Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» ZED

750 levél
Válasz 00.08.07. 21:39 #4
Ackbar Admiralis
Én fenn voltam a régi Zed forumán és a halotti torra is elmentem.
Nos az újság nem megalapítása hanem egy havi kiadása 10-15 millió FT között van (Hancu mondta személyesen) ezért nem hiszem hogy könnyű lenne egy olyan embert találni aki kiadja. egyébként iwo csinált egy oldalt amit jelen pillanatban én üzemeltetek és ot is van pár Zed-es: http://gamer.koczan.com/

897 levél
Válasz 00.08.07. 20:22 #3
Csokistej
Én is egyike voltam annak az adag hülyegyereknek, aki vette az újságot, kb 2-3 havonta, és mivel kb az eladások havonént 20%-al nőttek, asszem nem kérdéses, hogy talán mégse én, meg Morte Nera meg az a több tízezer ember a hülye, hanem mondjuk te, mert nem lehetett olyan igénytelen, hogy a Pc.X felzabálja (leginkább a Zed fenyegette a Pc-sux eladások gyengülését, és mivel a Zed mindenki szerint király volt, menny el apácának!
Hehehe tobzódom a nevekben
925 levél
Válasz 00.08.06. 21:40 #2
Lacc
Hmmm. Most, hogy így belegondolok, ez izgalamasabb/titokzatosabb téma Roswell-nél, vagy az Arena 51-nél. Tényleg, mi a rák történt ezzel az igénytelen, sz@r, undorító papírköteggel, amit havonta az újságosnál láttam, és minden MÁSODIK oldalon az a mangautánzat-csaj bámult rám azzal a rák nagy szemeivel?????!! Talán BECSŐDÖLT!! Hiba mondta mindenki, hogy milyen yo, meg minden, ha alig vette valaki!! ZED suxxx.
YEP YEP! - Kipling :P
213 levél
Válasz 00.08.06. 16:17 #1
Morte Nera
Talán lejárt téma, talán nem, de engem még minig foglalkoztat: Mi történt IGAZÁBÓL a színfalak mögött, vagy tényleg olyan egyszerű lett volna, amit elmondtak.
Szóval akkor, hogy most kb. szerintem semelyik Zedesnek nincs munkája Pc-s lapoknál, miért nem alapítanak egy újságot régi küllemmel? Meg lehetne csinálni! Persze Zed jogilag nem lehetne, de tudjuk, hogy hiába xE!%/+x a neve, akkor is a Zedet olvassuk.
Zed forever!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.