Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Jedi Knight 2 ELAKADTAM!!

13 levél
Válasz 03.01.17. 12:24 #8
Hetman
Segítség kellene mert elakadtam ott ahol Dessan küzd Lukkal és a vége elött elmenekül egy csillagrombolóval.Rajt vagyok a hajón a hídról lejutok liftekkel egy terembe ahol 1 birodalmi tiszt van.Kinyírtam ,felvettem a kulcsot és nem tudok tovább menni mert szembe egy ajtó ami zárva két oldalt terem amiknek a másik ajtajai is zárva vannak.Please
12750 levél
Válasz 02.04.03. 10:50 #7
okoska3000
Nekem a fegyverek akkor sem tetszenek...Olyan nyezglének tünnek, az EliteForceban is lézerskulók vannak, de azok keményebbek...
224 levél
Válasz 02.04.02. 14:19 #6
Cipo
Nem tudom, milyen börtön+szemétfeldolgozóra gondolsz. Azt hiszem én ott még nem járok. Akkor majd nyilatkozom. Lehet, hogy ott majd én is dulni fulni fogok. )
3488 levél
Válasz 02.04.02. 14:11 #5
jatfield
Az rendben is van, ha a nehézségeket nem csak az ellenfelek jelentik, de ne mondd, hogy a szemétfeldolgozónál a börtönhöz való eljutáshoz agymunka kell... Főleg, hogy a rés mellett van egy ajtó, ami egész máshová vezet. AZ a rész kib*szás volt.
BTW, nincs valakinek tippje arra, hogy a legnehezebb fokozaton bug-e, hogy a töltőkkel 100-ig lehet nyomni a pajzsot?
224 levél
Válasz 02.04.02. 14:05 #4
Cipo
Szerintem nem túlozták el. Emiatt lesz olyan valóságos. Kétségtelenül nem FPS. Ez valami más műfaj. Tényleg bele tudom élni magam, hogy bizony ez nem egy játék ahol mindent aládtesznek csak nyomulj és löjj. Hanem igen is meg kell keresni a gyenge pontokat, szervízalagutakat. Ezen már csak az fokozna, hogyha több megoldás lenne. Pl.: hokum elakadása egy olyan dolog ami tényleg nehéz rész. Azért nehéz, mert csak idönként látszik. És emiatt az ember nem mondhatja, hogy végignéztem a pályát... mert ki tudja mi változik, hogyan változik a tájkép.... szóval ez az egy tényleg hülyeség. De tetszett. Talán azért mert hamar megtaláltam.
Ha az ember logikusan gondolkodik akkor könnyü. Pl én ezt a szevíz alagutat úgy leltem meg, hogy láttam a repülő konténer alatt, hogy bizony ott van egy terem. Oké akkor ide kell lenni egy bejáratnak. S egy perc alatt meg is volt. Ha nem gondolkodok, hanem csak megyek a szemem után akkor nem biztos, hogy rá lelek. Szerintem nagyon király.
3488 levél
Válasz 02.04.02. 09:55 #3
jatfield
És még hány ilyen topik lesz! Néha azért eltúlozták, könnyebb néha a szíkreteket megtalálni, mint a továbbjutás módját .
224 levél
Válasz 02.04.02. 09:27 #2
Cipo
Nem itt kellene megkérdezni, mert van erre topic. Azon a helyen ahol bejönnek a repülő teherszállítok és megsütik az anyagot vagy mi (minden piros lesz). Ott ha kimész a másik szobába és kimész a szabadba. Akkor lesz egy rácsos plac ami alatt a zöld trutymó folyam van. Ott nagyon ritkán a két lámpa között kibújik egy cső. Arra rá lehet ugrani, és onnan tovább be lehet jutni a szervízalagutakba..... szétlőni, felmászni a repcsi tetejére, átugrani a barlangba...., kinyirni a bogarakat...megmenteni a hercegnőt.... ja ez már egy másik történet.
481 levél
Válasz 02.04.01. 23:09 #1
Hokum
A második küldetésnél tartok, mikor is egy bányát kell hogy leállítsak! Egészen sokáig eljutottam már benne, de egy helyen megakadtam! Bemegyek egy ajtón(valami elektromos szallag van bent, ha ráugrom, akkor meghalok) és akkor főhősöm tesz egy megjegyzést, hogy ez a helyi "villamos(tram)",de nincs itt a kocsija! És innen nem bírok sehova menni, egyfolytában csak keringek a bázison, de a tovább vezető utat nem találom!

HELP, HELP!!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.