Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Serious Sam - The Second Encounter

12750 levél
Válasz 02.02.05. 18:00 #4
okoska3000
Én végignyomtam a 2-őt is, nagyon kafa, főleg az utolsó két pálya a legjobb...
9563 levél
Válasz 02.02.05. 17:08 #3
kEnAcE
Ez gond nélkül megoldható, csak ne itt tárgyaljuk meg, mert a főnökék itt az ilyesmit nem csípik. Írd meg az e-mail címemre (ott van info-ban), hogy gondolnád dolgot.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
435 levél
Válasz 02.02.05. 11:24 #2
wesker
hello wesker vagyok nekem is nagyon tetszik a Serious Sam szerintem is nagyon jó játék a grafikája is jó eddig csak a Serious Sam 1 demojával játszottam de még azt se vittem végig szóval neked megvan a Serious Sam 2-is ha igy van akkor nem tudnád nekem átmásolni fizetnék érte vagy cserélhetnék cd-t rengeteg játékom van milyen tipus érdekel irj vissza
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
9563 levél
Válasz 02.02.05. 10:15 #1
kEnAcE
Valaki nyomta már a cuccal. Én még nem vittem végig, úgy a felénél járhatok a térkép alapján. A fíling hasonlóan jó, mint egyben, maradt a kissé Duke Nukem-es beütés. A környezet baromi látványos. De megfigyeltem egy ronda bugot, ami már az egyben is benne volt. Nekem NVIDIA kártyám van (GF256DDR), és bekapcsolom a textúra tömörítést, és felnézek az égre, lehet látni a kocka éleit, amiben a pályakörnyezetet renderelték. Az 1-ben az EXECUTE ADDON menüpontban volt egy "NVIDIA S3TC FIX" (lehet, hogy nem pontos a szórend), ami javította ezt a hibát. Nem értem, hogy a 2-ben ez miért nincs, vagy hogy alapból miért nem javították ki. Na de elég a rinyálásból. Kinek hogy tetszik? (akár a demo is)
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.