25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Linkin Park

quervo
#336 quervo [2116]
2)

A Thousand Suns után kb semmi nem tetszett, amit csináltak, nekem az az album akkor nagyon adta valamiért. Talán azért, mert én azért mindig a tradicionálisabb rockzenét szerettem, és bejött, hogy az viszont tökre felvállaltan egyáltalán nem volt rockzene. Azért a Meteorát elhallgattam párszor, ha épp meguntam az Audioslave-et vagy Stone Temple Pilots-ot (ahova tett ugye Chester egy nem túl szerencsés kitérőt).

Na most ezek után meghallgattam a Heavy-t, és ez egy kurva jó popdal! Nem is nagyon tudok belekötni, ez a saját műfaján belül tényleg elég komoly színvonal. Ha ezen a vonalon megpihen a Linkin Park, akkor én erre abszolút vevő vagyok, a Coldplay Mylo Xyloto albuma óta ez az egyik legváratlanabb kellemes meglepetés, ami ebben a pop-rock-elektro-indie tengelyben ért.

Válasz erre

VodevilX
#335 VodevilX [11345]
1, Megvan a Nova Rock jegy

2, Ki mit gondol az új számokról? Megint elég éles váltás újra, a Heavy mocskosul adja, a többit azért még bőven szokni kell, de ez már korábban is előfordult... 18-a után átpörgetem az új albumot, aztán meglátjuk. Természetesen én is a régieken nőttem fel, nem mintha azokat túl nehéz lett volna imádni, de elég nyitott vagyok, és mára a többivel sincsen semmi bajom, sőt a Thousand Suns-t majdnem annyira szeretem mint az első 2-t. Mondjuk akinek szöveg súlya is számít, az nem hiszem, hogy a hater táborba állna a nap végén...

“If you want something you've never had You must be willing to do something you've never done.”

Válasz erre

Barthezz
#334 Barthezz [54093]
Évek óta vártam ezt a pillanatot, hogy végre eljöjjenek! ^^

Viszont nagyon aggódom a jegyvásárlás miatt, vajon nov. 17-én 16 órakor fogja-e bírni a VOLT szervere a nagy rohamot és ha igen, vajon hány perc alatt fog elfogyni az összes napijegy? Nagyon remélem, hogy fogok tudni venni. Az biztos, hogy aznap már kb 14:00 órától folyamatosan frissítgetni fogom a jegyelővétel oldalt, több böngészőből, több gépről (munkahelyen leszek, így kollégáimat is megkérem, másrészt közülük is jönnek páran sztem). Másrészt unokatesómnak és egy-két ismerősnek is szólok, akik szintén jönnek, ha esetleg náluk előbb betöltődne a vásárlási oldal, akkor vegyék meg az enyémet is. Így remélem nem maradok le róla. 10 percet tippelek az összes online napijegy elfogyására.

Válasz erre

Előzmény: VodevilX 2016.11.02. 12:09
VodevilX
#333 VodevilX [11345]
Jönnek VOLT-ra!

“If you want something you've never had You must be willing to do something you've never done.”

Válasz erre

neumark
#332 neumark [2872]
Linkin Park: Living Things lemezkritika - The Kingdom

Válasz erre

Nayrobi
#331 Nayrobi [2883]
Már párszor végigment, hát, az első lemez óta nagy rajongó vagyok, bár nem az a tipikus, hiszen az ATS és a Reanimation a két kedvencem tőlük, és ezzel meg az a bajom, hogy mint lemez, úgy működik nálam, de külön-külön a számok már nem túl erősek. Ja és poén, hogy szerintem összehozták az ultimate legszarabb lp dalt (Victimized), majd utána jön az egyik legjobb, amit valaha írtak (Roads Untraveled). De azért nem lett rossz, meg lehetne hosszabb egy kicsit.

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: VodevilX 2012.06.17. 08:56
VodevilX
#330 VodevilX [11345]
Új album Az első pár másodperc alapján tetszik Meg a Burn It Downt ugye már rég meg lehetett hallgatni. Akár régi akár Thousands Suns féle biztos jó anyag!

“If you want something you've never had You must be willing to do something you've never done.”

Válasz erre

Lord of Destruction
#329 Lord of Destruction [944]

Mondj ket U2-ra emlekezteto LP szamot...Komolyan, sok minden eszembe jut roluk csak a U2 nem

hands into a fist,static in my head.now i'm sitting face to face with loneliness... - by Finch

Válasz erre

Előzmény: Walternative 2010.12.21. 12:04
VodevilX
#328 VodevilX [11345]
Amennyire szokatlan volt új korában az utolsó album, most legalább annyira bejön! Tényleg sokkal jobban imádom az első 2-t, de kellett ez is!

“If you want something you've never had You must be willing to do something you've never done.”

Válasz erre

Walternative
#327 Walternative [52]
Amikor összeálltak azzal a J-Zeyvel vagy mi a fekete csokoládéval, akkor megmondtam, ecsém' ti ezt még nagyon meg fogjátok bánni. Én röhögtem a leghangosabban, amikor bejelentették, hogy ez egy rossz ötlet volt és hogy megbánták és hogy bocsánatot kérnek minden régi rajongójuktól, akik - köztük én is - akkor hagytál el a kezdetekben Lincoln parkra hallgató együttest. Azóta már mindenféle U2-szerű vonalat is felvettek (nem mondom, hogy bukásukra), de azért mégiscsak az első két album volt az, ami miatt a Linkin Park az lett, ami miatt megszerettük.
Ez már csak egy fogyó árnyék, ami nem rossz, csak más.

Ad astra per aspera.

Válasz erre

powerhouse
#326 powerhouse [13850]
A Hybrid Theory nekem kicsit egyhangú zeneileg, a Meteora közel ugyanannyira tetszik, mint a MtM, ami szerintem az eddigi legkiforrottabb album lett.

If I look back I am lost

Válasz erre

Előzmény: Falusi 2010.11.29. 20:54
Falusi
#325 Falusi [763]
Nahát szerintem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy a Hybrid vagy a Meteora jobb MtM-nél. Bár ízlések és pofonok.

Válasz erre

Előzmény: powerhouse 2010.11.29. 17:47
powerhouse
#324 powerhouse [13850]
Érdekes utat jár be a banda, legalább is az én szemszögemből:

Hybrid Theory 8/10, Meteora 9/10, Minutes to Midnight 10/10, Thousand Suns 7/10. Most pár évig gondolom megint nem lesz új album, de nem hinném, hogy maradnak a TS stílusánál. Eleve concept albumnak szánták, de az igazi LP szerintem más, sokkal keményebb hangzású rock zene.

If I look back I am lost

Válasz erre

powerhouse
#323 powerhouse [13850]
Megvan valakinek a QWERTY normális verzióban, tehát nem koncertfelvétel meg ilyesmi?

If I look back I am lost

Válasz erre

Dealer
#322 Dealer [7500]
Nagyon jó lett a klip, ráadásul a Waiting for the End a kedvencemmé avanzsált, mióta megbékéltem az albummal. (Nem, nem szerettem meg, de elfogadtam, és ez a szám lett a favoritom a tizenötből, a Jordana del Muertoval együtt.)

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.10.08. 10:50
Nayrobi
#321 Nayrobi [2883]
Waiting For The End videoklip

Tegnapi koncert setlistje, nekem nagyon tetszik Kár, hogy nincs már jegy a linz-i koncertre.

1. The Requiem
2. Wretches & Kings
3. Papercut (!!!!!!!!!!!)
4. Given Up
5. New Divide
6. Faint
7. Empty Spaces
8. When They Come For Me
9. No More Sorrow
10. Jornada Del Muerto
11. Waiting For The End
12. Wisdom, Justice & Love
13. Iridescent
14. Numb
15. The Radiance
16. Breaking The Habit
17. Shadow Of The Day
18. Crawling
19. Bleed It Out
20. One Step Closer
-------------------
21. Fallout
22. The Catalyst
23. The Messenger
24. In The End
25. What I've Done

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Dealer
#320 Dealer [7500]
Be akartam linkelni a Blackbirds című dalt, de látom, hogy ez csak nekem újdonság, hiszen már hónapok óta fent van a neten.

Megjelent ugyanis egy extra kiadvány az A Thousand Suns albumból, amin szerepel a dal. Nem rossz, elfért volna az alaplemezen is valahol.

Válasz erre

Nayrobi
#319 Nayrobi [2883]
The Catalyst Live

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Netsu
#318 Netsu [139]
Nos,örülök,hogy nem csak nekem nem tudta bevenni a gyomrom hirtelen az új albumot.

Én nem tudom,mit gondoljak,mit érezzek. Vannak jó pillanatai az albumnak,de leginkább negatív érzéseket kelt bennem. Főleg a "nyivákolós" számok,amiket rögtön elnyomtam. Egy részüket már meghallgattam,és nem voltak olyan rosszak,mint amilyennek elsőre tűntek,de az biztos,hogy távol állnak így is a jótól,illetve magától a Linkin Parktól. Ettől függetlenül a The Messengert,és a Robot Boyt még mindig nem merem meghallgatni. Már csak ez a két szám maradt. A Burning in The Skies egyébként nekem nagyon bejön,szeretem az ilyen lassabb,melankolikusabb hangvételű számokat. Ettől eltekintve még így is csalódás,mert ez már tényleg nagyon távol áll az LPtől. A Jornada Del Muertoról meg már nyilatkozni se tudok a jó ízlés határain belül. A Wrectches and Kings jóféle lett,tetszik. A The Catalyst szódával elmegy kategória. A Blackout.. nos,én nem értem,hogy egy jó kezdetet miért kellett így szétbarmolni a végével. Merthogy nem illik a vége az első felében tapasztalt sötétebb hangulathoz,az szent. A When They Come For Menél ugyanez.

Amennyire örültem ennek az új albumnak,meghallgatás után legalább ennyire is voltam csalódott. Remélem,a következő albumuk már nem lesz ennyire folyékony halmazállapotú

Válasz erre

Dealer
#317 Dealer [7500]
Nekem nem azért nem jön be, mert más (az MTM is más volt), sőt, örülök neki, a franc akarja kétszer ugyanazt megkapni, csak ez már messze van az én világomtól.

De az a minimum, hogy végighallgatom legalább egyszer zsenge ifjúkorom egyik kedvenc zenekarának új albumát.

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.08. 14:10
Nayrobi
#316 Nayrobi [2883]
Igazából elhiszem, ha valakinek ez totál nem jön be, mert más, mint az eddigiek. De legalább az esélyt megadod a lemeznek, mások 3 szám után törlik

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Dealer 2010.09.08. 14:03
Dealer
#315 Dealer [7500]
Ilyen téren én is követtem őket, az LP Hungary oldalát minden nap néztem, Hahn rövidfilmjét is láttam, és ezek alapján az persze nyilvánvaló volt, hogy változások lesznek, de nem ilyenre számítottam. Nekem az MTM féle bevállalás jobban tetszett, de a szövegek itt is jók, nem arról van szó, meg bátor lemez, de zeneileg abszolút nem találtam vele közös pontot. De most is folyamatosan hallgatom, tehát annyira nem irritál, de elsőre sóhajtoztam közben rendesen.

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.08. 13:59
Nayrobi
#314 Nayrobi [2883]
Nem pont a zenét értem a munkásság alatt (bár kiadtak vagy 6-7 új dalt azóta), hiszen a MTM óta elég sok videót forgatott Hahn, Mikenak volt pár kiállítása, Chesternek ott a másik bandája, stb, aztán folyamatosan twittelnek, blogolnak, lehetett érezni hogy más lesz és eltolták a határaikat egy új irányba ami már nem rock, és nem is megszokott valami, hanem kísérleteznek és így írnak dalokat. A számok szerkezetei eddig totál sablonosak voltak de most csak kitalálják a hangokat és összegyúrják őket és ennyi. A lemez mondanivalója is bejön, a szövegek is, az átvezetők is, nagyon nagy rizikó lehetett ezt megírni és nem egy újabb Meteorát vagy HT-t letenni az asztalra és be merték vállalni, hogy most tényleg, ami kijön az lesz. Szerintem hallgasd meg párszor újra, nehezen emészthető anyag, de egy idő után lehet, hogy tetszeni is fog akár.

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Dealer 2010.09.08. 13:46
goodboy007
#313 goodboy007 [9179]
Én úgy vagyok vele, hogy szeretem, ha mindenféle háttér-információ nélkül hallhatom egy kedvencem új lemezét és szó szerint pofán vág. Ahogy tette azt tavaly a Rammstein vagy előtte a Metallica.
Amíg ki nem jött a Pussy, nem is tudtam, hogy hamarosan lesz új korong.
De az LP-nél maradva, amíg nem olvastam itt a Catalyst-ről, addig fogalmam sem volt, hogy szeptember közepén új lemez érkezik régi kedvenceimtől.
Szóval ennél is megvolt a döbbenet, de ez a fajta pofán vágás sajnos nagyon fájt.

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.08. 13:40
Dealer
#312 Dealer [7500]
Mivel nem nagyon értek a zenékhez, nem fogom senkire azt mondani, hogy igénytelen, ha tetszik neki; nyilván az írás az én véleményem tükrözi, nekem nagyon nem tetszett, azóta meghallgattam még egyszer, egy fokkal jobban el tudtam fogadni, esetleg később 3 csillagra változtatom a végét, de amit közben leírtam, azt még mindig tartom.

Viszont mit értesz az alatt, hogy követték a munkásságukat? Mert én ismertem a New Divide dalt, meg kijött közben egy vagy két Underground lemez, azokat is meghallgattam, de ezek alapján én nem vettem le, hogy most ilyen album készül.

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.08. 13:40
Nayrobi
#311 Nayrobi [2883]
Nincs bajom az írással, ez a te véleményed, csak fura hogy mindenki mást várt. Aki kicsit is követte a zenekar munkásságát az elmúlt 1-2 évben az nem várhatott mást, én tudtam hogy egy ilyen lemez lesz és maximálisan tetszik is.

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Dealer 2010.09.08. 13:30
Dealer
#310 Dealer [7500]
Egész nyugodtan, nem kötelező velem egyet érteni, nem foglak megkeresni, ha neked ennyire tetszik az album, nyugi...

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.08. 13:25
Nayrobi
#309 Nayrobi [2883]
Az album.

Az írást elolvastam, de nem reagálnék rá

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Dealer 2010.09.08. 11:22
Dealer
#308 Dealer [7500]
Az album vagy az írás?

Nem mindegy.

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.08. 10:41
Nayrobi
#307 Nayrobi [2883]
10/10

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Dealer 2010.09.08. 10:35
Dealer
#306 Dealer [7500]
Linkin Park - A Thousand Suns - 2/5

Válasz erre

Nayrobi
#305 Nayrobi [2883]
Most lett vége szal biztos

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: LordMatteo 2010.09.07. 19:15
LordMatteo
#304 LordMatteo [29272]
Ez biztos? Egyszer már megszívtam egy ilyen kamutorrenttel, ami még méretre is megegyezett a mostanival...(~64 Mb)

A kibaszás társas játék, sose feledd.

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.07. 19:12
Nayrobi
#303 Nayrobi [2883]
Csak szólok, hogy kint van az egész lemez a neten, hajrá.

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Falusi
#302 Falusi [763]
Na hát én ezt nagy parasztosan hangszórónak hívom

Szerk.: Hívtam*

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.03. 19:36
Dealer
#301 Dealer [7500]
Na, ez horzsol!

A The Catalyst sok-sok meghallgatás után azért nem egy 10/10-es nóta, de ha az albumon ilyenek is lesznek, akkor nincs baj.

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.03. 18:12
Nayrobi
#300 Nayrobi [2883]
Ilyet gondolom már láttál

Megafon

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Falusi 2010.09.03. 19:33
Falusi
#299 Falusi [763]
Nem sokat változtat, azt sem ismerem.

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.03. 19:29
Nayrobi
#298 Nayrobi [2883]
Sehogy, mert az megafon Elírtam.

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Falusi 2010.09.03. 19:25
Falusi
#297 Falusi [763]
Hogy jön ide Magneto? Bocs, de a zenéhez hülye vagyok, csak hallgatni szeretem.

Lényeg a lényeg, ubermegabrutálsajt lesz, remélem lesz rá pénzem.

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.03. 18:51
Nayrobi
#296 Nayrobi [2883]
Nem, ez a dal a Waiting For The End címre hallgat, és elvileg ebből lesz a következő klip.

Végén a magnetofonos rész a spanyol vakerral nagyon brutál

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Falusi 2010.09.03. 18:44
Falusi
#295 Falusi [763]
Ha ebben is ilyen mély hangok lesznek, mint a WaK-ban, akkor asszem súlyos álmatlanságban fogok szenvedni, mivel már az előbbit is lassan fél órája egyhuzamban hallgatom.

(Amúgy ez nem maga a WaK? Eléggé hasonló, pláne a végefele...)

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.03. 18:31
Nayrobi
#294 Nayrobi [2883]
Jaja, és még ez is fincsi lesz:

Megaphone Brad

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Falusi 2010.09.03. 18:16
Falusi
#293 Falusi [763]
Ez jóóó!

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.09.03. 18:12
Nayrobi
#292 Nayrobi [2883]
Azt hittem fogja valaki linkelni:

Linkin Park - Wretches & Kings

Japánban 4 nap múlva jön a lemez, szóval remélem már a hétvégén hallgathatom!

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Nayrobi
#291 Nayrobi [2883]
Húha, szerintem meg az a legrosszabb klipjük!

Fura, mindenki szerint a legrosszabb dolog a klipben a nagyon sok lassítás, neked meg csak ez tetszik az egészből Nekem igazából tetszik a minimalista cucc, van hangulata, van pár képi megvalósítás ami nagyon jó és egyszerű trükkök vannak benne (pl. dobálták a festékport egymásra és visszafele lejátszották lassítva, stb) ami nagyon bejön.

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Dealer 2010.08.27. 06:59
Dealer
#290 Dealer [7500]
Érdekes, pedig én nem szoktam őket bántani, tehát ha valamire azt írom, hogy rossz, akkor tényleg úgy is gondolom. Szerintem ez a klip nagyon rossz, átláthatatlan, szarul vágott és valami igénytelen technikával felvett, olyan home video jellege van az egésznek. Egyedül a lassítások jók benne, azoknak van stílusa, de az összkép csúf.

A What I've Done a legjobb munkájuk szerintem, ahhoz képest ez sehol nincs.

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2010.08.27. 06:51
Nayrobi
#289 Nayrobi [2883]
Szerintem meg az egyik legjobb klipjük

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Dealer 2010.08.26. 19:55
Dealer
#288 Dealer [7500]
Itt például, de egyelőre ennél jobb minőség nincs belőle.

Válasz erre

Előzmény: powerhouse 2010.08.26. 20:01
powerhouse
#287 powerhouse [13850]
hol lehet megnézni?

If I look back I am lost

Válasz erre

Előzmény: Dealer 2010.08.26. 19:55

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.