Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Árak

3857 levél
Válasz 02.01.01. 22:03 #40
norfeus
Jonak jo hely itt a semmi kozepén
Hát bizony ti már az EU felé tartotok mi meg ...hát.Nálatok már libelarizácio van vagy lesz így gondolom még olcsobb lesz a NET.én meg épp most hallom az apámtol,hogy mégtovább emelik a telefondíjakat.
Aztán lehet,hogy mire elér ide az ADSL már nagypapa leszek
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
6295 levél
Válasz 02.01.01. 21:57 #39
J. Dávid
És még én hittem, hogy nagyon levan maradva Mo. ...
Egyébként szerintem térj át az isdn-re ha teheted. Mert a modemnél már minden jobb... GF2-t alig lehetkapni?? Nálunk már a GeForce 3 is átlag bolti cikk lett..Na mind1, nem ez számít hanem az, hogy jó ez az a hely, ahol laksz...nem?
3857 levél
Válasz 02.01.01. 21:48 #38
norfeus
Nem hirdetik,de Pozsonyban egykét interkávézoban már láttam és kiprobáltam.
De itt még az ISDN-t is még csak pár honapja reklámozzák.Még meg kell gondolnom,hogy áttérjek e rá.Egyébként Szlovákia úgy le van maradva mindenben,hogy csak na.PL.Itt még alig lehet kspni 1GHz nél nagyobb procit,vagy GF2-t.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
6295 levél
Válasz 02.01.01. 21:43 #37
J. Dávid

És a kábelt hirdetik már???
Mert a DSL is a 90es évek új technológiája (USA)..nekem legalábbis ezt mondták...
3857 levél
Válasz 02.01.01. 21:38 #36
norfeus
Egyébként nálunk az ADSL-nek se híre se hamva.Itt még mindig az ISDN-t reklámozzák.
Még a fovárosban se láttam sehol.Na ennyire vagyunk lemaradva Magyarországtol.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
6295 levél
Válasz 02.01.01. 21:08 #35
J. Dávid
uygtudom, hogy nem kell. Ez az enternet kártya hasonló szerepet játszik mint a belső modem. De azért lehet hinni, hogy van modem hozzá, mert lehet kapni kűlső enternet adaptert is (igaz az 20E, és USB kell hozzá).
Jah értem. De hogy-hogy nem kell? Nekem valahogy mindig kellett a zsebpénzem...de ha mondjuk megvesznek az ősök mindet akkor megértem.
3313 levél
Válasz 02.01.01. 21:03 #34
Reapest
Nem egészen. Van úgy, hogy semmit se kapok, de nem is kell. De általában 10et és a többi az "opcionális". Helyzettől függ.

Ja! És még valami: ALSD!!! JA! AZ MÁS! NA! ADSL mellé nem kell sima modem (mint a kábelnél)?
6295 levél
Válasz 02.01.01. 20:51 #33
J. Dávid
Te havi 25000Ft-ot kapsz????
Én csak 2500-at...
De az az enternet kártya 7000Ft-ba kerül. Mi meg nem sokat szoktunk dumálni, szóval max 10E ft lenne a telefon számla...

Ráadásul ez a 25ezer zseblé nálunk úgy van, hogy ez kvázi csak egy hitel vagy csak egy éves átlag, viszont szülinapra és karácsonyra is lóvét kapok.
Ezt nem iagzán értem.. Akkor te most a szűkösebb hónapokban "csak" mondjuk kb. 20000ft-otkapsz vagy mi?? És mi ez a hitel szöveg ???
3313 levél
Válasz 02.01.01. 20:44 #32
Reapest
Én most fizetek 4500+4500-at. Ebben benne van a korlátlan net 18-7 és 15-7 (hlétvége) időintervallumban (ez nekem pont jó) és ekkor a telefon is ingyenes. Tehát ez most sima, vonalas modem.

Ha átállnék ADSL-re, akkor a sebességen kívül mi változna? Kifizetem a beugrót és utána mi van? Van a 9000-es havidíj, de a telót még akkor is fizetnem kell + másra is használom a vonalas telefont. Tehát 4500-zal kerül többe havonta. Ja! És nem lehet 1-2 évig felbontani a csomagot.
És ehhez ugye kell egy külön hardware is?
Hááát ezen én még elgondolkozok. Azért a havi 25ezer zsebpénzemből elég jelentős részt vonna le ez a + 4500 (egészen pontosan 4500-at . Ráadásul ez a 25ezer zseblé nálunk úgy van, hogy ez kvázi csak egy hitel vagy csak egy éves átlag, viszont szülinapra és karácsonyra is lóvét kapok.
3857 levél
Válasz 02.01.01. 20:29 #31
norfeus
Nekem úgy van,hogy vettem egy cd-t ami kb 3000Ft-be kerult és ezen volt 5400 kredit.Ez nekem már szeptember ota van és még mindig van 2500,pedig elég sokat netezek. és ezenkívul még kell fizeni a tel. számlát,ami úgy kb havi 6000FT.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
6295 levél
Válasz 02.01.01. 15:44 #30
J. Dávid
De rélemlém, hogy itt tényleg lehet ADSL, mert akkor egyből váltunk és akkor csak 9000Ft lesz. És gyorsabb is lesz net, stb..ugyis tudjátok mi az a adsl
11787 levél
Válasz 02.01.01. 15:42 #29
Ghoost
mi is ugy kb 10-12 ezret fizetünk az Axeleronak az ISDNért.
Elég szemét cég dehát ez van.
6295 levél
Válasz 02.01.01. 15:32 #28
J. Dávid
4500Ft az internet (Axelero, ez kicsitt drága szolgáltató a többihez képest, de ez megbízható számomra) és 4000Ft a mindenkiNET csomag (ezzel meg ingyen lehet dumálni meg netezni a kedvezményes időszakban, persze csak akkor ha helyi hívást kedveményezünk..)
És Szlovákiában mennyi a modemes net?? és ott hol van kábel vagy adsl??
3857 levél
Válasz 02.01.01. 10:20 #27
norfeus
Mivel árak a topic neve,akkor gondolom nem csak a játékok
árairol lehet szo.
Az lenne a kérdésem,hogy ki mennyit fizet az internetért.
Kiváncsi vagyok,hogy hol drágább itt szlovákiában vagy magyarországon.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
3313 levél
Válasz 01.12.31. 00:13 #26
Reapest
"És egy normál ember ne mondd, hogy mittomén a suliban..." Bassza meg! Most nyitottad fel a szemem! Suliban is egy Quakeről játszunk 16-an! Melleselg ezt az eladási listát nyomja minden lap, minden site. Pontosan nem tudom honnan van, csak azt tudom, hogy az amcsi/kanadai nagyobb boltok eladásának összesítéséből készül.

EE: Jó, de azért nézd meg, milyen múltja van a C&C-knek és milyen múltja van. Na jó. Azt azért tényleg nem hinném, hogy valaha ekkora lehete az EE-nek.

Mellesleg meg elnézést, mert szerintem te hazudsz. Itt vagyok már egy jó ideje és nem a levelek számára hajtok, hanem arra, hogy ki mit ír. Én nem értettem veled egyet, erre te így válaszolsz. Ezt mire véljem? Máskülönben mik voltak azok a nagy régi neveid, tudnál egy levelet említeni, ami alatt ott a neved és a levélcímed (ami természetesen Arusso). Vagy ha akkor más volt a címed, akkor csak a biztonság kedvéért (hogy tényleg hitelt érdemel -e a szavad) írok arra neked egy üzenetet és kérlek küldjed vissza nekem ezt az üzenetet az Arussós címedről. De ezt tényleg csak szavahihetőséged kedvéért, mert ugyebár egy nagyöregtől nem igazán megszokott az, hogy nyit egy üres topicot, majd csodálkozik hogy csinálta ("FACK, hogyan csináltam én ezt?") és az sem bevált szokás nálatok nagy régieknél, hogy nyitnak egy huszadik top 3 topicot és még fingjuk sincs miért nyitották. 2 nap alatt 2 lezárt topic, gratulálok! Tehát nem hinném, hogy nagyon nagy múltad lenne itt.
Na, és minek használtad a fejedelmi többest ("tudjuk új vagy")? Csak nem félsz tőlem úgy írni, mintha te lennél? Kisebbségi komplexusod van? Jó, mind1 te vagy felőlem a nép.
De tételezzük fel, hogy régi vagy itt. Na és akkor mi van? Attól még loser vagy (ez 2 nap alatt bebizonyosodott). És nagyon magabiztos és összeszedett ember is: ja! a Simset kihagytam! Ja! A Rollercoastert is!

Mellesleg nincs olyan szó, hogy beggining, csak beginning! Elnézést, az előbbi levélben én is elírtam, de te nem hinném mert figyelmeztetés után se jösz rá. Mind1. Így is csak azt jelenti, hogy A halott csak kezdet. A másik, amit meg írtál meghalni/halj/halok (szövegkörnyezettől függ, de a lényeg, hogy ige) csak kezdet. Remek. Ha te ezt akartad írni, akkor OK. Mondjuk túl sok értelmét nem látom.

U.I.: Leveledben csak a régi nagy neveidet és/vagy azt az e-mail címet várom, mert lámákkal nem vitatkozom. Amennyiben ezt megtagadod, automatikusan elfogadod, hogy új vagy itt (ami nem baj) és hazug vagy (ami viszont már elég nagy baj és igen csak ront további leveleid szavahihetőségén). És hasonló szintű válaszleveleket, amikben arról teszel (hamis) tanubizonyságot arról, hogy te tökéletes vagy én meg 2X fasz (egyszer mert annak születtem, másodszor mert nem látom be tökéletességed), kérlek ne írjál, mert arra én is csak hasonlóan kellemeseket tudok válaszolni.
16 levél
Válasz 01.12.30. 23:06 #25
arusso

Hohó! Én nem azt mondtam, hogy a nép én vagyok, hanem hogy ti is meg én is meg mindenki is. De te is valami jól bekamuzott eladási listákat nézegetsz, és ha már 3 milkóan megvették a programot, az jó! 1/3 Magyarország az (k.b.)!!! És egy normál ember ne mondd, hogy mittomén a suliban vagy bárhol Empire Earthöt nyomnak!!
Egyszerűbb a hoho lefrageltem, nem? És különben is, lehet hogy a játéknak, pl.Empire Earth-nak van egy kis sikere, de nézd meg az UT-t! Mióta megvanmár, és még mindig a hoho lefrageltem szöveg megy, naponta kb.6000 játékossal.
Én nem kritizálni akarom az EE-t, de azért nézd meg, hogy mennyien ismerik ezt, vagy mondjuka Red Alertet...


Amúgy egyébként tudjuk új vagy és a levél alapján nézegeted az emberkéket, de ha már itt tartunk, elég sok néven vo9ltam már itt kb. Mephisto óta...csak én általában nem szoktam fecsegni (már bocs)
Amúgy a Dead is only beggining szerintem jó, mertakkor miért nem Die is only beggining?


A Rollercoaster Tycoon-t is kifelejtettem, bár azt még nem mondtam, hogy én azért sokembert ismerek, és mindenki hallott az UT-ről, Quakekről, meg a Diablókról...


Death is only beginning
3313 levél
Válasz 01.12.30. 18:23 #24
Reapest
Norfeus: ha jól emléxem 97-es a játék. Egy klasszikus jellegű kalandjáték, amelynek első részéből (a Mystből) több mint 3 millió darab fogyott el, pedig akkoriban robbant be a Doom 1-2 (ennyit arról, hogy mi kell a népnek . Grafikája tökéleted, DE pre-renderelt, ezért lényegében a Riven még egy 486 DX100-ason is vígan elfut.


Arusso: Jó, nem kell gamernek lenni ahhoz, hogy szeressed a játékokat és kialakuljon egy ízlésed. Ráadásul az általad említett játékok mind elég jó darabok. De azt nem értem, hogyha azt írod, hogy nép nem mi vagyunk, akkor miért gondolod, hogy az te vagy? Elég egoista elgonolás ez, hogy "amit én jónak tartok, azt mindenki más is szereti". Kicsit szovjet beütésű ez a szöveg, csak ott még volt ez a kis megjegyzés is "aki nem így tesz, azt lelövetem".
Én az Empire Earth esetében nem arra gondoltam, hogy nézzünk engem, nekem megvan, vagyis 1-ből 1 embernek megvan, tehát mindenkinek megvan a világon. Ez a hivatalos eladási lista. És megint csak mondom, hogy ez nem az ÉN ízlésem, hanem másoké, sokaké. A vicces, hogy ezen az eladási listán még olyan név is szerepel, mint a Rollercoaster Tycoon, de hát ez van. Az FPS-eknek egy jólbevált közönsége van.
Jójó, a népnek Quakek, Unrealok, stb... kellenek, kivéve nekem. Ez azt jelenti, hogy miattam sürög forog a játékfejlesztők nagyrésze? Mindjárt elpirulok!
De te persze tudod mi kell a népnek, mert te okos vagy meg tapasztalt, meg közvéleménykutató cég és bolthálózat van a hátad mögött. Mondjak egy viccet? Igenis rengetegen vannak olyan emberek, akiknek igényük van valamivel intelektuálisabb játékra, nem csak nyomni a gombot, mint az ősember (haha lefrageltem). Kivétel ez alól talán a Commandos és a Red Alert, ami egy picit tényleg igényesebb játék, de tudod vannak normális emberek is. Félreértés ne essen: nem ítélem el a quakereket, csak azokat, akikenk ezen kívül semmi másból nem áll a gép, a gépes játék. Annak az embernek az ízléséről ugyanis leolvasható szellemi szintje is.
Mellesleg te fikáztad a "csúcscool grafikájú,..., jól megcsinált, sokat tesztelt" Játékokat. Kíváncsi lennék, hogy mikor írsz te egy olyan fejlett enginet, mint a Quake 3 vagy az Unreal jelenlegi motorja.

Na, ennyi >:-ĐĐĐĐĐĐĐ

U.I.: És kérlek, hagy javítsam ki aláírásodat. Nem tudom, hogy EZT kitől idézted, de ennek semmi értelme. Te nem a "Death is only the begining"-re gondolsz?
Na, mind1. Te új vagy, ezért sajna nem ismerted nemrég eltávozott fórumozótársunkat, AriAmit. Neki volt egy nagyszerű mondása: "És lámákkal nem vitatkozom!" :-Đ. Ez az "örökzöld" most neked szól, úgyhogy kérlek kímélj meg a hasonlóan meggyőző válaszoktól.


Dávid: Hát igen, külföldről rendelni durva. Több a postaköltség, mint maga a játék. Én először az Ultima 9 Collector's Edition-t akartam külföldről megrendelni, de aztán végiggondoltam a dolgot és lebeszéltem róla magam: külföldön szépen hozza a posta, majd a magyar posta szanaszét zúzza . Ez van...csúnya-csúnya helyzetek vannak hazánkban. Egy ideig én is rossz kisfiú módjára szereztem be a CD-ket, ráadásul postai úton. Örültem a végén, hogy a levegővel töltött gömböcskékkel bélelt borítékból a CD-ket egybe vehettem ki, ha már a tokjaikból csak por álagú anyag maradt.
6295 levél
Válasz 01.12.30. 15:21 #23
J. Dávid
Kár.. Az amazon meg nekem valahogy drága (10-12Ezer FT + postaköltség). De még a Reapest féle megoldás is jobb mint a semmi.. (vagyis leiratom)
16 levél
Válasz 01.12.30. 15:13 #22
arusso
NA ez az! Hogy 1. Én nem vagyok gamer, aki egész nap a gép előtt görnyed...
2. A nép nem csak ti vagytok, hanem vannak olyan emberkék is, akik havi 4, vagy kevesebb órát ülnek a gép előtt. De ők az olyan játékokat szeretik, mint:Quakek, Unrealok, Commandosok és Red Alertek ( az előbb kihagytam a Simset)

És tuti, hogy több van a fent említett emberkékből (még), és ők nem hiszem, hogy Empire Earth-t nyomnak...

Mellesleg nálunk 2 gyerek is ingyen irat...


Na, ennyi


És a népnek (kivéve Reapest) Quakek, Unrealok, Commandosok, Red Alertek, és Simsek kellenek.

Nem taktikai elemekkel tűzdelt, csúcscool grafikájú, nagyszerű játékmenetű, jól megcsinált, sokat tesztelt, NPC-kel telelévő BOVLIk kellenek.

Na, ennyi
Death is only beginning
3857 levél
Válasz 01.12.30. 12:17 #21
norfeus
Riven nevu játékrol sajna még nem hallottam.
Hogy mennyit tennék rá?
Az attol fugg,hogy uj e vagy már régebbi
100-500 ft kozott.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
6295 levél
Válasz 01.12.30. 02:52 #20
J. Dávid
Örülnék ha árírnád! (bocs, Dino) ha lehet küldjél már evvel kapcsolatban mailt! Meg, hogy mikor hol tudnánk talizni! Bye
3313 levél
Válasz 01.12.30. 02:37 #19
Reapest
Dávid: Egyáltalán nincs Riven? Nekem megvan eredetiben, olaszból. Még a megjelenése napjáról, azzal el is intéztem, itthon nem is kerestem és nem is gondoltam arra, hogy el se jut ide! Hol vagyunk mi? Az X-Box nálunk készül, de az X-Box európai lapján nem említik meg, hogy nálunk is lenne, csak EU-ban, az Európa. Mi olyanok vagyunk kb. mint a középkorban azok a népek, akinek volt kötött területük, de normális ország nem alakult ki náluk. Mellesleg ha érdekelne a Riven, akkor én mexerzem neked 400-ért/CD és ebben a Cd ára is benne van. De ezt itt nem emlegetném, mert ebbe a levélbe még sok értelmeset szeretnék írni (nem bizti, hogy összejön), tehát nem örülnék neki, ha Dino lebombázná.

Arusso: Nem tudom, hogy hány éves vagy, de vagy túl fiatal vagy eddig bedaturázva éltél (a datura olyan, mint a fű, csak Mefi az erről szóló topicjában kifejtette, hogy két évig hat, ami elég furcsa, mert annyi idő alatt az összes sejt többször is kicserélődik az ember szervezetében). Hogy ezt miért mondom? Mert észre kell vennünk, hogy a világ egyáltalán nem rólunk szól. Nekünk szükségünk van a világra, de nekik nincs ránk. A játékokat az EU-ba és az USA-ba/Kanadába/Japánba és a fejlettebb távolkeleti régiókba tervezték. A kiadóknak ígyis-úgyis tiszta hasznuk van, ha kint jól megy a szekér, tök mind1, hogy itt nálunk a dzsuvába hogyan dílerkednek a másolt CD-kkel. Ez csak a magyar árusoknak jelent gondot, akik képtelenek belátni, hogy nem fognak semmivel se jobban megélni, ha teljesen megszűnne nálunk a másolás. Minden mögött a pénz van: nekünk drága a 10ezres játék, nem vesszük meg (a boltosok meg tökön lőhetik magukat, mert kurva kevés szoftver fogy), a külföldiek jelentős részének meg ez nem téma. Aki belevág a gamerkedésbe, annak biztos nem.
És itt szarnak másodszor a fejünkre, amit te szintén kizártál: nem csak nekünk készül az írható CD. Kint annyi nagy cég van, mint a szemét, akik naponta írkálnak tele 10-20 CD-t adattal. Nálunk azért mérsékeltebbek az arányok, csak a nagyobb, külföldi érdekeltségű cégeknél pörög rendesen az üres korong legálisan. Tehát világszerte csak az írott CD-k töredéke illegális.
Az meg, hogy milyen játékokat írtál, az is mutatja, hogy csak azt nézed, amit látsz magad körül. Tudod mi a sikeres játék? Sims (Hot Date), Harry Potter, Civ3, Empire Earth. Ezek közül szerintem csak az Empire Earth az igazán jó, a Civ 3 meg jó, dehát új köntösben van a régi csoda, ennyi.
És ezt nem én találtam ki, nem azt írtam le, ami tetszik nekem, hanem azokat a játékokat, amik az eladási listák élén tombolnak.
De hagyjuk. Ha gamer vagy akkor meg tudnád állapítani, hogy melyik jó játék és melyik nem, attól függetlenül, hogy az éppen tetszik -e neked vagy sem és akkor nem írnál ilyeneket, hogy "Mert a kritikusoknak taktikai elemekkel tűzdelt, csúcscool grafikájú, nagyszerű játékmenetű, jól megcsinált, sokat tesztelt, NPC-kel telelévő BOVLIK kellenek.".
Én már elég rég óta játékos vagyok, szinte mindent kipróbálok és mások véleményét is elolvasom, ha egy olyan játékot istenítenek, ami nekem nem jön be és elfogadom érveiket, elhiszem, hogy jó az. DE EZT A KURVA SIMS DILI SOHA A BÜDÖS KURVA ÉLETBE NEM FOG A FEJEMBE FÉRNI! SOK SZOCIOPSZICHÓPATA!

6295 levél
Válasz 01.12.30. 02:08 #18
J. Dávid
Hát ezaz...Az üres cd-t, eredetileg archiválásra kéne használni,de az már nem a gyártó baja, hogy nem arra használják...
Egyébként nálatok van olyan gyerek az osztályban aki ingyen másol??? Én eddig csak 1x írtam grátiszban cd-t..akkor is azért mert elvesztettem 1 fogadást.. Én mindig maradok a 400ft+cd-nél..

norfeus: Tényleg mennyit tennél rá?? És véletlenül nálatok nem lehet kapni a Riven-t eredetiben??? Azt én szívesen megvenném Igaz, hogy nem mai game, de azért kiváncsi lennék lehet ott legalább kapni, ha ide Mo.-ra be se hozták...
Szerintem, ha te nem teszel rá sok hasznot, és ott kint Szlovákiában olcsók a game-ek Te leszel még itt a Dome importőre..
2752 levél
Válasz 01.12.29. 21:59 #17
Pete Croft
naa
Én a 35.000 ft-os játékot átmásolom bazzz
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
20676 levél
Válasz 01.12.29. 20:03 #16
Pyrogate
Az üres CDket azoknak a dolgozó polgároknak találták ki, akik programokat, és más a munkájukhoz tartozó fájlokat visznek haza, hogy otthon is használhassák.
Szenvedély nélkül a foci halott.
16 levél
Válasz 01.12.29. 19:17 #15
arusso
Ez úgy van kitalálva, hogy nekik megérje!!!

PL: minden kritikus hangoztatja valamiről, hogy húdejó!!

És ki veszi meg 10 000-ért? Az, aki NON-STOP a gép előtt ül.

És mit vesz meg a nép? Semmit.

Mit csinál a nép? Másoltat.

Kivel másoltat a nép? A haverjával, akinek van CD-írója.

Mennyiért másoltat a nép? A cd áráért.


Minek gyártanak üres Cd-t, ha tudják, hogy bűncselekményt követnek el vele?!

És milyen játéknak van sikere?

Quake sorozat, Unrealok, Red Alertek, Commandosok stb..


Mert senki sem vesz shitet. Ezek azok a játékok, amelyeket mindenki ismer, és van róla véleménye.

Mert a kritikusoknak taktikai elemekkel tűzdelt, csúcscool grafikájú, nagyszerű játékmenetű, jól megcsinált, sokat tesztelt, NPC-kel telelévő BOVLIK kellenek.
Death is only beginning
3857 levél
Válasz 01.12.29. 12:44 #14
norfeus
Azért nem tennék rá annyit,hogy ne érné meg
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
3313 levél
Válasz 01.12.29. 01:24 #13
Reapest
Valóban. Egész jó darabokat meg lehet ma már kapni 2-4 ezer pénzmagért.
6295 levél
Válasz 01.12.29. 00:55 #12
J. Dávid
Ha te ráteszed a részedet, akkor szerintem ugyanannyi lesz a játék mint itthon

Ghoost: Nincs román ismerősöd??
2064 levél
Válasz 01.12.28. 23:01 #11
Norad2
Azért vannak olcsó gamek is.
Pl: IG2: 2999Ft
OTAKU
3857 levél
Válasz 01.12.28. 21:21 #10
norfeus
Bismarck:megeggyezhetunk,de azér az én részemet ráteszem,hogy keressek is valamit az uzleten
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
3857 levél
Válasz 01.12.28. 20:44 #9
norfeus
Az átlag átszámítva ugy kb. 50-60 ezer,tehát nem sok.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
3313 levél
Válasz 01.12.28. 19:15 #8
Reapest
És mennyi egy átlag kereset nálatok? Mert nálunk Isten igazából nem is az a baj, hogy drágák a játékok, hanem, hogy alacsonyak a fizetések. Angol viszonylatban olcsók nálunk a gammák.
11787 levél
Válasz 01.12.28. 18:34 #7
Ghoost
hmm ez remek ötlet!!!!!
leruccanok románba és ott veszek gamet ha tnyleg iylen olcsó
itt van a ahatár 30km re.
csak aza abaj hogy tán az üzem anygag többe kerülne mint az amennyivel olcsóbb a játék
2752 levél
Válasz 01.12.28. 15:45 #6
Pete Croft
Nekem!!!!
Black and White kell!!!!
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
2342 levél
Válasz 01.12.28. 15:42 #5
Bismarck
nem küldesz nekem karácsonyra pár gamét?
pénzt postán küldöm te meg a gamét küld postán........
persze eredetit.......
www.wargamer.hu
3857 levél
Válasz 01.12.28. 14:18 #4
norfeus
Azért nálatok Magyarországon nagyon drágák az új játékprogramok 10-12 ezer.
Itt szlovákiában pl. a Return to castle Wolfstein 1500 koronába(8900 FT) kerul.
Azért van egy kis kulombség nem.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
2752 levél
Válasz 01.12.28. 11:02 #3
Pete Croft
Igazad van. Kellene nekem a Black and White game...
De a lófaszért veszek 13000 ft-ért!!!!
Kibaszottul drága...

De láttam a mostani 576 kb újságban, hogy a
Flight Simulator 2002 Pro
35 000 ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Basszameg ezt a faxságot!
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
3313 levél
Válasz 01.12.27. 23:38 #2
Reapest
Ez azért van, mert itthon dkg-ra lemérve lehet kapni a játékokat.
16 levél
Válasz 01.12.27. 19:40 #1
arusso
Azért ez elég szemétség, hogy egy kiegészítő ára ugyanannyi, mint egy teljes játéké...
Nézzétek csak meg! Nem mintha annyi eredeti játékom lenne...csakhát amit nem lehet beszerezni!!!

a quake 3 kieg.-jedrágább volt(most nem tudom mennyi), mint maga a játék!!!

Meg egy csomó ilyen ******** van, az egész szemétség!!
Death is only beginning

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.