Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» C&C generals vs Hun Vietnam Project

811 levél
Válasz 02.05.02. 22:08 #2
Magellan
Részemről a Generalst jobban várom, már csak a story és a Westwood miatt is. A C&C gamek ált. elég jók. És a Westwood név már garantálja a minimum 300ezres eladást, míg a DR nem feltétlenül. Azért remélem a magyar srácok is valami jót hoznak össze...
Nintendo - Nintendo - Nintendo - Nintendo - Nint...
5959 levél
Válasz 02.05.02. 19:43 #1
Mephisto
O.K, tudom, korai még arról beszélni, hogy a két játékot össze kellene majd egyszer hasonlítani, nem is beszélek erről, hanem összehasonlítom.

A vietnami játékról szinte semmit nem tudunk. Valós idejű stratégia, a képek alapján, és a DR-t ismertve nem bázisépítős, hanem taktikai stratégia lesz, és ez az, ami miatt össze lehet, sőt KELL a Generals-al hasonlítani, mert mindkettő ugyan az a kategória, és mindkettő a távoli jövőben jelenik meg - akár egyszerre!!

Össze lehet a képeket hasonlítani. Kicsit gyenge egy mód a játékok hasonlítására, de miért ne?

Szóval a vietnámi játék képein a tankik sokkal szebben néznek ki, kidolgozottabbak. Szépek a pálmafák, a terep természetesebb, mivel a Generals még megtartotta a mező-elemeket, így még minden utca szögletes, nem teljesen keverten megcsinált - ahogy az életben is van.

Azonban a Generals épületei, víz-effektje, tankjai, a mozgások és az effektek annyira nagyon jól sikerültek, hogy főhet a DR-esekf feje, a Walker Engine-t jól fel kell pumpálni effekt szinten.

Szóval mindkét játék grafikája büntet, s mivel egy kategóriába sorolnám őket, ha egy időben jelennek meg, hát lesz ott versengés. Nos, a DR játéka még vagy két évet készül biztosan, de talán a Generals is csak akkor jön ki...
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.