Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Az NVIDIA bejelentette a GeForce4 processzort (Hírek)

20370 levél
Válasz 02.02.12. 19:55 #3
Z-Master
Ja bocs a hosszú szövegért.
20370 levél
Válasz 02.02.12. 19:53 #2
Z-Master
napokban nyilvánosságra került a kiváló minõségû termékeirõl híres ASUS cég legfrissebb roadmapje, azaz ütemterve, melybõl több, a cég új és régebbi termékeivel kapcsolatos információ derül ki. Az ütemterv szerint a napokban immár hivatalosan is bejelentett Nvidia GeForce4 Ti, illetve Nvidia GeForce4 MX chipekre épülõ vadonatúj ASUS grafikuskártyák a várakozásoknak megfelelõen már ebben a hónapban világszerte megjelennek majd a számítástechnikai kereskedések polcain. Különbözõ források szerint az elsõ szállítmányok már napokon belül elhagyják az ASUS gyártóüzemeit, így a fanatikus gamerek akár már heteken belül beruházhatnak egy GeForce4 chipes ASUS videokártyára. Az igazsághoz tartozik, hogy a legnagyobb teljesítményû GeForce4 MX chipes modellre, az ASUS GeForce4 MX460-ra egy picit még várnunk kell, ugyanis ezen újdonság forgalmazása különbözõ okok miatt csak március végén, április elején kezdõdik meg.
Az ASUS roadmapbõl az is kitûnik, hogy amint az várható volt, az ASUS a legtöbb grafikuskártya-gyártóhoz hasonlóan amilyen gyorsan csak lehet, le kívánja építeni a GeForce3-as termékcsaládját. Magyarul ez azt jelenti, hogy az ASUS a napokban már fel is hagyott a GeForce3 Ti 500-as videokártyák gyártásával és kereskedõkhöz történõ szállításával, és hamarosan várhatóan erre a sorsra jutnak a cég jelen pillanatban talán legsikeresebb termékei, a GeForce3 Ti 200-as kártyák is. Az ASUS ezen kiválóan tuningolható grafikuskártyákat mostantól kezdve már csak csökkentett darabszámban szállítja, az idei év második negyedévében pedig véglegesen felhagy majd a gyártásukkal, vagyis a GeForce3 Ti 200-as ASUS kártyákra áhítozóknak a közeljövõben mihamarabb vásárlásra kell adniuk a fejüket, ha nem akarnak lemaradni egy mindenképpen jó vételt jelentõ GeForce3-as termékrõl.

A tajvani gyártó ezzel párhuzamosan megkezdte az Nvidia GeForce2 Ti chipre épülõ ASUS V7700 Ti típusjelzésû grafikuskártyák piacról történõ kivonását, vagyis az ilyen ASUS kártyák napjai is meg vannak számolva, ugyanis hamarosan helyükbe lépnek a különbözõ GeForce4 MX chipes videokártyák. Ezzel szemben a jó öreg GeForce2 MX chipes videokártyák továbbra is megmaradnak az ASUS termékkínálatában, azonban a cég ígéretei szerint a jövõben minden korábbinál alacsonyabb árakon kerülnek majd forgalomba. Végül pedig említésre méltó még az ASUS legolcsóbb grafikuskártyája, mely a V3005-ös típusjelzést viseli magán, és a Silicon Integrated Systems-féle SiS305-ös chip található meg rajta.

"Az idézet az egyik magyar oldalról lett leszedve" Ui:Az árát sajnos nem tudom én sem , De szerintem nem lesz olcsó
198 levél
Válasz 02.02.12. 19:23 #1
Easynet
Azt írtátok, hogy konfigurációban már kaphatóak a Geforce 4 MX-ek. Ebből nagyjából lehet következtetni az árukra. Mennyi ez?
"Now we are all sons of bitches."- Kenneth Bainbridge (amerikai fizikus), az első atomrobbantás után

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.