Mik nem vannak vazzeg...

21544 levél
Válasz 02.11.16. 22:42 #180
Pyrogate
LEgyen megint állandó szoba
Na persze ez csak vicc volt, de LOL!
Szenvedély nélkül a foci halott.
439 levél
Válasz 01.12.14. 21:29 #179
Nood
Hi all, majd ha ujra lesz netem végigolvasom és válaaszolok, ez egyébként vlmi életjel volna!!
,,...soha nem szabad feladni, mert mindig van miért élni." /By: Sun Emperor (†18)
6295 levél
Válasz 01.12.11. 23:48 #178
J. Dávid
Köszi a gratulációt!

Mindentől függetlenül kár Lord-ért...
19 levél
Válasz 01.12.11. 22:25 #177
kevin-g
Nahh!
1. J. Dávid! Nagyonjól összefoglaltad, csak gratulálni tudok! Én se tudtam volna jobban, indulatmentesebben. Gratula! És természetesen egyet értek veled!
2. AriAmi! Most pár nap távlatából próbálok választ adni! Akkor csak azt mondtam elgondolkozok rajtahh. Igen , hát ez már "részben" megtörtént!
Tehát válassz: Jellemfejlődés is van a világon! Defoe Robinson Crueso-jától Goetthe Faustján át, Gárdonyi Gézánál, Az egri csillagoknál, Örkénynél, Márainál, mindenhol!
(Ajánlanám ezúton is a nem tul régi A gyertyák csonkig égnek c. könyvét! Igaz kissé altató hatásu, átlagbe naponta 5 oldal, oszt máris elalszok (mondjuk ez lehet a hajnali 3 hatása is ),de nagyon szép mű, és pl. a jellemfejlődés tipusai, maga a jellemfejlődés különbözősége a személyeknél nagyon figyelemreméltó,..., de visszatérve
Az ember néha téved, belátja, hibázott, próbál korrigállni, javitani rajta, több, kevesebb sikerrel. Esetleg az ellentmondásaim innen erednek!!!
Ehh, asszem én is fogok egy regényt írni, mert csak szinte egy mondatot akartam hozzásszólni eredetileg, éshát kissé több lett. Nahh, akkor be is fejezném!
ßyeall!
6295 levél
Válasz 01.12.11. 00:47 #176
J. Dávid
Dino, Mr_Lemon: Ari az a mikulás sapka a P betűn

Lord: Ha elmész sajnálni foglak. De most nem ez a lényeg. Hogy gondolod, hogy valamit mondasz és utána visszavonod amikor tettek már ezügyben??? Vagy hogy te itt kéregetsz Dino-tól demókat, másnak meg majdnem azt írod, hogy nem kapsz bekaphatod a nagy.... Meg itt megbántasz másokat, és ha neked is egy kis nézet eltérésed van valakivel, egyből már nagy dolognak érzed. A Te nyomorod vagy az enyim NEM globális probléma!Szóval nem kell itt senkinek se rinyálni. Ha meg nem birod elviselni, hogy nincsen opd, akkor akaszd fel magad...

én eddig is kibírtam chat nélkül (néha-néha benéztem, de hát nekem nem volt meg ott a haveri kör), és ezután is kifogom....
5816 levél
Válasz 01.12.10. 23:39 #175
Dino
Először is a többiek kedvéért: Zolika az egyik fő operátor a chaten, ő adja a jogokat a szobaopoknak, stb.

Lord: Amikor lemondtál a jogodról, emlékeim szerint elég hosszan beszélgettünk, és 100%-ig biztos voltál a döntésedben. Így aztán írtam Zolikának, ő pedig hétfőn lépett az ügyben. 1-2 nappal később valóban írtad, hogy meggondoltad magad, de részemről akkorra már késő volt, nem fogok hülyét csinálni magamból, hogy egyik nap valakinek a lemondását jelzem, aztán meg hogy meggondolta magát...
Ez a panaszos indok számomra tényleg furcsa, hiszen én egyértelműnek tartottam, hogy Te mondtál le és azért vették el a jogodat.

No de mindegy, már csak napok kérdése, és megszűnik az ilyen jellegű dolog, nem lesz fix PC Dome szoba, ha pedig valaki beszélgetni akar, egyszerűen felmegy a chatre.
5959 levél
Válasz 01.12.10. 20:05 #174
Mephisto
Hova írtál utoljára?
A Fórumba, ebbe a topicba, vagy hova?
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
3553 levél
Válasz 01.12.10. 18:51 #173
The Lord
Hát igen, a nekem küldött hírlevél végén pedig ez állt:

"Ja gyerekek majdnem elfelejtettem: The Lord mandátuma joga a mai naptól kezdve lejárt, ugyanis túl sok panasz érkezett, miszerint visszaélt a jogaival."

Az tény, hogy deopolni akartam magam, de aztán meggondoltam magam, amit megírtam Zolikának is, mert ő a te leveled után intézett egy levelet hozzám is ezzel a témával. Na pápá, valszeg most írtam ide utoljára.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
3488 levél
Válasz 01.12.10. 17:10 #172
jatfield
Éppen ezt írta Dino is. Lord kinyílvánította, hogy nem kíván op lenni, ezután Dino levelet írt Zolikának (bárki is legyen az , aki birtokában van annak a hatalomnak, hogy elveheti az opokat. Meg is tette, erre Lord azt hitte (elfeledvén mit is mondott), hogy megfosztották a jogtól. Legalábbis én ezt szűrtem le.
2580 levél
Válasz 01.12.10. 16:47 #171
AriAmi
Na, ma jó napom volt, így remélhetőleg kultúráltabban fogok válaszolni.

Dino: jó, hogy mindent megteszel az érdekünkben, de szerintem Lord beleegyezése nélkül elvenni a jogait, kicsit durva. Zolika helyett nem Zolikának írtál volna előbb mélt?

Faba: figy! Először is, nem mondtam egy szóval se, hogy nagyon értek a gépekhez, van egy csomó oldala a számtech-nek, ami nekem egyenlő a sötétséggel. Nem azokat lámázok le, akik nem értenek a gépekhez, hanem akik nem értenek a normális viselkedéshez. Szót érteni velük meg egyszerűen lehetetlen.

Kevin-g: érdemes is elgondolkozni rajta, nemcsak neked.
5816 levél
Válasz 01.12.10. 13:50 #170
Dino
Szeptember 16-án írtam a köv. levelet Zolikának:

Hello!

Na, az egyik op feladta, The Lordot töröld légy szíves az opok közül...


Te pedig ezután lettél törölve az opok közül.
542 levél
Válasz 01.12.10. 11:50 #169
mgf
Ejj srácok, még mindig egymást rágcsáljátok!

Jópár hónappal ezelőtt "robbant ki" még ez a vita emlékezetem szerint. Én ammondó vagyok, hogy szerintem kurvára mindegy, hogy kinek milyen joga van a Dome szobában. Legyen valaki aki kontrollálja a szobát aztán jólvan. A Műhely szobáról röveden annyit, hogy jól megvolt az a Dome mellett, mivel ti játékokkal foglalkoztatok a Műhely pedig elsősroban Hardware témákkal. A Műhely nem szűnt meg, mindössze "nagy nyári/téli tatarozás alatt van".

mgf
3553 levél
Válasz 01.12.10. 07:31 #168
The Lord
- Lord! Megkérlek, ne keverd már ennyire a szart! A jogaidat Te adtad vissza, nem mi vettük el!!!

A szart! A Guards vette el ezt kérdezd meg Zolikától! És miért? Mert Ghoost bepofázott! Kérdezd meg Zolikától, mint mondom.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
5816 levél
Válasz 01.12.09. 23:48 #167
Dino
Lenne egy javaslatom, illetve inkább kérésem: az állandó szoba megszűnése után mindenki abba a nem állandó szobába menjen, ahol olyanok vannak, akikkel szívesen beszél. Nem kell feleslegesen az indulatokat növelni, innen a fórumról is előbb-utóbb törölni fogom az elfajult topicokat.
5816 levél
Válasz 01.12.09. 23:46 #166
Dino
"Végülis szeptember végén is ezért vették el a jogaimat" - Lord! Megkérlek, ne keverd már ennyire a szart! A jogaidat Te adtad vissza, nem mi vettük el!!!
683 levél
Válasz 01.12.09. 23:17 #165
faba3
Ariami aki nem ért annyira a gépekhez az már nem is normális ember???????
az lehet hogy te jobban értesz a számtechhez de biztos hogy van olyan dolog amihez én értek jobban és hozzám képest te is egy kiba..ott láma vagy.szaél nem kéne hogy ekkora arcod legyen.


"Lord azt akarja elérni hogy ne legyenek lámák a szobában,és csak értelmes emberek lehessen beszélgetni."
Óvakodj a türelmes ember haragjától. (John Dryden)
19 levél
Válasz 01.12.09. 22:33 #164
kevin-g
AriAmi!
1. AZ utolsó kérdésedre: ok!
2. Azon amit mondtál elgndolkozok, ok, de sztem nem csak nekem kéne, nahh mindegy, mára ßyeall!
2580 levél
Válasz 01.12.09. 21:36 #163
AriAmi
Kevin-g:
"AriAmi! Unod a cetet? Unod a csetes embereket? Az örökös anyázásokat? Veszekedésket? Igen?
És ki monta azt neked, hogy kötelező a csetre járnod? Jóh neked a fórum is, itt nincs annyi anyázás! Ugyhogy ennyit erről!"


Mit tudsz te a fórumról, te, akinek 12 levele van, és csak eme topicba ír? A fórumon is legalább ugyanannyi anyázás folyik. De neked ki mondta, hogy bemenj a PC Dome Real szobába? Ott van neked a sima PC Dome, a Real-t nem ezért találtuk ki.

"Csakhogy én nem akarok kisajátítani egy szobát sem! Nem én mondtam, hogy menny a real-be és rugj ki mindenkit!
Igen te csináltad a szobát, de mint bebizonyosodott vezetni már nem tuttad, tudod, ugyhogy ennyit erről!"


Lord szigorítani akar. Az (egyenlőre)állandó szoba alaposan el lett cseszve azzal, hogy akkor jött oda a sok lamma, amikor elvették a jogokat Lord-tól. Amíg @-a volt, addig tök nyugi volt. Lord azt akarja elérni, hogy ne legyenek lámák a szobában, és csak értelmes emberek lehessen beszélgetni.

"EGyébként azt nem értem, hogy valaki aki nincs, vagy csak alig (még nem nagyon láttalak) van a cseten minek szól bele olyan dolgokba, amikhez nem ért, nem tapasztalt, csak azért, hogy lord-nak nyalhasson :
Ugyhogy ennyit erről!"Te meg akkor minek pofázol ide, a fórumba, ha 0 tapasztalatod sincs?

Igen érdekes kommentjeid vannak, de a lényeg az, hogy nincs saját véleményed, hanem csak írsz össze-vissza faszságokat. Tök feleslegess dolgokért ugatsz le embereket, amelyeket amúgy te is megteszel, csak nem veszed észre. Egy tanács: előbb gondolkozz, aztán írj. És hogy a te szavaiddal éljek: ennyit erről.

A többieknek: ha nem tetszik a szoba, nem kell oda járni. A PC Dome forradalom óta a Dome tagok 2 részre szakadtak, és még a mai napig háborúskodnak. Nekem, ha nem tetszik valaki, meg mondom, hogy de nagy láma, és hagyom a 'csába, szarok rá magasról. De ti ehelyett addig anyázzátok a másikat, amíg észre nem veszitek, hogy neki van igaza, de ezt nem meritek bevallani, inkább megváltozik a véleményetek. Egy kér(d)és: mi lenne, ha a 2 fél békén hagyná egymást? Én szeretnék nyugodtan fórumozni, csetelni, csakhogy aztán jönnek az ilyenek. Szálljunk le egymásról, okay?
19 levél
Válasz 01.12.09. 20:46 #162
kevin-g
Eric!
Ehh, ha te ezért megsértődsz te se vagy különb!
EGyébként azt nem értem, hogy valaki aki nincs, vagy csak alig (még nem nagyon láttalak) van a cseten minek szól bele olyan dolgokba, amikhez nem ért, nem tapasztalt, csak azért, hogy lord-nak nyalhasson :
Ugyhogy ennyit erről!
ßye!
20761 levél
Válasz 01.12.09. 20:14 #161
Eric
Nah ezzel a hozzászólásoddal kb. mindent elárultál magadról...
Részemről befejeztem, bye!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
19 levél
Válasz 01.12.09. 20:11 #160
kevin-g
Eriv nem ismerem!
csak ezt:
Elmondanád a véleményed az emberi fajról? Szeretném hallani egy kívülálló véleményét.
20761 levél
Válasz 01.12.09. 20:04 #159
Eric
Nemtom ismered-e: aki korpa közé keveredik...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
19 levél
Válasz 01.12.09. 19:58 #158
kevin-g
Most nem kezdek el megint vitatkozni, nem értek annyit!
3553 levél
Válasz 01.12.09. 19:49 #157
The Lord
kevin: te nagyon nagy tévhitben élsz...

Na elmagyarázom neked, hogy mükszik a cset.

Vannak az állandó szobák, ahova bárki mehet.

Vannak a nem állandó szobák, amely felett az opok nem uralkodnak kivéve ha valakit sért a szoba neve/ a benn folyó téma. Szal a PC Dome Real-ben én vagyok az úr a PC Dome-ban meg: Dino, Madárka, Night Dj.

Theát a Real-ért nem parázhatsz, senki nem hívott oda. Igaz a Dome-ba se.

AriAmi meg azért jár oda, mert ő norma gyerek sok mesét olvastak neki este a szülei, és hisz a csodákban, hogy eltakarodtok onnan.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
19 levél
Válasz 01.12.09. 19:49 #156
kevin-g
Ehhh!
bocs az ismétlésért, véletlen volt!
19 levél
Válasz 01.12.09. 19:46 #155
kevin-g
Bazz!
1.Eric, Lord téves!
pete-vel nem vagyunk barátok!
Ehh, sőt, ő is kb annyirra megsértődött a tegnapiért mint te lord, ughogy ennyit erről!
Pont a cseten volt egy ilyen idézet, hogy a közös ellenség, még nem tesz minket barátokká!
2.Lord! tudom te csináltad a szobát, még anno nyár elején, nagyonis jól tetted, eddig tiszteltelek is érte!
Igen kicsit furcsa, ahogy felvázoltad, ha én nyitnék...! Valóban!
Csakhogy én nem akarok kisajátítani egy szobát sem! Nem én mondtam, hogy menny a real-be és rugj ki mindenkit!
Igen te csináltad a szobát, de mint bebizonyosodott vezetni már nem tuttad, tudod, ugyhogy ennyit erről!
Jahh meg még csak annyit mondanék, hogy nem akarom kisajátítani a szobát, de azt nem értem, ha valakinek nem tetszik, hogy mi van ott, akkor minek jár oda (álá AriAmi)???
19 levél
Válasz 01.12.09. 19:44 #154
kevin-g
Bazz!
1.Eric, Lord téves!
pete-vel nem vagyunk barátok!
Ehh, sőt, ő is kb annyirra megsértődött a tegnapiért mint te lord, ughogy ennyit erről!
Pont a cseten volt egy ilyen idézet, hogy a közös ellenség, még nem tesz minket barátokká!
2.Lord! tudom te csináltad a szobát, még anno nyár elején, nagyonis jól tetted, eddig tiszteltelek is érte!
Igen kicsit furcsa, ahogy felvázoltad, ha én nyitnék...! Valóban!
Csakhogy én nem akarok kisajátítani egy szobát sem! Nem én mondtam, hogy menny a real-be és rugj ki mindenkit!
Igen te csináltad a szobát, de mint bebizonyosodott vezetni már nem tuttad, tudod, ugyhogy ennyit erről!
Jahh meg még csak annyit mondanék, hogy nem akarom kisajátítani a szobát, de azt nem értem, ha valakinek nem tetszik, hogy mi van ott, akkor minek jár oda (álá AriAmi)???
20761 levél
Válasz 01.12.09. 19:35 #153
Eric
Azért mert Lord lelámázott, képes vagy összeállni egy ilyen fazonnal, mint Pete?
Hát neharagudj...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
3553 levél
Válasz 01.12.09. 19:32 #152
The Lord
kevin: egyszerre írtunk, reagálok rád is:

AriAmi!
Unod a cetet? Unod a csetes embereket? Az örökös anyázásokat? Veszekedésket? Igen?
És ki monta azt neked, hogy kötelező a csetre járnod?


Nézd kevin te tévhitben élsz... méghozzá nagyban, tudod te azt hiszed, hogy a PC Dome szoba akkor keletkezett, amikor te bementél oda legelőször. Nos ezt most eloszlatom veled, ugyanis az van, hogy mi találtuk ki a csetelést, és valahogy nem kértünk meg arra téged meg a barátaidat, hogy a nagy színvonaladdal begyere közénk. Bár ezt még elviseltük volna, csak tudod nem kéne kisajátítani, mert ez már enyhén szólva több a soknál... Gondolj bele nyitnál egy szobát és én két hónap múlva bemennék és azt mondanám, hogy a szoba az enyém, ha vmi nem tetszik nem kell idejárni a gyaloglo csetre.

Nevetséges nem?

"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
19 levél
Válasz 01.12.09. 19:32 #151
kevin-g
Lord!
Örülök, hogy a népszerűségedet már vírusokban méred!
Fejlődés!
19 levél
Válasz 01.12.09. 19:28 #150
kevin-g
AriAmi!
Unod a cetet? Unod a csetes embereket? Az örökös anyázásokat? Veszekedésket? Igen?
És ki monta azt neked, hogy kötelező a csetre járnod? Jóh neked a fórum is, itt nincs annyi anyázás! Ugyhogy ennyit erről!
EGyébként veled semmi bajom, igaz lorddal se volt péntekig, amikor is bemegyek, oszt rögtön lelámáz, meg nem hajlandó szóba állni velem! Azóta egyre jobban megértem Mad-et, meg pete-t! Méghogy mi bsztuk szét a dome-ot?
Igen? Érdekes, nem én kezdtem el Lordot lámázni, szóval ennyit erről
EGy időre megint ßyeall!
3553 levél
Válasz 01.12.09. 19:27 #149
The Lord
Igen ez valahogy így van. Köszönöm még azt a 3 szép vírusos levelet, amit az előbb kaptam, nem tudom, hogy ki küldte, mert minden nap kapok vagy 10-et, de ezek nagyon huncutok voltak, egyiket meg is ettem majdnem.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
2580 levél
Válasz 01.12.09. 19:19 #148
AriAmi
Köszönet eme sok segg lámának, hogy végre Lord nyitott egy jó szobát, ahol anyázgatás helyett szép dumcsizgatás ment, de ezek a faxok(Pete Croft és még néhányan) sikeresen szétcseszték. Elegem van belőletek, halljátok? A PC Dome szobából mind nekem, mind Lordnak elege lett, mee más se ment ott, mint anyázás. Ezért Lord tennap megnyitotta a PC Dome Real szobát, ahol nagyon jól elcsevegtünk 4en(Én, Lord, Norad2, Eric). Tök bulee volt, 4 órát ott maradtam. Ma felmegyek, elkezdek szépen beszélgetni Lord-dal, jól érzem magam, erre jön egy csomó segg, és szétcseszi a szobát. Könyörgöm! Ez a szoba azért jött létre, hogy a NORMÁLIS fórumtagok beszélgessenek. Mivel a sima Dóm szoba szét lett cseszve, nagyon szigorúra vesszük a moderálást, tehát aki anyázza a másikat, vagy egy nem kívánatos személy jön be, azt azonnal kirúgjuk.

Könyörgöm, miért nem lehet már minket békénhagyni?! Hülye köcsögök, nagyot estetek a szememben.
882 levél
Válasz 01.12.09. 19:18 #147
voki
Tiszta lincshangulat van már.

Akkor mi a megoldás az üggyel kapcsolatban?

Elegem van már, hogy ők minden szinten csak egymást anyázzák, ezt nem tudom még meddig fokozhatják.
"A felnőttek és a gyerekek között csak a játékszereik árában van különbség."
683 levél
Válasz 01.12.09. 19:10 #146
faba3
voki ha Lord hozzányul egy ujjal is Pete-hez garantálom hogy 1 honapig kimarad az iskolából csak ennyit szerttem volna mondani.
Óvakodj a türelmes ember haragjától. (John Dryden)
19 levél
Válasz 01.12.09. 19:03 #145
kevin-g
Nahh! Hiall!
1. Lord nagymenőzik itt,hogy fél hatig nem volt semmi a dome-ban! Heeh, azt meg elfelejtette talán, hogy utána a forumban mindig voltunk 4-10-en? ő meg egyedül volt a real-ben?
Megkérdeztem azt is tőle, hogy egyedül van a szobájában, mindenkivel összevszett e hétvége allatt, magérte e? Aszondja, hogy meg, mert már juniustól nem beszélgetett a fórumosokkal ilyen jót, mint tegnap.
Kérdem én, az ilyen ember akkor minek is jár e csetre? Jahh, tényleg, eszembe jutott.
Lord egy szadista, önkinzó állat, neki az jólesik, hogy mindenkit kirug utána meg egyedül van egy szobában.
2. Lord megcsinálta ezta real-t, mindenkit kirudott, aztán mindenki ment a Lord gyilkosaiba, igaz , ezt már ő is leírta!
Dehh mintha innen is kifelejtette volna egészen véletlenül, hogy onnan kirugatottt mindnkit a drága aranyos kis pöcsszopójával, Orsival (reg-ecske a drága, hogy dögölni meg). Ehh, kérdem één, mi nem szóltunk bele, hogy ő milyen szobát hoz létre, tegye csak, sőt...! Akkor ő miért nem hagy minket, ha mi is hagyjuk őt?
Jahh, és egy idézet magamtól ami ma hosszu időn át a dome témájaként volt beirva: Lord nemhogy opnak nem való, még embernek se!
Ez a mondat sztem kifejezi a hétvégi ténykedéseit a kis drágának (szegény anyja, hogy szerencsétlennek ilyen mutáns fia van).
Nahh, mindegy, csak a törrténetet szerettem volna kiegésziteni, amiket lord volt szives kihagyni belőle.
ßyeall!
882 levél
Válasz 01.12.09. 19:01 #144
voki
Ez a Pete, mostmár, nagyon elvetette a sujkot. Szerintem a srác külön agytréningre jár, már ha van neki.

The Lord, ezt a problémát intézd el vele élőben, négyszemközt. Szabad kezet kapsz.
"A felnőttek és a gyerekek között csak a játékszereik árában van különbség."
3553 levél
Válasz 01.12.09. 18:51 #143
The Lord
Köszönöm az aláírást. Dino ezután már tiltás jár azt hiszem.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
2752 levél
Válasz 01.12.09. 18:37 #142
Pete Croft
Ehhe Jó kis háború volt ma...
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
3553 levél
Válasz 01.12.09. 18:02 #141
The Lord
Pete Croft: azért érdekes, hogy mik vannak... Nyitok egy másik szobát, erre egészen fél hatig kevin-g-től kezdve Pete Croft-ig az összes kis buzi láma a PC Dome Real-be akart bejönni, csak hát /kick az nagy szó értsd: üres volt a PC Dome Ghoost-ot is láttam benne 3 percig egyedül aztán kiment (Ghoost: erre kérlek ne mond azt, hogy menned kellett, mert mindannyian tudjuk, hogy ez hülyeség). Aztán Pete nem a PC Dome-ba ment, amiért a Real-ből kirúgtam, hanem inkább nyitott egy Lord gyilkosai szobát. Előre is thx...

ui: most már bunkó állat meg ilyesmi nikkek jönnek a Real-be. Miért nem jó az állandó szoba? Nem lehet szivatni, vagy mi?
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
2580 levél
Válasz 01.12.09. 00:55 #140
AriAmi
Jaja, Lord-nak full igaza van. Szeretnék még többet írni, de Lord mindent leírt, amit akartam.

Gh, Pete Croft és még néhányan: kerüljétek plíz a PC Dome Real szobát, menjetek a sima PC Dome-ba. Thx.
20761 levél
Válasz 01.12.09. 00:51 #139
Eric
Komolyan mondom, beteges, amit ez a pár ember művel...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
3553 levél
Válasz 01.12.09. 00:47 #138
The Lord
kevin-g: ez a log igen, csak gratulálni tudok hozzá, te legalább tudsz vmit, néhány picike észrevétel vele kapcsolatban:

"Amit mi ketten csináltunk" Én beszóltam neki, hogy nájmanos ő erre kirugott a haverommal együtt (őt miért?), aztán leanyáztam és onnantól kezdve én megsem szólaltam, ezért nem értem, hogy miért beszéltél végig többes számban, hogy miket csináltunk.

Lord nem alkalmas a szobaopságra: Végülis szeptember végén is ezért vették el a jogaimat, mert elkezdtem rendet rakni. Ez a baj sajnos, állandó szobánál ezt lehetetlen megcsinálni, épp ezért nyitottam meg a PC Dome Realt, ott rend lesz.

Pete Croft: És ha csak egyszer megmered nyitni a PC Dome Realt azért, hogy kiszúrj velünk azt most garantálom, hogy nem fogsz netezni egy darabig. Az a szoba az enyém, neked majd ott lesz a feketebetűs PC Dome...

Szoba megszűnése: Magatoknak köszönjétek /me jót akart még június végén, nem jött össze, és /me úgy érzi, hogy ezt nem magának köszönheti, hisz amíg az ment, amit /me akart addig mindenki boldog volt. Majd máskor Ghoost és társai gondolkodjanak el azon, hogy mit szeretnének, és még valami ami jó: nem lesznek lámák - már csak ezért megérte.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
19 levél
Válasz 01.12.09. 00:29 #137
kevin-g
Nahh!
EZ a 3. levelem ami engem illet, és máris mást kell (mást vagyok kénytelen) mondanom a dome-ról, a tagokról, emberekről.
1. Azt, hogy lord-ot alkalmasnak tartom szobaopnak ezennel visszavonom! (lásd lentebb)
2. GH kitiltását visszavonom!
3. A dome szoba bezárásáért én is nagyon keseregtem, és mai napig sajnálom dino e döntését, de némelyest igaza lehet (lásd lentebb)
Nahhh kár hogy ma csak ennyien voltunk, de megörökítettem nektek néhány dolgot!
Történet:
Én jóhiszemű magyar állampolgár, aki azt hitte, hogy egy fél órára magára hagyhatja a Dome-opot tévedett!
Bőven összefoglalva fél órát:
Pete és Lord kitudhja már hanyadszor egymásnak estek, közben gh (akinél mint mindig ott lapult az op) kilépett.
Pete-nek,meg nekem adott opot.
A heti hetes szünetében visszajövök és mit látok? Op vagyok, lordot már vagy 5x kirugták, veszekedés, szintozódás, stb.
Lord elkezd kérlelni, hogy loggoljam ki ezt a fél órrát, de mielőtt ezt teljesíthettem volna (a magam lassú, megfontolt módján) pete volt szives és kirugott a szobából, nehogymég bizonyíték legyen.
Most megpróbáltam csalókától e-mail -ben megkapni ezt a részt (az ő írásos beleegyezésével közlöm), lássuk! :

<*Zoli 16*> najovan várja a halál a huje képedet legalább nyugodtan alszom ;d
<Kartel_16> yah te tod!
<Kartel_16> szóval ki ez a kevin...?
<*Zoli 16*> egy gecc lámer
<*Zoli 16*> és eza pete croft
<*Zoli 16*> meg egy kiba... nájmanos gyerek ;Đ
<Pete Croft> mivan?
<Kartel_16> asszem te vagy itt a lámer me te nem vagy op!
<Kartel_16>
<Kartel_16> én dagobert, te meg ex lámer!
<Pete Croft> Akarsz egy kirúgást bazz?
<Kartel_16>
*** *Zoli 16* kiment. ( Pete Croft kirúgta ot a szobából.)
*** Kartel_16 kiment. ( Pete Croft kirúgta ot a szobából.)
*** *Zoli 16* bejött.
<Pete Croft> fdsg
<Pete Croft> kabbe mindenki
*** *Zoli 16* kiment. ( Pete Croft kirúgta ot a szobából.)
*** Kartel_16 bejött.
*** Kartel_16 kiment. ( Pete Croft kirúgta ot a szobából.)
<Pete Croft> bazz
<Pete Croft> ezek hüjjék.
*** Zoli 16* bejött.
<Zoli 16*> menj a jo kurva anyádba
<Pete Croft> bazza az *****
<Pete Croft> bábel 1órára
<Pete Croft> pápá
<Pete Croft> kevin nem figyel bazz
<Pete Croft> alszol? kevin?
<Pete Croft> csaloka?
<Pete Croft> alszol?
<Pete Croft> tecik mi? Lord?
<Pete Croft> tedddik?
<Pete Croft> teccccik?
<Pete Croft> höhö
<Pete Croft> köbbö Lört
<Pete Croft> vaaagy kirúglak bazz
<Pete Croft> mert unalmas vagy,,,
*** Zoli 16* kiment. ( Pete Croft kirúgta ot a szobából.)
*** Zoli 16* bejött.
<Pete Croft> cső zolikám visszajöttél...
<Pete Croft> pápá
*** Zoli 16* kiment. ( Pete Croft kirúgta ot a szobából.)
<Pete Croft> ...
<Pete Croft> kevin?
<Pete Croft> figyelsz bazzz?
<Pete Croft> KEVIN
<Pete Croft> ?
<Pete Croft> bazzzaa az annyád
<Pete Croft> KEVIN!!!!
<Pete Croft> MIT CSINÁLSZ????
<Pete Croft> Lord egy cigány gyerek...
<Pete Croft> tudod jól kevin...
*** Zoli 16* bejött.
<Pete Croft> csőőő zoli cigány
<kevin-g> hi
<Pete Croft> :-ĐĐĐ
<Zoli 16*> már cigány is?
<Pete Croft> letelt 1 óra
<Zoli 16*> Pete: ugye amit te csinálsz azt ugye tudod hogy úgy hívják hogy provokálás
?
<Pete Croft> Lord szabad a bábeltől...
<Pete Croft> IGEN?:???????
<kevin-g> Pete priv!
<Pete Croft> ÉS EZ MI:
<Pete Croft> és eza pete croft
<Pete Croft> meg egy kiba... nájmanos gyerek ;Đ
<Pete Croft> NA EZ MI????
<Pete Croft> KABBE OK??
<Pete Croft> Meg érdemelt egy csomó büntetés...
<Zoli 16*> huje gecc
<kevin-g> visszaolvasás folyamatban....
<Pete Croft> igen?
<kevin-g> meddig is kell? 5 perc?
<kevin-g> 10?
<Pete Croft> 10
<Pete Croft> Lord bábel.
<kevin-g> okok, tehát 12-től
<Pete Croft> Mert azt mondtad: huje gecc
<Pete Croft> na ez sértés.
<kevin-g> [22:07:33] <Kartel_16> szóval ki ez a kevin...? [22:08:29] <*Zoli 16*> egy
gecc lámer [22:09:18] <*Zoli 16*> és eza pete croft
<kevin-g> [22:09:18] <*Zoli 16*> meg egy kiba... nájmanos gyerek ;Đ
<kevin-g> lord erre gondoltál???
<Pete Croft> IGEN BAZZZ
<Pete Croft> ERRE GONDOLT
<kevin-g>
<Pete Croft> EZZÉRT KÖPTÖ A BÖLBÖLT
<Pete Croft> ok?
<kevin-g> ok
<Pete Croft> 2 órára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<Pete Croft> tudom, hogy ez túlzás....
<kevin-g> Pete priv! mert innen mindent beloggolhat a forumba!!!
<Pete Croft> de...
*** Zoli 16* kiment. ( Pete Croft kirúgta ot a szobából.)
<Pete Croft> na beloggolt?
*** Zoli 16* bejött.
<Pete Croft> d
<Pete Croft> höhöhöhöhöhöhöhöhö
<Pete Croft> szadista bunkóóó állat vagyok
<Pete Croft> köcsög vagyok mi??
<Pete Croft> höhö
<Pete Croft> pofátlan vagyok?
<Pete Croft> mi?
<Pete Croft> NA ÉS TE??????
<kevin-g> Pete, Lord ájjatok le!!!!
<Pete Croft> ok
<Pete Croft> kevin...
<Pete Croft> priv...
<kevin-g> hamáregyszer elbszzátok a heti hetes nézésemet, legalább már most haggyátok
abba!!!!
*** kevin-g kiment. ( Pete Croft kirúgta ot a szobából.)
*** kevin-g bejött.
<kevin-g> mivoltezz????
<Pete Croft> priv kevin...
<kevin-g> nem! mi volt ezzzz???
<kevin-g> ezz szabotázs!!!!!
<Pete Croft> repültél... (bocsesz)
<kevin-g> provokáció lord szavaival élve!!!!
<Pete Croft> MONDOM Kevin Priv!
<Pete Croft> Kevin?
<kevin-g> ******tokmag! ha én most nekiülnék, csak amit fejből megjegyeztem holnap hu
zhatja a dome végleg le a rolót!!!
<kevin-g> haggyátok már abba!
<Pete Croft> Ok-...
<Pete Croft> léccciii kevin priv....
<Pete Croft> PRIVIZÉS...
<kevin-g> nahh, moost mondd lord!
<Zoli 16*> mit?
<Zoli 16*> menjen pete a halálba ennyi
<kevin-g> igy feer!
<Zoli 16*> és visszase jöjjön
<Pete Croft> kebbe mindenki
*** Pete Croft kiment.
*** Pete Croft bejött.
<kevin-g> re
*** Zoli 16* kiment.
<kevin-g> még mindig kell az op?
<kevin-g> pete?
<Pete Croft> igen!!!
<Pete Croft> gh adta
---sajnos csaloka ugy másolta ki, hogy az időpontok lemaradtak---
Mindeközben, amióta figyeltem priviztem lorddal és pete-vel:
Pete:
2001 Dec 8 - 22:08:30
[22:08:30] <Pete Croft> kevin
[22:09:17] <Pete Croft> kevin
[22:09:17] <Pete Croft> bazz
[22:09:18] <Pete Croft> figyeljé má
[22:17:23] <kevin-g> hi
[22:17:28] <kevin-g> figyelek!
[22:17:29] *** Pillanatnyilag nem tudok válaszolni.
[22:17:33] <kevin-g> mondd!
[22:17:40] *** Pillanatnyilag nem tudok válaszolni.
[22:17:46] *** Pillanatnyilag nem tudok válaszolni.
[22:17:55] <kevin-g> bazzz!
[22:18:09] *** Pillanatnyilag nem tudok válaszolni.
[22:19:49] <Pete Croft> mond
[22:19:59] <Pete Croft> kevin?
[22:21:10] <kevin-g> nahh, mi is volt itt?
[22:21:12] <Pete Croft> kkkevin?
[22:21:27] <kevin-g> ki mellé álljak?
[22:21:42] <Pete Croft> Bazzz olvasd vissza.
[22:21:53] <Pete Croft> olvasd vissza lécci..
[22:22:03] <Pete Croft> OLVASD VISSSSSZA
[22:22:14] <kevin-g> okok
[22:23:49] <Pete Croft> na elolvastad?
[22:23:56] <Pete Croft> Szidja az opokat...
[22:24:19] <Pete Croft> ezérrt kellett büntetést adni a fasznak
[22:28:14] <Pete Croft> figy
[22:28:25] <kevin-g> ???
[22:28:33] <Pete Croft> Zoli egy beteg gyerek...
[22:28:40] <Pete Croft> csak tud.
[22:29:01] <Pete Croft> ezért kell móresre tanítani
[22:29:08] <Pete Croft> a
[22:29:09] <Pete Croft> faszt
[22:29:18] <Pete Croft> ok?
[22:29:28] <Pete Croft> én is nézzem a 7i 7est
[22:29:40] <kevin-g> okok, tudod mit kér tőlem privátban lord?
[22:29:40] <Pete Croft> mit?
[22:30:01] <kevin-g> hogy logoljam be neki az egészet, és küldjem el, beteszi a fórumba
[22:30:01] <kevin-g>
[22:30:01] <Pete Croft> mond csak nyugodtan...
[22:30:01] <kevin-g> loggoljam?
[22:30:03] <Pete Croft> neeeeeeeeeeeeeeeeee
[22:30:11] <Pete Croft> csak azt neeeeeeeeeeeeeee
[22:30:20] <Pete Croft> kevin....
[22:30:32] <Pete Croft> azért akarja
[22:30:32] <Pete Croft> a
[22:30:32] <Pete Croft> Dino
[22:30:33] <Pete Croft> Megszüntetni a szobát...
[22:30:38] <Pete Croft> Érted?
[22:30:52] <Pete Croft> kevin...
[22:31:02] <Pete Croft> várj egy picit...
[22:31:04] <kevin-g> igyis ugyis megszuntetei dino már!!!
[22:31:16] <Pete Croft> gyere visza
[22:31:23] <Pete Croft> ok..
[22:32:04] <Pete Croft> csak biztonság kedvéért
[22:32:04] <Pete Croft> nehogy elküldjjj
[22:32:23] <Pete Croft> Kevin?
[22:33:04] <Pete Croft> kevin
[22:33:04] <Pete Croft> nyugi...
[22:33:50] <kevin-g> akkor legalább teljes opot kérek!
[22:33:57] <kevin-g> mert elvetted!
[22:34:07] <Pete Croft> ok...
[22:34:27] <Pete Croft>
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
itt pete-től elvettem az op-át (így láttam helyesenek, és nem is szégyenlem)
[22:35:06] <Pete Croft> KEVIN!!!!!
[22:35:17] <Pete Croft> MIT MŰVELTÉL?????
[22:35:18] <kevin-g> ???
[22:35:25] <kevin-g> vagy még?
[22:35:26] <Pete Croft> @???????????????
[22:35:32] <kevin-g> visszaadjam?
[22:35:36] <Pete Croft> ELVETTED BAZZZ
[22:35:37] <Pete Croft> IGEN BAZZZ
[22:35:44] <kevin-g> tudom! direkt!
[22:35:56] <kevin-g> igy egyenlő esélyek!
[22:35:56] <Pete Croft> MIÉRT???????????
[22:36:01] <kevin-g> és no kirugás!
[22:36:18] <Pete Croft> elmagyarázom az egészet....
[22:36:26] <Pete Croft> Azért van az egész
[22:36:34] <Pete Croft> mert lord miatt
[22:36:58] <Pete Croft> azért vettem el tőled az @ egyik valamicsodáját...
[22:37:06] <Pete Croft> mert nehogy
[22:37:14] <Pete Croft> elvegyj tőlem...
[22:37:19] <Pete Croft> és meost
[22:37:27] <Pete Croft> visszakapdtad...
[22:37:36] <Pete Croft> ÉS BAZZZ ELVETTED!!!!
[22:37:45] <Pete Croft> adj vissza lécci...
[22:37:53] <Pete Croft> ok...
[22:38:04] <Pete Croft> kevin?
[22:38:23] <Pete Croft> kevin?
[22:38:27] <Pete Croft> kevin?
[22:38:34] <kevin-g> várj!
[22:41:21] <Pete Croft> @?
[22:41:27] <kevin-g> várj!
Lord:
2001 Dec 8 - 22:18:10
[22:18:11] <Zoli 16*> deopold már ezt a gyereket
[22:18:21] <Zoli 16*> vagy rugd ki, de jogtalan amit csinál...
[22:18:31] <kevin-g> melyiket is?
[22:19:02] <Zoli 16*> vagy logold be a pcdomere
[22:19:11] <Zoli 16*> ennek a lognak ott a heje...
[22:19:48] <kevin-g> ehh, te miért is nem loggolod be?
[22:20:25] <Zoli 16*> mert folyton kirug
[22:20:35] <Zoli 16*> így elmegy a logom
[22:20:48] <Zoli 16*> de ha emailben elküldöd én kirakom... ott a címem a topicban!
[22:22:03] <kevin-g> amikor gh adott opot azt mondta ne vegyem el a pete-jét!
[22:22:20] <kevin-g> előbb visszaolvasom!
[22:22:41] <Zoli 16*> előbb küld el mailbe
[22:28:12] <Zoli 16*> oda kell adnod a logot
[22:28:12] <Zoli 16*> ez opi kötelesség
[22:28:51] <kevin-g> azt amikor szidtál? vagy amikor pete szidott engem?
[22:29:03] <kevin-g> nekem csak ezek tűntek fel:
[22:29:08] <Zoli 16*> az egészet érted? az egészet
[22:29:11] <kevin-g> a többi a ti dolgototk
[22:29:16] <Zoli 16*> érted? kell a log
[22:29:25] <Zoli 16*> és neked oda kell adnod... ez szabály
[22:29:40] <Zoli 16*> ha egy user kéri oda kell adnod
[22:29:41] <Zoli 16*> ezl vették el a regem
[22:30:32] <Zoli 16*> szal küldenéd végre??
[22:30:48] <kevin-g> máris-máris!
[22:31:01] <Zoli 16*> végre mester
[22:31:02] <Zoli 16*> köszönöm
itt pete volt szives kirugni!!!
[22:35:03] <Zoli 16*> adj opot
pete kiment! majd kis idő mulva ujra be!
[22:35:08] <Zoli 16*> ha visszajön megkapja
[22:35:56] <Zoli 16*> na acca jog
[22:36:21] <kevin-g> nem, neki se, neked se! sztem ez igy fair!!!!
[22:36:31] <Zoli 16*> sztemmeg nem te kis fasz
[22:36:39] <Zoli 16*> majd az lesz fair ha dino bezárja a szobát
[22:36:48] <Zoli 16*> vagy visszaadja a jogaim és kitilthatlak titeket a halálba
[22:36:55] <Zoli 16*> az majd fair lesz
[22:36:58] <Zoli 16*> de ez nem
[22:38:38] <kevin-g> várj!
[22:39:07] <Zoli 16*> tapsra?
[22:40:04] <kevin-g> 1 kérdés! hogy leszel te szobaop, ha a szoba megszünik? érdekes lesz
[22:40:22] <Zoli 16*> írtam hogy vagy-vagy
[22:40:33] <Zoli 16*> sztem 2 dolog lehet
[22:40:40] <Zoli 16*> mer ha nem szűnik meg a szoba
[22:40:45] <Zoli 16*> akkor tuti hogy új szobaopok lesznek
[22:40:52] <Zoli 16*> és ha belehalok is de visszarakatom magam
[22:40:56] <Zoli 16*> és rendet rakok
[22:41:03] <Zoli 16*> és veletek kezdem a tisztogatást

kb. ennyi. nahh szóval e kis rosszul szerkesztett szövegek is bizonyítják, hogy Lord nem alkalmas szobaopnak és a dome helyzete napról napra romlik.
Az én esetleges pillanatnyi viselkedésem mellékes! Nem én vagyok a főszereplő, azaz, lehet, hogy én, a kettejük vitájában két tűz közé kerültem. Aztán mindkettő megsértődött és kilépett a szobából.
Köszönetet mondok ezúton is csalokának, aki nélkül ez a "pár sor" nem lehetne teljes!
In the hétköznapok of the pc dome room
439 levél
Válasz 01.12.06. 20:26 #136
Nood
Pít arra várhatsz...elégszer beszéltem veled és xart sem értem el.Xar te hót hülye vagy...
,,...soha nem szabad feladni, mert mindig van miért élni." /By: Sun Emperor (†18)
2752 levél
Válasz 01.12.06. 17:17 #135
Pete Croft
Nood.....
Beszélnem kell megint veled...
&#8362;Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...&#8362;
439 levél
Válasz 01.12.05. 21:00 #134
Nood
Ja, meg még nnyi: Pete tünny a halálba már vagy 100 szor megbeszéltem veled hogy mi a faxért xarozol.
Mostmár tökre nem érdekelsz bammeg, nem csak lord miatt szűnik meg a szoba, amióta ittvagy ezerszer mondtam nekedsd fogd már vissza magad és akkor,, okok persze mindent megteszek,, szöveggel baxakocc.
Na menny a halálba ilyenekért nem is kell a szoba
,,...soha nem szabad feladni, mert mindig van miért élni." /By: Sun Emperor (†18)
439 levél
Válasz 01.12.05. 20:54 #133
Nood
Hát, ehhez nincs sok hozzászólásom:

Lord: A sok hülyébe egyre jobban te is beletartozol
Nomeg, télleg rohatsogatt kötözködsz akárkivel is.(márbocs)
,,...soha nem szabad feladni, mert mindig van miért élni." /By: Sun Emperor (†18)
2580 levél
Válasz 01.12.05. 20:21 #132
AriAmi
Ha bemennék, szerintem ugyanúgy megmaradna az anyázgatás.

De Lord! Ha Pete-vel vitatkozol, azt nem tudnátok privátban megbeszélni? A ti ügyetek mióta tartozik ránk? Pete-t felőlem anyázhatod, de ne a közösben, plíz.
3553 levél
Válasz 01.12.05. 20:09 #131
The Lord
AriAmi pedig pont ezért kéne jönni, hogy a sok hülye lámát elűzzük aztán jó legyen a szoba, vagy huzzuk le a rolot.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.