Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Miért ne mtudnak a játékok kilépni a CS árnyékából?!

2151 levél
Válasz 03.03.31. 22:17 #7
darkforce
Régebben, még kb. 1 éve vagy még több, szerettem csézni, rengeteget játszottam neten is vele. Most viszont már akkora személyiségfejlődésen mentem át, hogy utóbb játékot egy rakás szarnak, idétlen lövöldözésnek és a hülyék olcsó játékának tartom.

Lehet hogy csak felnőttem, de szerintem igazából az van, hogy megláttam, hogy nem attól jó egy játék hogy sikeres, vagy hogy sokan játszanak vele. Bármilyen szart meglehet vetetni, etetni az emberekkel megfelelő reklámmal ... LEhet a tömegnek ez kell, de azért szerencsére mo.-n is vannak már elég sokan, akik túlléptek ezen a HL okozta bebástyázódáson. Részemről az Operation Flashpoint a nyerő játék, mely messze több lehetőséget tartalmaz, mint az itt felsorolt összes játék (beleértve a BF42-t is). Nagyon szeretek vele neten játszani az egyetlen magyar szerveren, ahol összesen 100 tag van aki regisztrálva van és kb. 40 aki játszik is. Szóval nagyon kevesen vagyunk, mégis minden nap vannak a szerveren és minden egyes játék nagyon nagy élvezetet nyújt.

Nahh mind1, nem akarok reklámkampányolni, csak arra akartam rávilágítani, hogy a hírnév meg a játékoslétszám csak a külső, az hogy a játék valójában mi is, azt mindenkinek magának kell eldönteni és nem azért kéne játszani valamit, mert azt mások is játszák. Ez nem lehet indok ...
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
712 levél
Válasz 03.03.31. 19:28 #6
_IronStorm_
Második világháborús HL mod, de sokkal szebb még a CSnél is!
Szerintem igényesebb.
Gyertek ÜSSetek!D
1541 levél
Válasz 03.03.31. 19:26 #5
Bugs Bunny
én a rune-el jáccok már vagy másfél éve és nem sok magyart ismerek,legfeljebb 10-el találkoztam,pedig mindennap jáccok vele vagy 2 órát...

cs-vel még mikor megjelent akkor jáccottam egy hónapot aztán kész,nekem egyáltalán nem teccik(nem kell kifikázni érte)

jah és,mi az a DOD?
5900 levél
Válasz 03.03.31. 18:20 #4
Dile
Jah, akkor re a fórumon
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
712 levél
Válasz 03.03.31. 18:19 #3
_IronStorm_
Régi új, csak elfelejtettem a régi nevem!
Rohadt régóta ismerem a pcdomeot, volt amikor írtam rendesen, volt mikor elhanyagoltam.. 2 éve voltam itt először szerintem, de tetszik a forum, jó témák vannak. Roviden már nekem is lenne vagy 5000ezer hozzászólásom ,ha mindig aktív lennék, és egy nicket használtam volna.
5900 levél
Válasz 03.03.31. 18:16 #2
Dile
Hát szerintem azért, mert a CS-nek eléggé sport szaga van, éppen ezért olyan hosszúéletű. Például a foci 50 éve is népszerű volt, és ma is az. Szóval a CS volt, van, és lesz.

A DoD pedig hasonló a battlefieldhez (bár nem ismerem annyira, ha tévednék, akkor bocs), és mivel a battlefield újabb, szebb, és ráadásul nyomulhatunk tankkal, repülővel, stb. A CS pedig egyedi, és nem lehet hozzá hasnlót csinálni, legfeljebb teljesen ugyanolyat (pl NWO), ami pedig éppen ezért be fog bukni.Amúgy üdv a fórumon, látom új vagy!
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
712 levél
Válasz 03.03.31. 18:05 #1
_IronStorm_
Hello, nem kell lehordani a topicot, akkor inkább ne írjatok.
Én azt nem értem, hogy a DOD lett az év modja akkor hogy-hogy 10ed annyian játszák mint a CS-t?!
Én már 2 éve Counterezek, de én már nem érzem a nagybetűs feelinget, ami a dodnak van. Americas Army is ingyenes, mégis van kb 30 magyar aki játszik vele.. Röviden az ár kilőve, mert sokan abban látják a sikerességét, hogy ingyenes.. dod is az, AA is az, Sőt ott még eredeti HL sem kell. (Mivel Unrealos!
Ti miben látjátok a sikert?
Szerintem azért sikeres főleg, mert sok magyar játsza (jobb magyarral játszani, mint külföldivel.. bár ez nem mindig igaz), egyszerű, nem kell login, acc.. Raven Shieldről nem is beszélek, az is méltatlanul elfelejtett magyarországon... igaz, hogy nincs még nálunk eredetiben, de a multi demoval is játszottak 15en kb.( A magyarok)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.