Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Dungeon Siege vs. Diablo 2

1 levél
Válasz 04.12.11. 14:31 #110
Danika
Ide lehet felrakni képet?
187 levél
Válasz 02.06.28. 10:22 #109
Cyrus
http://free.x3.hu/spiritcorps/
187 levél
Válasz 02.06.27. 16:42 #108
Cyrus
Köszi az infot a mappal kapcsolatban.
Én is olvastam róla a neten és az eredeti tervek szerint valóban csak PC Gameré a map. Persze a GasPowered és a Microsoft eredeti terve szerint magát a játékot sem lehetne ingyen letölteni a netről pedig...

Úgyhogy én nem aggódok, előbb utóbb biztosan megjelenik majd valahol.

A fejlődéssel kapcsolatban írtad:
"Ha felvaltva hasznaltam melee-combat,50.lvl-on kb 25-20 intel,-ero.szovan az sem jo"
Nézd itt a valamit valamiért elve érvényesül. Gondolj bele, ha ugyanolyan gyorsan lehetne 4 tulajdonságban ugyanarra a szintre fejlődni mi értelme lenne külön külön a tulajdonságoknak?! Teljesen természetes, hogy az a kari, aki csak a harcra koncentrál x-edik szinten sokkal jobb harcos lesz, mint az aki ugyanazon a szinten áll harcban és mágiában is. Ahogy egy arab (vagy török?) mondás tartja:
"Minél többet homokot markolsz, annál több homok pereg ki a kezeid közül"
(amúgy megjegyezni kívánom, hogy egy igen közkedvelt magyar szerepjáték szabálykönyv ikerkasztú karakteralkotással foglalkozó fejezete is ezzel az idézettel kezdődik...

Azt a gyűrűt amiről beszélsz amúgy hol találtad? Na csak azért mert jó későn lehetett az már. Az én legnagyobb karim 80 szintű (szabályos fejlődéssel) és eddig a legnagyobb erő módosító amit láttam a +3 erő volt egy rare kardnál. +11 erő és +1200 mana? Nem tudom... Vagy a moddal kibővített 500. szint körül járhatsz (eredetileg csak 150-ig lehet fejlődni) vagy egy modos trainer gyűrűről beszélsz. Egy biztos 150 szint alatt nem normális egy ilyen csecsebecse. Gondolj bele egy 0. szintű felveszi és rögtön 21-es erővel rendelkező 1200 manás világverő válik belőle. Áááá ott valami nem gömbölyű.
Amúgy egy jó tanács:
Nagyon kell vigyázni a modos cuccokkal ugyanis előfordul, hogy belépsz egy játékba, ahol a hostnak pl van egy item modja aminek a hatására a szörnyek extra hiper szuper (+11 erő +1200 mana cuccokat dobálnak. Te is fel tudod szedni persze, de mivel neked nincs meg az a mod a resources könyvtáradban, mikor legközelebb belépsz egy másik játékba meglepetten fogod látni, hogy a világverő kardododnak hűlt helye. Én már jártam így az volt a szerencse, hogy a régit nem adtam el.
1173 levél
Válasz 02.06.27. 06:58 #107
SilverWolf
Szia Cyrus!

Probaltam ugy is fejleszteni a karikat de ugy alacsonyan maradtak a statusz pontok!!!
pl 50 combat mage 45 intel.-ra fejlodott.
Ha felvaltva hasznaltam melee-combat,50.lvl-on kb 25-20 intel,-ero.szovan az sem jo.En ugy oldottam meg,hogy kesobbiekben lehet talalni jo gyuruket, pl egyik add 1200 manat,11-et az erohoz.....stb

Ma kaptam meg a PC Gamer (usa)augusztusi szamat.Benne levo cd-n rajta van egy uj multiplayer wold(map) amit allitolag csak toluk lehet mehszerezni,uj szornyekkel...stb
Meg nem installaltam fel...
Probald meg hatha le lehet tolteni

www.pcgamer.com

sok siker,jo jatekot!
csumesz
" Made with no limits in mind "
187 levél
Válasz 02.06.26. 13:17 #106
Cyrus
Azt elfelejtettem mondani, hogy mivel nem te vagy az egyetlen, aki belefutott abba a csapdába, hogy később növelte valamelyik képzettségét, az egyik ilyen "áldozat" gondolt egy nagyot és készített egy modot, ami megváltoztatja a képességek (erő stb.) növekedését. Úgyhogy töltsd le és szépen fel tudod fejleszteni a hiányzó képességeket.

Egy másik őrült a csacsit hiányolta a multiból és ezért egy olyan modot kreált, aminek segítségével a multiban is lehet csacsit bérelni. Azt hiszem azonban felesleges belemenni jobban, ha valakinek elég, ha csak üti a Krugokat. Igaz van egy mod, aminek hatására nem Krugok, hanem orkok vannak a játékban.
Na jó tényleg befejezem, akit érdekel járjon utána, akit meg nem az villámgyorsan nyomjon egy uninstallt és nézzen másik game után.
187 levél
Válasz 02.06.26. 13:00 #105
Cyrus
Szia, SilverWolf!

Abban a formában, ahogy te fejlesztettél a kasztok valóban nem érnek semmit. Profi többkasztú karaktert csak úgy lehet csinálni, ha a kiszemelt két (vagy három vagy négy) képzettséget felváltva fejleszted. A képzettségek ugyanis gyorsabban fejlődnek, ha alacsonyabbak,mint azt a rosszarcúak szintje megkívánná, de az erő, ügyesség, inteligencia nem. Ez utóbbiak a hagyományos "egyre több XP kell a növekedéshez" elv alapján emelkednek. Teljesen igazad van tehát abban, hogy felfejleszted a karidat pl 50 melee-re és utána úgy döntesz na akkor most felviszem a nature-t is. Látod szépen növekszik (szinte minden szörny után 1-et) de az IQ és így a mana nem. Ez így van. Ezért nem így kell csinálni. Az elején én is így csináltam, de mikor láttam, hogy valami nem gömbölyű utánajártam a dolognak és megtaláltam a megfejtést ami nagyon sok Dungeon Siege-vel foglalkozó oldalon le van írva.
Ebből adódhat talán, hogy ha találkozik 2 kari, mindkettő 60melee/60nature az egyik simán lenyomja a másikat, úgy, hogy annak esélye sincs. Vajon miért? Mert az egyik rendesen felépített (megtervezett) karakter, a másik pedig "na jó akkor most már unom a kardozást kicsit villámozok, aztán meg nyilazok" karakter.

Bár unom már, hogy a Diablóval kell hasonlítgatnom (bár még mindig jobb, mintha a Fifa2001-el , de azért hagy mondjam el, hogy ki tudja miért a Diablobeli melee karakteremből (barbár) sem induláskor, sem később nem sikerült varázsló/harcost csinálnom akárhogyan is rakosgattam a pontokat. Biztos az én hibám. Ha van tipped, akkor mesélj lehet újrakezdem a Diablot.
A HUB bármilyen szintű használatáról csak annyit, hogy ez is csak a szabadságérzetet növeli. Nyugodtan elmehetsz a legutolsó pályára is 20. szinten egyből. Miért ne? Igaz az első moszkitó kinyiffant, mert 3000 HP-je van neked meg 800, de ha akarod, akkor mehetsz, hajrá. Mi ebben a rossz?

A másik, amiről nem sokan tesznek említést. A DS teljesen szabad. A mod szerkesztőkkel teljesen át lehet szabni, bárki készíthet új térképet, pályát, fegyvert karaktert stb.
A Dsnetguide oldalról le lehjet tölteni egy csomót. Van olyan mod, amiben van x100 új varázslat vagy éppen egy új kaszt a druida saját varázslatokkal. Mert egy emberke fogta magát és az mondta jó jó ez a DS, de nekem druida kell. Fogta magát és csinált. De van Star Wars feelinges mod clone trooperrel, Jedikkel, sithekkel fénykardokkal és miegymással. A DS csak enyit tud.

Diablo? Imádtam, multiztam vele, öt vele foglalkozó honlap volt bookmarkolva a böngészőmben de, hogy egy nyelvtani hasonlattal éljek "a Diablo befejezett múlt idő"
Persze szerintem. Azt azonban már leírtam, hogy aki most is aktívan Diablozik és van 1-2 állati kedvenc karaktere, az abba ne hagyja az istenért!!!
Azonban, ha valaki már semmiképpen sem akarna Diablozni (pl én) az próbálja ki a DS-t mert nagyobb távlatok rejlenek benne, mint a Diabloban.

ui:
Azt hiszem most már írok a Gas P.Gamesnak, hogy küldjenek valami dohányt, mert ingyen nem védem tovább a játékukat.

1 levél
Válasz 02.06.24. 17:09 #104
legeza
szerintetek menne egy Celeron 466-oson 8mb-s Intel Graphic Controllerrel 96mb RAMmmal?
1173 levél
Válasz 02.06.24. 10:49 #103
SilverWolf
csumi

cyrus ! Szepen leirtad a kasztokat de sajna nem er semmit.Tobb mint 12 karaktert csinaltam,van 1db 150 szintu grand high siegemaster
1 db 110 grand champion 1 db90 grand magus...stb
Problema ebben a jatekban pl. van egy 50 szintu combat magic embered,annak az intelligenciaja kb 45 koruli,kb 1200 manaval rendelkezik.
Elkezded fejleszteni mondjuk a melee skilljet.
Elered melee szint 50-et de a ero pontod marad kb 15,ami ugyebar kell a jobb fegyverekhez,meg tobb elethez.Szoval lvl 50 melee-t nem tudod kihasznalni.
Ez forditva is igy van, 50 melee eler 50. combat magic skillt de az intelligencia marad
16. szinten ami a manahoz kell,szovan probalsz varaszolni egy segito szornyet ami 850-1000 mana de nem tudsz.
A d2 ben legalabb oda raktam a statusz pontomat ahova akartam ,es a melee karim az usd-vagon kivul mast is tudott csinalni.

Masik dolog,kb 2 nap alatt kiismered a palyat,nem szukseges csinalni kuldetest,barmikor mehetsz a veteranba,vagy az elit nehezsegbe.
diabloba legalabb megkellet csinalni a kuldeteseket ,hogy tovabb menj,kinyirtad a baalt ,hogy menj nigntm,hell-be
Itt semmit nem kell csak uss-vagd es kesz!!!
veteran 54,elit 83 a kezdesi lvl
a hub-ot is lvl-tol fuggoen lehet hasznalni
crystwind 5
fallraen 9
meren 18
lang 25
quill.. 42
hirot 46
grescal 50

osszegezve egy nagyon egyszeru, unalmas jatek!

Sok sikert !

csumesz
" Made with no limits in mind "
274 levél
Válasz 02.06.01. 17:57 #102
Draconar
A DS-hez úgy álltam hozzá hogy a Diablónak is valahogy így kellene kinéznie.Ezután nagy lelkesen nekiálltam játszani...
A többit már tudod.A kasztrendszerről pedig más elképzeléseim vannak.Jó játék a DS de a diót nem veri! +szeretek pontokat osztogatni.
You have failed me for the last time, Admiral.
187 levél
Válasz 02.05.29. 12:37 #101
Cyrus
Még valami!

Egyik játék sem igazi szerepjáték, de ez már rájuk ragadt, nem lehet mit tenni. Azonban azt el kell mondani, hogy míg a Diabló csak "üsd vágd nem apád", addig a DS-ben emellett egy csepp stratégia is szerepet kap, elvégre itt egy csapatot kell irányítani.
Mindezeken felül bár tényleg nem szerepjáték, de a szerepjáték érzése azért itt jóval erősebb, mint a Diablóban. (most csak a single játékról beszélek)
Aki játszott már valódi szerepjátékot, annak nem kell bemutatnom azt a képet, mikor az egyik harcos nyílvesszőkkel átjárt testtel saját vérében fetreng, a paladin véres páncélban, féltérden, de összeszorított fogakkal küzd bajtársa teteme felett, válla felett másik társa bosszúszomjasan veszi célbe íjával az ellent, miközben a csapat varázslója éppen befejezi a mormolást és készen áll, hogy útjára engedje halálos varázslatát...

Nekem a Diablo is tetszett, de ez jobban, mert tud olyat, amit az nem. Ennyi.
187 levél
Válasz 02.05.29. 12:21 #100
Cyrus
Kedves Dracan!

Szerintem ismereteid a DS-ről eléggé felületesek, sőt megkockáztatom, hogy még mielőtt elindítottad volna a következő gondolatok fogalmazódtak meg a fejedben: "Na nézzük mi ez a sz@r, a Diablo úgyis verhetetlen"
No de nem személyeskedni akarok, csupán a segítőkészség vezérel, amikor megpróbálom lerántani szemedrőla fátylat!

Íme:

(Copy ide is)

Az, hogy nincsenek kasztok messze nem igaz, csak éppen nem az előtt választasz kasztot, hogy elkezded a játékot, hanem attól függően alakul ki, hogy mit csinálsz. A Diablóban eldöntöd, hogy barbár leszel, a pontokat az erőre és az életre teszed (többnyire) és valamiféle fegyverrel fogod ritkítani az ellent. Ezek szerint te egy barbár fegyverforgató VAGY. A DS- ben elindulsz és ha a földön heverő varázstekercs helyett a "kardot" választod és azzal küzdesz, a "pontjaid" főleg az erőre és az életre helyeződnek és szép lassan barbár fegyverforgató LESZEL. A végeredmény ugyanaz csak egyszerűbb, "életszagúbb", kényelmesebb. Igaz a Diablóban megtehetted, hogy a barbárodnál a pontokat csak a manára rakod és közben fegyverrel harcolsz, de gondolom ezt nem sokan tették meg, így talán nem lesz túl nagy kötöttség, hogy aki harcol, annak AUTOMATIKUSAN az ereje nő és nem a manája.
Végezetül a fejlődésed határozza meg, hogy mi lesz a karaktered "fajtája". pl nekem most van egy 50. melee szintű karim ez a program szerint "Champion". Ha ugyanez a karakter a nature mágiában is elér egy magas szintet a "Grand preserver" nevet fogja kapni. Az 50. íjászom most egy "Master snapshooter", de ha ezen túlmenően még a nature magic és a melee képességekben is 50. lenne máris "Arch templar" -nak hívnák.
akit a részletek is érdekelnek:
http://ds.heavengames.com/gameinfo/classification.html

Szóval mindent összevetve itt 15 kaszt van és az egyes kasztba tartozó karakterek fejlődési szintjüktől függően 6 különböző rangot kaphatnak. Végeredményképpen tehát míg a D2-ben 5 (a kieg után 7) kaszt jöhetett veled szemben az "utcán", a DS-ben 90 különböző elnevezéssel találkozhatsz, melyek definiálják a kari fejlettségét és képességeit.

Mi ez ha nem A kasztrendszer???
5697 levél
Válasz 02.05.25. 15:05 #99
Peeter
Itt egy másik ok amiért nem lehet a kettőt hasonlítani.
I don't want you back!!!
1819 levél
Válasz 02.05.25. 13:52 #98
Moken
De a D2-ben csak egy karaktered van (+ a láma segítők)! Tudod mi az a taktika? Az, hogy 3 ütik az ellen 1 dobálja a bűvigéket a többi meg hátulról íjászkodik! Ilyen a Dio-ban nincs!
Inkább vagyok őrült optimista, mint egy pesszimista akinek igaza van !
274 levél
Válasz 02.05.24. 23:19 #97
Draconar
"jó taktikázásra ad lehetőséget a karakterek specializálódása" : hát ebben a diablo 2 verhetetlen.DS-ben meg négyféle karaktered lehet oszt csá.De legalább nyugaodtan lehet kajolni game közben
"Ehhez érteni kell és kész" : ez inkább a dióra igaz!Ott aztán van kombinációs lehetőség.
You have failed me for the last time, Admiral.
1819 levél
Válasz 02.05.24. 22:19 #96
Moken
Ez sokkal valóságosabb, mintha pontokat osztogatsz a tulajdonságokra. És mivel csapatban is lehet harcolni ezért nagyon jó taktikázásra ad lehetőséget a karakterek specializálódása. Ehhez érteni kell és kész
Inkább vagyok őrült optimista, mint egy pesszimista akinek igaza van !
274 levél
Válasz 02.05.24. 22:04 #95
Draconar
(Copy ide is)
"A Diablo II-t is felülmúló akció-RPG jelent meg a Microsoft gondozásában"
Ez vicc???
A grafika tényleg csodás!Vszont a Dio2 már két éves,szóval nem lehet hasonlítgatni.Hogy felülmúlja? A grafikát leszámítva mivel???Semmi beleszólásom nincs a karakterem fejlődésébe!Magától üti le az ellenfeleket!Baromi könnyű!Egyetlen kaszt sincs!Simán tudok varázsolni miközben ütnek!Stb...stb...stb...
A jó grafika mióta egyenlő a jó játékkal?
Ez a játék egy vicc!!!
You have failed me for the last time, Admiral.
3128 levél
Válasz 02.05.22. 10:03 #94
Blade Runner
Yep. Lehet mindenhez értő karaktert kiképezni. Kérdés az, hogy megéri-e a fáradtságot.
Sajnos a multi mentését (ha ez mentésnek nevezhető ) úgy oldották meg, hogy a karaktered megmarad, és azt is tudja, hogy hol voltál, amikor kiléptél, de mindenféle portálokon keresztül kell visszamenned addig a pontig (vagy inkább a közelébe) ahol eredetileg jártál. Sajnos D2 jellegű mentés nincs.
Blade
5697 levél
Válasz 02.05.21. 15:20 #93
Peeter
Akkor lehet egy mindenhez értő karink is?

Na ez az:Ebben is nagyon eltér a D2-től.
I don't want you back!!!
92 levél
Válasz 02.05.21. 12:04 #92
Fireblade
Sziasztok!
Kis help kellenene!
LAN-on nyomjuk a játékot a barátaimmal! De amikor újra viszzalépünk a játékba a quest-ek eltünnek!? Nem lehet valahogy úgy beállítani a játékot hogy nem tünjenek el?

Mert pl. amikor Diabloztunk, akkor mindig onnan kezdtük el ahol abbahagytuk, a küldetések is megmaradtak!

És még valami:

van a játéknak olyan magyar honlapja, ahol részletesen írnak a küldetésekről ,karakterekről stb.?

3 levél
Válasz 02.05.21. 09:37 #91
ArenaTLN
A vita egy része értelmetlen. A DS és a Diablo2 nem rpg, hanem hack&slash akciójáték. Félreértés ne essék, ettől még jó játékok, a D2 mai napig a kedvencem még most is sokat játszom, akár singleben is,csak éppen semmi köze az RPG-hez. A BG2 az szerepjáték. Amúgy a Diablo2-ben a lehetőségek végtelen száma, a tárgyak szintén hatalmas száma, és a saját karakterek másokéival való összehasonlítása adja az ízét.
"Meghalni nem halhat meg az, mi örökkétig áll, számlálatlan korok során enyészik - a halál!"
3128 levél
Válasz 02.05.21. 07:51 #90
Blade Runner
Nincs benne skill fa, és nem lehet status pontokat osztogatni, mert a karakter fejlődését a végletekig leegyszerűsítették. Ha pl. kézi tusában szeretnél fejlődni, akkor kapj a kezedbe egy kardot, és irány az ellenség. Ennyi. Van 4 terület, közelharc, íjjászat, harci és természet varázslás, és ezekben lehet megszerezni a plusz pontokat, amennyiben a karakteredet ott foglalkoztatod.
Blade
5697 levél
Válasz 02.05.19. 16:03 #89
Peeter
A DS könnyen átlátható?Van benne skill fa v. hasonló?És ugyanúgy kell a status pontokat osztogatni?
I don't want you back!!!
3128 levél
Válasz 02.05.17. 13:28 #88
Blade Runner
Moken,
Ja. Az MS serveren tegnap este voltak vagy 4-500-an, könnyű volt játékot találni. Ez persze időpont függő, éjjel még többen vannak, amikor az amik is belépnek. Reggel nincs olyan nagy tumultus.
Blade
1819 levél
Válasz 02.05.16. 19:49 #87
Moken
Mennyien multiznak vele? Hamar összejön egy party?
Inkább vagyok őrült optimista, mint egy pesszimista akinek igaza van !
3128 levél
Válasz 02.05.16. 19:43 #86
Blade Runner
Hali,

Végig nyomtam a DS-t meg multiztam is benne, szóval annyit tudok mondani, hogy akinek izmos gépe van, és szereti a Diablo-t, az nem fog benne csalódni. Első lépésként töltsétek le a Demo-t, mert annak pont annyi a gépigénye, mint a rendes játéknak, és akkor el tudod dönteni hogy:
1. Bejött-e neked a játék (van akinek nem jön be de hát ez szubjektív).
2. Fut-e normálisan a vason.
Ha ez a kettő OK, akkor irány a bolt és meg kell venni. Garantált, hogy hosszú ideig el leszel vele, mert:
1. Egyes játékban 30-40 (de akár 70) óráig is lehet nyomni.
2. Utána van egy komplett multi világ.
3. A következő letölthető multi világ hamarosan elkészül.
4. A Siege Editor is kint van már (én abba is belekóstoltam), amivel komplett, akár teljesen eltérő kiegészítéseket, világokat is lehet gyártani a DS-hez.
Szóval akár 1-2 évig is el lehet vele játszani.
Üdv,
Blade
1819 levél
Válasz 02.05.16. 16:52 #85
Moken
Előbb megveszem a Morrowindet, aztán mirkor azt befejezem (kb.20-30 év, akkor megveszem a DS-t.
Inkább vagyok őrült optimista, mint egy pesszimista akinek igaza van !
1819 levél
Válasz 02.05.16. 16:51 #84
Moken
Előbb megveszem a Morrowindet, aztán mirkor azt befejezem (kb.20-30 év, akkor megveszem a DS-t.
Inkább vagyok őrült optimista, mint egy pesszimista akinek igaza van !
21 levél
Válasz 02.05.16. 15:00 #83
Lezl
Nekem mind2 game nagyon tetszik, de jelenleg a DS sokkal inkább bejön, a grafikája fényévekkel jobb mint diablo2-é sokkal szebb és változatosabb, az irányítás mind2 gamenak egyformán egyszerű és könnyen megtanulható, igaz meglehetősen eltérő.
Az hogy egyszerre akár 8 karaktert irányíthatsz nekem tetszik, a fejlődési rendszer is sokkal jobb mint a diablo2ben.
Pár dolog ami miatt szerintem jobb a ds.
A potionok használata, nem ugy van hogy harc közben simán nyomkodod a potion gombokat azt felgyógyulsz egy pillanat alatt és közbe harcolsz folyamatosan, a DSben is azonnal felgyógyulsz, de előveszi és megissza és addig biza nem harcol, és ha közbe halálra is verhetik a hőst, ez életszerűbb
A grafika miatt a terep sokkal változatosabb lehet, nem az a max 2 szint ami a diablora jellemző.
De koránt se tökéletes a game, szerintem dolgozni kellett volna még vele, mert elég sok a grafikai bug, többféle harcmód is lehetne.
A Diablo2-nek is van sok előnye, én nem tudok dönteni hogy meik jobb sokmindenben a ds sokmindenben a diablo2, szerintem mindenki játszon mind2 gamevel.
Van aki megvette már eredetibe? Én megvenném,de rohadt drágán láttam még csak.
17990 ft kissé durva, Magyarországon nemsokan tudják ezt megfizetni többek közt én se.
33 levél
Válasz 02.05.16. 12:31 #82
The Ghost
Egyik rosszabb mint a másik .... BG2 rules!!!
...,"és az erő legyen veletek !!!"
20761 levél
Válasz 02.05.15. 09:10 #81
Eric
"Azt nem értem,hogy már alapban eltér a hasonlóság"

Ezt de szépen mondtad!!!

"Dilisek ezek a rómaiak...!"
85 levél
Válasz 02.05.15. 08:45 #80
BLINK182
És a diabloba is van társad ha akarod!
85 levél
Válasz 02.05.15. 08:41 #79
BLINK182
Bár nemazé de 1 karival is végiglehet vinni!hihihi
84 levél
Válasz 02.05.13. 21:08 #78
BladeMan007
Azt nem értem,hogy már alapban eltér a hasonlóság.A d2-ben csak egy karit kell irányítani,míg a DS-ben 7-t.
Ha én nem lennék,a világ se lenne!
4574 levél
Válasz 02.05.11. 15:42 #77
hering
Na ezt megnézem.Remélem a héten meglesz...
http://www.jatekok.hu
5697 levél
Válasz 02.05.10. 22:41 #76
Peeter
Hupsz...Akkor bocs.
I don't want you back!!!
835 levél
Válasz 02.05.10. 21:00 #75
Der_Yeti
Egy tipp a download-ra: hlc.warez.hu
FTP-vel az Upload 2 könyvtárban talátam meg.
Sok szerencsét!
"Remember, that death is not the end but only a transition.." from DT
187 levél
Válasz 02.05.10. 16:15 #74
Cyrus
Már nem azért Izsook, de én is éppen ezt írtam le...
Valaki írta, hogy a D2-ben jobb volt a pontrakosgatás. Erre mondom én, hogy hiába rakosgathatod a pontot, ha ugyanoda kell raknod, hogy jó karaktered legyen. A DS-ben ilyen gondod nincs. Bármilyen karaktered lehet a harcos paptól kezdve a varázslón át barbárig.

Változatlanul kérdezem: Honnét lehet letölteni?

Előre is köszi.
1 levél
Válasz 02.05.10. 11:36 #73
Zoleeca20
Jatszott mar valaki kozuletek a Gothic-al?
Na az mar esetleg RPG.
3 levél
Válasz 02.05.10. 09:03 #72
Horner
Ja Peeter. A nevem nem HOMER, hanem Horner( H O R N E R). De azért nem haragszom. Eléggé el lehet nézni.
3 levél
Válasz 02.05.10. 09:02 #71
Horner
Peeter: Köszi. A Pc-s újságokat szoktam venni (ill. a tesóm), de még a májusi nincs meg egyikből sem.
Új reményt öntöttél belém! KÖSZÖNÖM!
5697 levél
Válasz 02.05.09. 20:14 #70
Peeter
Homer:te nem veszed a PC-s újságokat?Azokból megtudhatnád.Még nem játszottam vele,de tuti hogy futna azon a configon.
I don't want you back!!!
3 levél
Válasz 02.05.09. 18:03 #69
Horner
Helo. Bár nekem még nem volt alkalmam játszani a DS-el, mégis úgy gondolom, hogy a DS jobb, mint a D2.
A D2-vel már játszottam, de nem nyerte el a tettszésemet. Nem tudom miért, de így van.
Akit csak hallottam az azt mondta, hogy a DS nagyon jó. Eddig még csak a képeket láttam a játékról, de már ez alapján is úgy gondolom, hogy a DS jobb, mint a D2.
Apropó! Nem tudja valaki, hogy mennyi a gépigénye a DS-nek? Nekem egy 650-es Duron-om van, Geforce2MX400 (64M,192 MB 133MHz SDRAM. Ezen menne?
375 levél
Válasz 02.05.09. 14:13 #68
Izsook
Már nem azért Cyrus, de a DS-nek pont az a lényege, hogy teljesen különböző karikat lehet összehozni.
"..Na csá gyíkok Én leléptem, nekem a beszélő szar már egy kicsit sok..." Erik Cartman South Park
187 levél
Válasz 02.05.08. 18:18 #67
Cyrus
Én eddig csak a demót próbáltam ki, de nekem bejött idáig. Játszottam a D2-vel is, nekem az is bejött.
Olvasva az érveket, ellenérveket a DS védelmére az alábbiakat tudnám hozzáfűzni:

1
Egyik sem igazi szerepjáték (habár én már játszottam olyan "szerepjátékot" élőben, ami ilyen volt )
2
Unalmas az, hogy a DS-ben nem lehet/kell pontokat rakosgatni a tuljadonságokra és így eltérő karaktereket létrehozni?
Szerintem a D2-ben bár oda rakosgathattad a pontokat, ahova akartad, a többség úgyis ugyanoda rakosgatta (főleg pár tapasztaltabb játékos/játékos fórumok segítsége után) Rosszul emlékszem talán a barbár+whirlwind+lándzsa közkedvelt kombinációra? A D2-ben először egy ügyes harcost akartam csinálni, aki kissé ért a nekromanciához, ezért a nekromantát választottam és a harci képességekre rakosgattam. Az eredmény egy nyomi vakarcs, aki sík hülye is emellett. A DS-ben a demó után van egy "jó" harcosom, aki mellesleg ha már unja a banánt elkasztol egy "leach life" varázslatot.
3
Újrajátszhatóság
Én a magam részéről hamar magunom a human vs computer küzdelmet legyen szó RTS-ről vagy "RPG"-ről, és már nem is űzöm ezeket. Számomra marad a multi, tehát, hogy egy játék "meddig tart" azt nálam az dönti el, hogy milyen ügyes a multis része és hányan játszák. (DS-el még nem multiztam, úgyhogy összehasonlítani nem áll módomban a D2-vel)
4
Segítség! Aki tud egy lelőhelyet, ahonnét le lehet tölteni, kérem írja!
Van egy Age of King-es baráti köröm (klán), akikkel kipróbálnánk a DS-t multiban. Ha esetleg közületek is vannak olyanok, akik pár haverral közösen nyomják a DS-t multiban, összejöhetnénk és közösen, vagy egymás ellen nyomhatnánk meccseket.
Persze ez csak akkor megoldható, ha én is és a haveri kör is olcsón (értsd letöltés útján...) hozzájutna a játékhoz.
A segítséget előre is köszi.
33 levél
Válasz 02.05.07. 23:04 #66
Birkesz
Sajna Dungeon Sieghez még nem volt szerencsém.Le vagyok maradva, t'om.Diablo király
"Tsukkurimashou, tsukkurimashou ... "
2387 levél
Válasz 02.05.07. 13:57 #65
SShark
Jó játék ,nagy fegyverarzenállal .Gyönyörű grafika pici hibákkal /átjárás a becsukott kapun a la Diablo 2/ A zenéje /Jeremy Soul aki az Icewind Dale zenéjét is írta/nagyon jó. A nyuffancsok is nagyon jól sikerültek tökéletes hanggal /a mocsári vízből előugró halszerű lényé egyenesen fenomenális/. Én 3 karakterrel játszom mert ennyit jól lehet kontrollálni. A szamaramat sajna soxor elzavarják és győzöm megtalálni úgyhogy szélnek eresztem.
Az rpg teret említve Ericcel egyetértek. Az újrajátszhatóság esetében Diablo a nyerő.
20761 levél
Válasz 02.05.07. 01:01 #64
Eric
Nagyon jó kis játék a Dungeon Siege, de semmivel nem nyújt többet rpg téren mint a D2.
A grafika viszont gyönyörű!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
835 levél
Válasz 02.05.06. 19:46 #63
Der_Yeti
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele szerintem a D2-ben ultra primitiv modon(na jó nem mindenhol de az estek 99.9%-ban)
Az alábbiakra kellett figyelni: legyen nálad Élet/Mana, és csapd agyon a kis tetveket akik az utadba állnak.
Ha a dunhgeon Siege is csak ennyit nyujt akkor azt sajnalni fogom, de remélkedjünk abban , hogz nem igy lesz.
Valami rpg elem is kerul a game-be.(pl. párbeszéd, megoldandó rejtvények stb)
"Remember, that death is not the end but only a transition.." from DT
6926 levél
Válasz 02.05.06. 18:27 #62
Death man
Sztem semmivel.
! ! ! DE OTT NEM VOLTAK NŐK ! ! !
2328 levél
Válasz 02.05.06. 17:25 #61
PoCoK
Nah mesélj nekem, hogy a DS mennyivel rpg-bb minta a Diablo.
stufumofo™

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.