Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Vmit csinálnak az Invictus srácok...:-)

1541 levél
Válasz 03.06.02. 12:08 #4
Bugs Bunny
"A játékukat szinfalak mögött mutatták be az ActiVision-nak ami hamarosan béta állapotba érkezik. Ugyanis azt írták hogy: "Dolgozunk ezerrel"! Azt az ígéretet kaptam, hogy júniusban publikussá válik a játék, azaz képek és infóhegyek várhatóak."
jatekhirek.hu

Nah mar Junius 2.-a van
1541 levél
Válasz 03.03.13. 23:20 #3
Bugs Bunny
én is nagyon várom,remélem vmi übernnagyot alkotnak majd
3123 levél
Válasz 03.02.28. 23:44 #2
CybearBoy
Nekem az SL is bejött, kíváncsian várom az új játékot.
1541 levél
Válasz 03.02.28. 23:42 #1
Bugs Bunny
Kérdés: Milyen stílusú lesz az új autóverseny program? Talán néhány információt el lehetne ejteni a koncepcióról és a tervekrol...
Kozák T: Erről egyelőre semmit sem mondhatok. Az biztos, hogy akinek az eddigi játékaink világa bejött, az most sem fog csalódni. Itt viszont már egy müködő engine lesz a kezünkben, amit még tovább fejlesztünk, ebbol következően még több feature, és sokkal kidolgozottabb játékmenet lesz rá jellemzo. Sokat tanultunk a Street Legal-ból, és mindaz, ami itt és az Insane-ben gyümölcsöző volt, azt az új játékunkba is átültetjük, a vad hajtásokat viszont kíméletlenül kigyomláljuk.Kérdés: Mikor került olyan állapotba az új program, hogy a nyilvánosság előtt is beszéljetek róla?
Kozák T: Ez általában a Beta verzió körül van, mikor már csak igen kis változások mennek végbe a fejlesztésben és szinte csak hangolás, és hibajavítás történik. Valószínuleg az E3-on lesz a játék először bemutatva.Kérdés: Az új produkciókat már konzolra is készíti az Invictus? Melyik konzol van előtérben, Xbox vagy PS2?
Kozák T: Az új játékunk csak PC-n fog megjelenni, de személy szerint mindkét konzolt egyformán kedvelem.


hmm,hmm...érdekes;-Đ

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.