Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» BROKEN SWORD HELP!Gamestarosok,fórumosok help!

Broken Sword: The Sleeping Dragon

Broken Sword: The Sleeping Dragon
A legutóbbi Broken Sword: The Sleeping Dragon cikkek, hírek
48 levél
Válasz 07.04.28. 10:57 #61
forgonati
Hát arra gondolok, hogy hátha név szerint keresi. Szoval mikor beteszed a lemezt, és megnézed mondjuk Total commanderben, milyen név van adva a lemeznek.
157 levél
Válasz 07.04.28. 10:23 #60
Katka0417
Nem tudom pontosan mire gondolsz?Nekem meg van eredetiben de a cd-en csak annyi van hogy Broken Sword 2 disc 1, Broken sword 2 disc 2 ennyi.
Úgy élj hogy később, ne kelljen megbánnod semmit!!
10623 levél
Válasz 07.04.28. 09:24 #59
MattMatthew
Nálma nem fordult elő ilyen pedig még régebben eredetivel nyomtam. Egy reinstall-t javaslok. Vagy használh emulátort...
“This is not going to go the way you think.”
48 levél
Válasz 07.04.27. 19:30 #58
forgonati
Hello. Nekem olyan gondom van hogy letöltöttem a netröl a BS 2-t, szétcsomagoltam, Kiirtam cd-re. Az install gond nélkül végigment, majd amikor inditom a játékot, fekete képernyö, és csak azt irja hogy rakjam be az 1. cd-t. Pedig benne van. Valami tapasztalat esetleg? Arra gondoltam hogy talán azért lehet, mert nem eredeti cd, de láttam hogy egyeseknek eredetivel is csinált hasonlót. Az nem lehet esetleg, hogy a cd-t név szerint keresi? Irásnál ugyanis csak a standard NEW nevet kapta mindkét lemez. Valaki akinek megvan a játék, meg tudná mondani hogy mi a nevük a lemezeknek??? Köszi.
1 levél
Válasz 06.10.17. 17:56 #57
Ppeti4
Hi!!!

Nagy próblémám van. A BS SOTT egyik metését elakarnám inítani, kéri a 2. cd-t. de az van beenn a meghajtóban. Ujrainstalláltam, most már be se indul. nem tudná vki levideózni a gémet, és elküldeni nekem? mert nekem nem müxik...kívácsi vagyok a folyatatásra. Spanyolországban történt a hiba, a sakknál. be akartam inditani a savegamet de nem .... Plllííííííz hellp
Hova tűnt???
299 levél
Válasz 05.01.15. 15:56 #56
preko
hé srácok a
www.gamehunter.hu itt van a magyarítás
http://pcpro.uw.hu
838 levél
Válasz 02.11.02. 23:10 #55
Re@ction
Passz....Szerintem nincs hozzá...De azért lehet tudni úgy nagyjából a sztorit meg a végigjátszásból is tudsz következtetni
Never forget them - Final Fantasy X
1440 levél
Válasz 02.11.02. 20:19 #54
Tomsess
Köszi a tippet,megfogadom.Ja és magyarosítas nekem is kellene.Elküldené nekem valaki?
3857 levél
Válasz 02.11.02. 17:21 #53
norfeus
Valaki tud magyarítást a játékhoz.
ha tudtok elkuldenétek mailben.
Nagyon megkoszonném.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
838 levél
Válasz 02.11.01. 23:42 #52
Re@ction
Szerintem a kábeleket cseréltesd fel(a két cd meghajtó között) egy szakemberrel úgy hogy ne a cd író legyen az elsődleges.Onnantól már azt fogja sasolni mindig.DE SZAKEMBERREL CSINÁLD NEHOGY ELBESSZ VMIT
Never forget them - Final Fantasy X
1440 levél
Válasz 02.11.01. 21:05 #51
Tomsess
Ilyen CD-s problémám nekem is volt.Én ORIGI-ben vetem meg a Broken Sword-ot és az installáció után nem akarta olvasni a CD-t.Van egy normális CD-Rom-om és egy égetőm.
Nos csak az E-ben megy,ez pedig a CD író.Csak az a gond,hogy ennek a max sebessége 32-szer-es.Úgyhogy a videók a játékban nagyon akadoznak.Nemtudnátok valami megoldást?PLEASE HELP!Kész gyötrelem így játszani.
838 levél
Válasz 02.10.31. 20:36 #50
Re@ction
Qsss
Never forget them - Final Fantasy X
2276 levél
Válasz 02.10.31. 18:20 #49
Trebor
Rea: nem lett volna egyszerűbb a GS-es link?
ASUS P4P800-E Deluxe, P4 (Prescott) 2.8Ghz 800FSB, 2*256 Kingston Dual DDR 400Mhz, MSI GeForce 6600GT
1133 levél
Válasz 02.10.31. 18:12 #48
Joe
Ja köszi, de már továbbjutottam. Most Írországban vagyok.
Morning will come. Just pray you're there to see it.
838 levél
Válasz 02.10.30. 21:21 #47
Re@ction
Megköszönni ám a magyar végigjátszást
Never forget them - Final Fantasy X
838 levél
Válasz 02.10.30. 21:19 #46
Re@ction
Spanyolország

Vigyük vissza a serleget, majd kérjük ismét az öreg dáma segítségét. A bibliai utalások megértéséhez szükségünk lesz egy Bibliára. A mauzóleumban találunk is egyet, a segítségével számos utalást kapunk. Zárjuk be a rúddal a felső ablakot, majd tegyük a zsebkendőt a bot végére. Gyújtsuk meg a gyertyával, majd az égő ronggyal gyújtsuk meg a boltívről lelógó hatalmas gyertyát. Várjuk meg, míg a kőkulcs előkerül, majd kérjünk engedélyt a hölgytől, hogy átkutathassuk a kertet. Az öreg kút felkutatásához mindenekelőtt szükségünk lesz egy varázsbotra. A ház melletti fán (ott ahol a locsolócső található) találunk is megfelelőt. Hosszas keresgélés után megtaláljuk az öreg kutat. Ereszkedjünk le az aljára, majd próbáljuk meg kinyitni az oroszlános ajtót. Azonnal ugorjunk el az útból, majd a földszinti falról leemelt tükör és a beszűrődő fény együttes felhasználásával vizsgáljuk meg a sötétségbe burkolódzott ajtót. Hamarosan meg is találjuk a zárszerkezetet, melybe tökéletesen beleillik a gyertyában elrejtett kőkulcs. Hátborzongató látvány fogadott minket a rejtekhelyen, itt haltak meg az eltűnt gyerekek.


Skócia

A vonaton szellőztessük ki a fejünket kissé, majd induljunk el Nico után. Győzzük meg a futball rajongókat, hogy segítsenek, majd másszunk ki a vonat tetejére. Másszunk be a nyitott tehervagonba, majd egy jól időzített vészfékmeghúzással mentsük meg az életünket. Szabadítsuk ki Nicot, majd ugorjunk le a vonatról. Látogassuk meg a templomot, majd kutassuk át a szemetet. A halom legalján találunk egy apró fogaskereket, ami pont beleillik az ajtó mellett álló oroszlán szemébe. Törjük le a kart, majd emeljük ki az újabb fogaskereket. Ezt tegyük az oroszlán másik szemébe, majd a kart a szájába. Nyissuk ki az ajtót, majd lessük meg a szekta titkos összejövetelét. Innentől kezdve felgyorsulnak az események. Az életben maradt banditát csak úgy tudjuk leszerelni, ha a falon égő fáklyát a puskaporba dobjuk. A robbanás az egész templomot összedöntötte, még szerencse, hogy időben ki tudtunk szaladni.
Never forget them - Final Fantasy X
838 levél
Válasz 02.10.30. 21:18 #45
Re@ction
Párizs

Látogassuk meg a templomot a vesztőhely terén. Kérjük meg a papot, hogy tisztítsa meg a serlegünket. Helyezzük a lencsét a szobor kezében tartott tekercsbe, majd vizsgáljuk meg rajta keresztül az üvegablakot. Hasonlítsuk össze a serlegen talált címert a falba temetett keresztes lovag páncélzatával. Végre megtaláltuk az elveszett spanyol nemes maradványait. Ugorjunk be a múzeumba, s beszéljünk Andrénak a barlangban talált szobrokról. Kiderült, hogy itt Párizsban is feltártak már hasonló szobrot. Nézzünk be erre az ásatásra is. A bejárat előtt posztoló őrszem nem sok hajlandóságot mutat arra, hogy beengedjen. Kérjük el a mosdó kulcsát, majd az ott talált szappanba készítsünk lenyomatot. Szórjuk tele a mélyedést gipszporral, majd nedvesítsük be a csap alatt. Kulcsunk már van, a gond csak az, hogy még egy vakegér is azonnal észreveszi a cserét. Adjuk vissza az eredeti kulcsot az őrnek, majd sétáljunk ártatlanul a kinti festékes vödörhöz, s próbáljuk meg belemártani a kulcsot. A munkás persze elhajt minket, de ne csüggedjünk. Térjünk vissza az alagsorba, s hívjuk fel Nico-t. Az ő dolga lesz szóval tartani a festőt, amíg mi befestjük a kulcsot. A trükk tökéletesen bevált, most már csak az a gond, hogy tapintásra is meg lehet különböztetni egymástól a kulcsokat. Tekerjük le a fűtést, mire az őr felveszi a szolgálati kesztyűjét. Kérjük el ismételten a mosdó kulcsát, majd bent cseréljük ki a két kulcsot. Adjuk vissza a másolatot az őrnek, majd hívjuk fel ismét Nico-t. Az újabb csel fényes sikert arat, míg az őr és a festő egymást szidják, mi simán besétálhatunk a lezárt ásatásra. A szobor előtt tegyük le serleget, s vizsgáljuk meg a fémen megjelenő tükörképet.
Never forget them - Final Fantasy X
838 levél
Válasz 02.10.30. 21:18 #44
Re@ction
Szíria

A falu főterén ismerkedjünk meg az őslakosokkal és az amerikai turistákkal. Mutassuk meg a szőnyegárusnak az orgyilkos zsebéből elcsent gyufásdobozt, majd térjünk be a szállodába. Ismerkedjünk meg Utharral, a taxisofőrrel és a hotel néma igazgatójával. Próbálkozzunk meg bejutni a mosdóba, de a WC kefe sajnálatos eltűnése miatt az ajtó zárva maradt. Nézzük meg alaposan mivel is dolgozik a kebab árus (jobb gomb, amikor a nagyító megjelenik a pulton). Kérjük az arab kisfiú segítségét. Nejo készségesen segít, minek következtében majdnem megkéselt az árus. A nagy futás után térjünk vissza a kereskedő palántához, s bartelezzünk egyet. Ő átadja a kefét, mi pedig a zsonglőr labdáját. Adjuk vissza kefét az igazgatónak, akitől cserébe megkapjuk a mellékhelyiség kulcsát. A kulccsal nyissuk ki a törölköző tartót, majd emeljük el a benne található rongydarabot. Térjünk vissza a standhoz, ahol a kisfiú elragadtatva játszik az új szerzeményével. Simogassuk meg a macskát, mire az ijedtében felugrik a polcra. Csengessünk egyet, mire kijön a tulajdonos. A labda megpattan az ajtón, megijeszti a macskát, mire az leveri a gipsz szobrot. Vegyük fel a porból, s töröljük át az alapozós zsebkendővel. Így már tisztára úgy néz ki, mint egy antik darab egyenesen Rómából.
50 dollárért el is adhatjuk a dagadt amerikai turistának. Kössünk üzletet Utharral is. A pénzért cserébe hajlandó elvinni a környéken található egyetlen nevezetességhez. Igen ám, de az öreg tragacsa éppen most döglött be. Adjuk oda neki a mosdóból elemelt törölközőt. Most már semmi akadálya egy kis kirándulásnak. Másszunk fel a barlanghoz, majd törjük le a faágat. Kössük rá a maradék törölközőt, majd a rögtönzött kötélen ereszkedjünk le a barlang bejáratához. Keressük meg a sziklában a titkos nyitószerkezetet, majd lépjünk be a barlangba. A neo templomosok ügynöke nem volt szerencsés, beszorult a barlangba... akárcsak mi. Kutassuk át a tetemet, majd vizsgáljuk meg jó alaposan a fali szobrokat. Kis idő múlva megérkezik a felmentő sereg, a bérgyilkos személyében. Válaszoljunk becsületesen a kérdéseire, s válasszuk a férfias halált. A kézfogás előtt rejtsük el a tenyerünkben a sokkolót, majd a pillanatnyi figyelmetlenségét kihasználva ugorjunk le a szikláról a teherautóra. Ez meglehetősen meleg helyzet volt.
Never forget them - Final Fantasy X
838 levél
Válasz 02.10.30. 21:17 #43
Re@ction
Párizs 3.szor:
Párizs

Emlékszünk még a feliratra, melyet Írországban találtunk az ásatáson. Ez a hely Párizsban található, a gond csak az, hogy a vesztőhelyet már rég lebontották. A turisták szájtátva bámulják a labdazsonglőrt, s igencsak szánakozva nézik a harmatgyenge próbálkozásunkat. Kérdezzük meg a sziesztázó rendőrt, mi a véleménye. Szerinte egy ügyetlen bohóc zsonglőrnek sokkal nagyobb sikere lenne ennél a közönségnél. Rakjuk fel tehát a bohócorrot, majd bénázzunk egy sort a labdákkal. A siker frenetikus, az akrobata duzzogva, a rendőr unatkozva távozik. Most már senki sem látja, amint a célszerszámunkkal felemeljük a csatornafedelet, s alászállunk a mélybe. Kocogtassuk meg a csatorna falát a kulccsal, majd a csörlő és a lánc segítségével tépjük ki az ajtót a helyéről. Hallgassuk ki az újtemplomosok titkos gyűlését, majd mikor távoztak nézzünk szét az oltár körül. Tegyük a kőtömb tetejére az állványt, majd helyezzük rá a gyémántot. A beszűrődő fény megmutatja utazásunk következő állomását Szíriában.
Never forget them - Final Fantasy X
838 levél
Válasz 02.10.30. 21:16 #42
Re@ction
Spanyolország

Térjünk vissza a bűntett színhelyére, majd irány a napfényes Spanyolország. Az ősi nemesi család utolsó sarjához nem könnyű bejutni. Lopez, a kertész roppant barátságtalanul fogad, esze ágában sincs beengedni a házba. Kövessük a locsolócsövet a csapig, majd használjuk rajta a vérnyomásmérőt. Amint megszűnik a víznyomás Lopez kénytelen bemenni a házba, hogy kiderítse hol a hiba. Menjünk utána, s mutassuk meg magunkat a kutyáknak a hátsó kijáratnál. Bújjunk be a páncél mögé, majd várjuk meg, míg a kertész kimegy. Surranjunk fel az emeletre, s győzzük meg az öreg hölgyet, hogy fogadjon minket. A beszélgetés eredményeképpen engedélyt kapunk, hogy meglátogassuk az öreg kriptát, ahol az ősök maradványai nyugszanak. Az oltár alatt megtaláljuk a sakkrejtvényt, ennek a megoldásához viszont szükség lesz némi sakktudásra. (adjunk sakk-mattot a vörös játékosnak). A feladvány megoldása kinyílik egy titkos rekesz, s máris gazdagabbak lettünk egy ősrégi serleggel.
Never forget them - Final Fantasy X
838 levél
Válasz 02.10.30. 21:16 #41
Re@ction
Párizs 2.szor:
Párizs

Párizsban látogassunk el a rendőrőrsre, majd faggassuk ki az őrmestert. Tőle tudjuk meg, hogy az általunk keresett ember kórházban fekszik. Induljunk el a megadott címre, majd kérdezzük ki a recepciós nővért. Sajnos a beteget tilos látogatni, csak a közeli hozzátartozók juthatnak be hozzá. Mutassuk fel ismét a műszerész kártyánkat, erre már az ő szíve is megenyhül. Beljebb a folyosón az öreg takarító épp a kedvenc masináját dédelgeti. A háta mögött osonjunk keresztül az átjárón, majd húzzuk ki a takarítógépet a konnektorból. Várjuk meg, míg az öreg átmegy a másik oldalra. Használjuk ki a lehetőséget, nyissuk ki az ajtót, s kapjuk magunkra az orvosi köpenyt. Sétáljunk vissza a recepcióra, majd vegyük a szárnyaink alá az ifjú medikust. Látogassuk meg a hátsó kórtermet, majd ejtsük meg a nagyvizitet. Az egyik beteg nincs megelégedve a vérnyomásmérő képességünkkel. Adjuk oda a gyakornoknak a készüléket, majd látogassuk meg a zárt szobában emberünket. Sok mindent nem tudunk belőle kiszedni, de azt azért kiköhögte, hogy aznap éjjel betörés lesz a múzeumban. Az álorvos sajnos megszakította a társalgást, s kiparancsolt minket a szobából. Megölte a szerencsétlent, majd az ablakon keresztül távozott.
Nico ismét felhívja a figyelmünket Andre-ra, az ifjú tudósra. Látogassuk meg a múzeumban, majd kérdezzük ki jó alaposan. Várjuk meg, míg az őr ismét megcsodálja a búra alatt lévő állványt, ekkor észrevétlenül kinyithatjuk a bal oldali ablakot. Várjunk míg az őr odasétál, majd gyorsan bújjunk el a szarkofágban. Várjuk meg a zárórát és a két banditát. Másszunk ki a koporsóból, majd gyorsan bújjunk el a totemoszlop mögött. Döntsük le az oszlopot, a többi már magától megy. Kiderül, hogy az álruhás tolvaj Nico volt, aki ügyesen elcsente az állványt.
Never forget them - Final Fantasy X
838 levél
Válasz 02.10.30. 21:15 #40
Re@ction
Írország

Az állványt Írország egyik eldugott kis falujában találták meg, ezért oda kell repülnünk. Kérdezzük ki a kocsma előtt lebzselő suhancot, majd lépjünk be a fogadóba. Nyomjunk le néhány sört, majd ismerkedjünk meg a helybéliekkel. Várjuk meg, míg a közelebbi inni kezd, s ekkor szedjük ki a könyöke alól a törölközőt. Hallgassuk meg a helyi kastélyról szóló kísértethistóriákat. Az öreg a sarokban időnként elővesz a zsebéből egy drótdarabot, ezt vegyük el tőle. Bizonyítsuk rá a terem közepén ülő fiatalemberre, hogy az ásatáson dolgozott (közben ki kell mennünk a suhanchoz újabb információért). A fiú nem bírja idegekkel, s bevallja, hogy a professzor rábízott egy aprócska csomagot. Átadni viszont nem hajlandó, s elrohan. Vesztére. A piros Ferrari pont telibe kapja. Az ütközésben leszakad az elektromos berendezést védő doboz fedele, s a fiú elejti féltve őrzött csomagját. Piszkáljuk meg az elektromos kapcsolót. Kérjünk még egy sört, majd s háborodjunk fel, amikor a kocsmáros nem tud adni. Nyugodjunk le, majd mutassuk meg neki a névjegykártyánkat (vagyis azt, amit a hotelszobában loptunk). A fogadós megnyugszik, hiszen azt hiszi képzett műszerésszel van dolga. A pincébe egyelőre nem mer leengedni. Előbb bizonyítanunk kell. A dróttal patkoljuk meg a pohármosogató villásdugóját. Az eredményt látva a kocsmáros minden gyanúja elszáll, s leenged pincébe. Húzzuk meg az ott talált kapcsolót, majd menjünk ki az ivó elé. Emeljük fel a csapóajtó rácsát, így legalább látni is fogunk valamit a pincébe, Vegyük fel a sarokban csillogó gyémántot, majd a kiránduljunk fel a kastélyba. A szénabálákon üldögélő farmar a balesetet szenvedett fiú nagybácsikája. Győzzük meg, arról, hogy ilyen válságos helyzetben a sérült mellett a helye. Ajánljuk fel, hogy a távolléte alatt vigyázunk a szénakazalra. Amint befordult a sarkon másszunk fel a kazal tetejére, majd rakjuk be a kulcsunkat a fal repedésébe. Másszunk be a kastélyba, majd ismerkedjünk meg a rémmel, vagyis egy bakkecskével. Közeledjünk felé barátságosan, de ne lepődjünk meg ha felöklel. Ne sértődjünk meg, inkább fussunk el az etető másik oldalára (kétszer klikkeljünk az ekevasra). A kötél belegabalyodik a vasba, s máris szabad az út lefelé. A pincében döntsük el az ajtó előtt álló oszlopot, majd emeljük fel ismét. Töltsük ki az oszlop által hagyott lenyomatot az asztalon talált gipszporral. Szaladjunk vissza a kocsma sörös pincéjébe, majd áztassuk be a törölközőt a csap alatt. Igyekezzünk vissza az ásatásra, majd csavarjuk ki a maradék vizet a gipszre. A gipsznyomatot tegyük bele az ajtó melletti résbe, s máris bemehetünk. A rejtekajtó mögötti szobában a rejtvény újabb darabkájával lettünk gazdagabbak.

Never forget them - Final Fantasy X
838 levél
Válasz 02.10.30. 21:15 #39
Re@ction
Párizs folytatás:
Vizsgáljuk át a szekrényt, majd amikor észrevesszük, hogy visszatért a szoba gazdája, bújjunk el a ruhák között. Szerencsénk volt, mivel nem vett észre. Várjuk meg míg távozik, majd kutassuk át az ágyon heverő ruhadarabot. Találunk benne egy névjegykártyát, s egy doboz gyufát. A névjegykártya és az angol vénkisasszony segítségével megszerezhetjük a középkori tekercset. Egyelőre ne menjünk ki a szállodából, mivel az ajtó előtt álló gengszterek mindenkit átkutatnak, s ha megtalálják nálunk, akkor este már a halakkal vacsorázunk. Menjünk fel ismét a szobánkba, majd másszunk ki az ablakon. Amint kiértünk, dobjuk le a tekercset a mellékutcába. Most már bátran kimehetünk, hisz nincs nálunk semmi lényeges. Szedjük fel a tekercset, majd vigyük el a lányhoz. Vizsgáljuk meg alaposan. Mivel a jelenlegi tudásunkat jócskán meghaladja a tekercs tartalma, ezért segítséget kell szereznünk. Szerencsére Nico ismer egy tudóst, aki ebben a témában elismert szaktekintélynek számít. Látogassuk meg a múzeumot, s nézzünk alaposan körül. Az üvegbúra mögött álló háromlábú faállvány kísértetiesen hasonlít a tekercsen található ábrával.
Never forget them - Final Fantasy X
838 levél
Válasz 02.10.30. 21:14 #38
Re@ction
Broken Sword: The shadow of templars


Párizs

A robbanás után vegyük fel a törmelék alatt lévő újságot, majd menjünk be a bisztróba. Az öregen nem tudunk már segíteni, de a pincérnő túlélte a merényletet. Kérdezzük ki a tettesről, majd diktáljunk bele egy deci konyakot. Kövessük a bohócot a mellékutcába. A kukákat átvizsgálva rájövünk, hogy csak a csatorna felé menekülhetett. A fedelet puszta kézzel nem tudjuk leemelni, szükségünk lesz valamilyen célszerszámra. Induljunk el a másik irányba, ekkor érkezik meg a rendőrség. Russo felügyelőt bízzák meg az ügy kivizsgálásával. A kihallgatás után megkapjuk a névjegykártyáját, s szabadon távozhatunk. A teraszon találkozunk Nicoval, a csinos riporterlánnyal. Kérdezzük ki alaposan, majd kérjük el a telefonszámát. Keressük meg a munkást, majd adjuk oda neki a mai újságot. Az öreg szereti a lóversenyt, ezért nem tud ellenállni a lap szélére felírt tippnek. Használjuk ki a távollétét, s emeljük el a szerszámosládából a csatornafedelet nyitó kulcsot. Másszunk le a csatornába, majd vegyük fel a merénylő által eldobált bizonyítékokat (bohócorr, zsebkendő, ruhafoszlány). Másszunk ki a kijáratunk, majd csapjuk be a háborús veteránt, mutassuk meg neki a felügyelő névjegyét, s kérdezzük ki. Látogassuk el a rendőrőrsre, hívjuk fel a riporternőt. Őt is érdekli az ügy, ezért meghív a lakására. Az öreg virágárus elárulja a trükköt, amivel bejuthatunk a házba. Nico felismeri a ruhafoszlányt és a bohócorr alaposabb átvizsgálása után megtudjuk honnan is kölcsönözték ki a ruhát. A lány időközben előhívta a robbanás helyszínén készített fényképet a tettesről. A furcsa, félhold alakú tetoválás jellegzetes ismertetőjel. Utazzunk el a jelmezkölcsönzőhöz, s mutassuk meg neki a képet és a ruhadarabot. A bolt vezetője azonnal felismerte a merénylőt, Khan-nak hívják, s a bohócruha mellett a pixie jelmezt is kikölcsönözte. Hívjuk fel a szabót, s szorongassuk meg kicsit. Amint kiejtjük Khan nevét megijed, s félelmében elmondja, hogy az Ubu hotelben szállt meg a gazfickó.
Khan nevű vendég viszont nincs a szálloda a vendégkönyvben. A 22-es szoba vendége, Moerlin nagyon gyanús. Próbáljuk meg kivenni a 21-es szobát, de a recepciós nagyon elutasítóan viselkedik. Nincs más hátra, segítséget kell kérnünk. Szólítsuk meg a zongorázó hölgyet, s vegyük rá, hogy terelje el a pultos figyelmét. Lopjuk el a kulcsot, s menjünk fel az emeletre. A kulcsunk a jobboldali első ajtót nyitja. Másszunk ki az ablakon, majd araszoljunk át a párkányon a másik szobába.
Never forget them - Final Fantasy X
1146 levél
Válasz 02.10.30. 20:09 #37
Warhawk
Van magyar nyelvű végigjátszás a játékhoz? Ha nincs, akkor érdekel valakiket? Mert ha szükséges, akkor megpróbálok egy kis időt rááldozni, és írni egyet...
38 levél
Válasz 02.10.30. 18:25 #36
Mr.Ufo
Le kell dobni az ablakból és érte kell menni, akkor nem ölnek meg.
38 levél
Válasz 02.10.30. 18:12 #35
Mr.Ufo
Elküldjem? Nekem meg van.
1133 levél
Válasz 02.10.30. 18:09 #34
Joe
Háj mindenki! Ealakdtam. Ott ahol mexereztem a bohóc manuscript-jét, és ki akarok menni az épületől megölnek. Mit kell tennem? Ez egyébként ott van ahol zongorázik a csaj.
Morning will come. Just pray you're there to see it.
980 levél
Válasz 02.10.30. 16:22 #33
Tombi
Kéne végigjáccás honnan lehetne letölteni ?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
980 levél
Válasz 02.10.30. 09:08 #32
Tombi
friss
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
980 levél
Válasz 02.10.30. 08:48 #31
Tombi
HONNAN LEHET LESZEDNI HUNOSíTÁST A BROKEN SWORDHÖZ ?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
838 levél
Válasz 02.10.29. 22:12 #30
Re@ction
Nah megvan a megoldás.Az elsődleges meghajtó tácljába behelyeztem a 2.cd-t.De még nem toltam vissza!!!
a 2.lagos-ba pedig (ha cd-s gamestarod van,ha dvd-st veszel akkor hagyd üresen)rakd az 1-es cd-t.De itt is ne told vissza a meghajtóba még a meghajtó tálcát.
Nah ezt követően először a 2lagos-t told vissza aztán 1-2 mp után az 1.leges meghajtót told be.Nah ezután enter nyomtam töltött egy sort és láss csodát ment
Remélem nagyjából lehetett érteni miről pofáztam itt.
Köszi a segítséget meg minden azért ide még lehet írni majd a végigjátszás problémákat is.Én speciel Szíriában járok ennél a Bull's Hell-nél vagy minél.Ti?
Never forget them - Final Fantasy X
1146 levél
Válasz 02.10.29. 20:46 #29
Warhawk
Nekem ilyen gondom nem volt. Csak látatlanban tippelnék, anno pár több CD-s játék behülyült, ha nem az első meghajtójelű CD-ROMba tettem. (Tehát mondjuk van E: és F:, akkor az E:-be kellett.)
38 levél
Válasz 02.10.29. 19:29 #28
Mr.Ufo
Valami tippet adjtok légyszi!! Szeretném végigjátszani.
38 levél
Válasz 02.10.29. 17:21 #27
Mr.Ufo
Valaki nem tud segíteni? Újra telepítettem de nem ismeri fel a 2-es CDt!
Mit tegyek?
38 levél
Válasz 02.10.28. 20:49 #26
Mr.Ufo
Kösz Warhawk.
Nekem is az a bajom mint Re@ctionak ,nem találja a 2-es CDt. Pedig eddig ezzel játszottam.
Mi a fenét csináljak?
1146 levél
Válasz 02.10.28. 19:11 #25
Warhawk
Cypher mondta, hogy elsőre mindenki lezuhan. Ez a kecske is megszívat mindenkit elsőre.
2276 levél
Válasz 02.10.28. 18:02 #24
Trebor
Thx
ASUS P4P800-E Deluxe, P4 (Prescott) 2.8Ghz 800FSB, 2*256 Kingston Dual DDR 400Mhz, MSI GeForce 6600GT
739 levél
Válasz 02.10.28. 17:58 #23
.Techno.
Próbálj meg lemenni, ekkor felöklel a kecske, utána kattints az ekevasra. És akkor gyorsan odaszalad. És kész.
"Cuccolta már szét az ánuszod, egy hájfej nagykabátban?"
2276 levél
Válasz 02.10.28. 17:45 #22
Trebor
HELP!

Köcsög kecske!!!

Na a végigjátszásban az van, hogy dupla katt az ekevasra és akkor odafut a koma és beleakad a kecske az ekevasba de hiába csinálok akrémit NEM FUT A GECI KOMA! Mit kell csinálni? HELP ME!
ASUS P4P800-E Deluxe, P4 (Prescott) 2.8Ghz 800FSB, 2*256 Kingston Dual DDR 400Mhz, MSI GeForce 6600GT
1146 levél
Válasz 02.10.28. 17:27 #21
Warhawk
Ugyebár lent a pincében nyomtad a vízbe a törölközőt. Na itt, miután megtetted, ZÁRD EL A VÍZCSAPOT! Nagyon fontos, kis genyóság, hogyha nyitva hagyod, akkor kiszárad a törölköző.
38 levél
Válasz 02.10.28. 16:57 #20
Mr.Ufo
Nem tudja senki a választ. Valaki válaszoljon ha tudja!
38 levél
Válasz 02.10.27. 19:09 #19
Mr.Ufo
Nekem is kéne egy kis segitség.
Elakadtam Írországban. A kecske után lenn a pincében nem tudom ki nyitni az adjtót, a gipszet beleönttötem a lyukba de nem tudom kivenni onnan. Vizet is csavartam rá de nem jött ki. Vagy várni kéne.
Segítsetek lécci!
1541 levél
Válasz 02.10.27. 19:08 #18
Bugs Bunny
okos enged,szamár szenved
838 levél
Válasz 02.10.27. 15:49 #17
Re@ction
Veszek új GS-t csak azért mert imádom ezta a gammát.De bazzeg legközelebb ilyet nem csinálok ez azért így enm állapot...
Never forget them - Final Fantasy X
838 levél
Válasz 02.10.27. 15:47 #16
Re@ction
Megyek CS-ni csak mondj majd szerver nevet
Jah és csak szerdán éjjel tudok majd menni
Never forget them - Final Fantasy X
2276 levél
Válasz 02.10.27. 15:43 #15
Trebor
Gyere UT-zni, úgy is megverlek majd ;P
ASUS P4P800-E Deluxe, P4 (Prescott) 2.8Ghz 800FSB, 2*256 Kingston Dual DDR 400Mhz, MSI GeForce 6600GT
2328 levél
Válasz 02.10.27. 15:29 #14
PoCoK
gyere cszni úgyis lesz valszeg uj szerverünk. :]
stufumofo™
2276 levél
Válasz 02.10.27. 15:15 #13
Trebor
Vegyél új GS-t...
ASUS P4P800-E Deluxe, P4 (Prescott) 2.8Ghz 800FSB, 2*256 Kingston Dual DDR 400Mhz, MSI GeForce 6600GT
838 levél
Válasz 02.10.27. 15:08 #12
Re@ction
tehát akorm mégegyszer NEM BÍRJA BETÖLTENI A JÁTÉK A 2. CD-t MI A FASZT TEGYEK?????????????
Never forget them - Final Fantasy X

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.