Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» president debil 3 - gyere már pls!

137 levél
Válasz 00.07.03. 22:06 #6
ulukai
Hát nekem nincs eredetiben egyik se. Sajnos. A ketteset eredtiben akartam megvenni megjelésekor, de túl drága volt. Most láttam az 576-ban egy akciót, amelynek keretében 2900 ft, felhívtam az üzletet, de közölték nhogy mostanában nem is volt nekik belőle. Fantasztikus mi? Ha pesten laknák 10x ennyi eredeti játékokom lenne. Ott jók az árak, nálunk, pedig megyeszékhely alig lehet egy-két helyen eredeti játékot venni. Az egyetlen erre specializálódott bolt árai nem versenyképessek. Szörynüek. Esetleg supermarketekben lehet megvenni. Vagy max egy két helyen, de kicsi a választék, és magasak az árak. Általában. Pedig szerintem ha jobban odafigyelnének erre, nagyobb lenne az érdeklődés és mindjárt többen vennének eredetit, de a pestől különböző helyeken szinte esélytelen jó áron hozzájutni. Olyan posta költség mellett pedig nem hozatom le, mert az sok játék árát majdnem a duplájára emeli. Ez is csak egy büntetés azoknak akik eredetit akarnának venni. Pedig remélem hgoy a kedvenceimet be tudom szerezni eredetiben. Már egy tomb raider egy folyamatban van.
486 levél
Válasz 00.07.01. 22:16 #5
Bercee
Nekem csak a RE2 van meg, de abban:
amikor a nyáladzó átugrotta a tükröt, akkor vagy két percig le pause-tam a játékot és a szivemet markolásztam.Nem volt semmi.Nem tudom ti eredetiben veszitek-e a játékokat..kmmh...hááááát.Na mindegy ez a topic nem erről szól.De hála istennek nekem már csak várnom kell, mer' aug.-ban jönnek a Londoni rokonok és hozzák eredetiben!!!!
El vagyok telve magamtól e miatt.
És ti mi modon fogtok hozzá jutni???
Ha kilépek a sötétből,és meglátod a szemem,annyit mondassz nekem:kegyelem!De sohasem!
137 levél
Válasz 00.07.01. 18:31 #4
ulukai
Kössz a biztatás Bercee, de maradok a gamekapocsnál. Már fenn is van a topicomra alapozott előzetesem. Ha érdekel ott megtalálod. Firebird: tényleg éjszaka jó játszani az ilyet. Figy: hol ijjettetek meg leginkább a játék(ok) során. Én az egyesben amikor a zombi dobbermannok először ugrottak át az ablakon. A másodikban meg amikor a zombik átnyujtak a ledeszkázott ablakon. A krematórium felkelő hullái se voltak nyugtató hatással. A harmadik amikor az egyik nyáladzó átugrott a tükrön - szintén a Re2-ben. Remélem a hármasban is leesek a székről egy kétszer.

453 levél
Válasz 00.06.24. 12:37 #3
FireBird
No comment. Nemesis fun!
Tényleg, ti mikor játszotok ilyen game-ekkel,
én kizárólag este tíz után.... Az a király!
Sokkal jobban átélhető, mint pl. d.u. 3-kor.
Csáá mindenki!
486 levél
Válasz 00.06.23. 22:32 #2
Bercee
A szívemből szóltál testvér!!!
Ugyan ezt tudom elmondani...pont ugyan ezt!
Én csak a 2. részt nyomtam végig.De fontolom az első beszerzését.Egyébként tudom jól milyen feelingről beszéltél.Hát...izé...bigyó...tényleg leírhatatlan.A zene, a képi világ egy hangulatot áraszt.Egy jó horrort amit minden része vissza ad.Én amúgy játszottam vele psx-en egy picit.A feeling maradt, de valahogy más volt...jobb!De csak egy ici-picit láttam belőle.De ha tényleg olvastad minden erről a remekműről szóló irományt akkor tudhatod, hogy a PC-s verzió többet nyújt mint a PSX-es.
Ettől eltérve: nem jutott eszedbe, hogy valamilyen újságnál probálj meg cikket írni?
Pl.: GameStar, szívesen fogadják ujjoncok macska kaparásait.Szerintem probálkozz.Jó a szokincsed meg a többi bla, bla!

Residen Ívöl 4ever!!! Csá-csumi-csá!!!

Ha kilépek a sötétből,és meglátod a szemem,annyit mondassz nekem:kegyelem!De sohasem!
137 levél
Válasz 00.06.20. 04:38 #1
ulukai
Üdv minden Resident Evil fan

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de számomra resident evil új jelentést adott a horrorjátékok kategóriájának azáltal, hogy felélesztette ezt a stliust anno 97-ben, bár a játékot csak yo másfél évvel a megjelenése után játszottam. Az egyik legfeledhetetlenebb játékélményt nyújtotta: sokkal több volt mint zombik a sötétben, akik mindenütt ott voltak, és csak rád vadásznak: surviver horror a yo kis történettel megspékelve, és hozzá egy érzés, amit leírni nem lehet, de amit mindenki érez, akit egyszer a hatalmába kerít. A s.t.a.r.s és az Umbrella megkeseredett harca egy olyan világban, amely önmagát pusztítja. Mi az oka mindennek? Milyen sötét titkok és árulók állnak a háttérben? Mi mozgatja mindezt, mi a főcél, mi motíválja az Umbrellat?
Gyere rá minderre miközben csak egy célod van: túlélni minden áron. Mikor elkezdtem a játékot megszüntem magam lenni, átvedlettem Chris Redfieldé vagy épp Jill Valentiná és aprólékos nyomozás és kisérletezés, 5letes fejtörők egész sorozatán át próbáltam ép bőrrel megúszni ezt a megkeseredett, de mégis oly nagyszerű kalandot. A kalandozás során kibontalkozó story, pedig egy jól átgondolt történetfolyam, amibe jobban beleélheti magát az ember, mint bármibe azelőtt. A resident evil első részének happy endje megtévesztő lehetett, de a re itt nem állt meg szerencsére. Nemsokára (de azért nem is hamar) jött a második, ami bár hihetetlen de még az elsőt is felülmúlta. A történet más volt, elrugaszkodott az elsőtől, de nagyon sok szállal mégis kapcsolódott hozzá, új szereplők, új helyszínek, de az élmény ugyanaz. A hamísitatlan resident evil feeling visszatért. Most lassan eljön az idő valamire, amit annyira régóta várok, hogy belekezdhessek ennek a csodának a harmadik epizódjába, hogy a resident evil hosszu és szövevényes történetének újabb darabját kiragadva, átfedve az első két rész helyszíneit és történéseit, összekötve a két epízód világát választ kapjak újabb kérdésekre és a túlélési ösztön újabb mélységeit megtapasztalva a végén elhagyhassam Racoon City zombiktól hemzsegő városát. Remélem azt kapom amire várok, és nem fogok csalódni. Összeszedtem minden cikket és lementettem minden oldalt ami a nemesissel kapcsolatos. Rengeteg kritikát elvolvastam a ps-xre már egy ideje kinn lévő game-ről. A legtöbb dicséri és a sorozat legkiválóbb példányát látja benne. De néhány olyan értékelés is akadt bár jóval kevesebb számban - és ez megnyugtató, ami űgy vélte, hogy a Nemesis csak az első kettő 5leteiből táplálkozik és nem nyújt igazán újat. Remélem nem a próféta beszélt belőlük. Bár én nem hiszem, hogy a Resi Evilt valaha is meg tudnám unni, és ennek oka az, hogy a hosszu történet folyam egyes epizódjai logikusan illeszkednek a másikhoz és új tereket nyit meg. És inkább az egyes történet részletekhez készül játék mint az egyes játékokhoz történet. Vajon hogyan bontakozik még tovább ez a story az code veronicaban és az umbrella risingben? Mivel, ha valaki nem tudná, a re3 nem folytatás, legalább is nem a resident evil 2-höz, ez előzmény, de az egynek a folytatása. 24 órával az első után, de 24 órával a második előtt. Jill Valentine is back, és ennek nagyon örülök, mert igy látszik, hogy a re-ben nem részenként egy új szereplőt kapunk, hanem csakcsak összeáll a gárda, akik az egyes részek szereplői lesznek vegyesen, persze ez mindig bővülhet. Nagyon várom a hármast, és iszonyu kiváncsi vagyok rá, hogy beválltja e a hozzá füzött minden reményemet.
Ti hogy vagytok ezzel, mik a tapasztalataitok a resident evil világában.

Resident Evil forever


A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.