Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Végigjátszások

4 levél
Válasz 08.02.03. 09:52 #96
suadam
help elakadtam a fahrenheitben valaki lecci tudna kuldeni egz vegigjatszast de ne az andventure games eset mert az nem ntilik meg
Adam Ádám
3 levél
Válasz 07.08.13. 16:30 #95
BlackWolf
Sziasztok!

A Nosferatu Wrath of Malachi végigjátszása kellene!
Meg van valakinek? Vagy tudjátok hogy honnan lehetne letölteni?

Annak is örülnék ha valaki eltudnná magyarázni mit csináljak a Main Castle-ben ... egyszerűen nem tudom merre kell menni, csak ott ácsorgok a főbejáratnál a rózsaablak alatt!

Ha valaki tudna segíteni akkor itt az e-mail címem : black_wolf@index.hu

Előre is köszi!
605 levél
Válasz 07.07.07. 09:50 #94
.:Thunder:.
A Doom3-hoz nem küldene vki 1 végigjátszást?Nagyon elakadtam
e-mail: thunder94@enternet.hu

off: nem kell cheat
"Az lenne legnagyobb üzlet, ha megvenném az embereket annyiért, amennyit érnek, és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat"
752 levél
Válasz 07.07.06. 20:09 #93
Assassin King
Jó de mi az új neved?
WHORE IS BAD, PEACE IS GOOD!!!
9083 levél
Válasz 07.07.06. 18:45 #92
davkar9
És nem lehetett volna a jelszóemlékeztetőt használni?
Simple. Eternal. Beige.
3 levél
Válasz 07.07.06. 17:20 #91
bowmen
Bocs hogy nem szóltam Assassin King arról hogy készítettem egy új felhasználót mert nem működik a jelszavam a másikhoz.
.
5211 levél
Válasz 07.07.06. 17:10 #90
Sevores
Mi ez a Neighbours From Hell 2 mánia az 1 hszesek körében?
3 levél
Válasz 07.07.06. 17:09 #89
bowmen
Köszi szépen!!!!!!!!!!!
752 levél
Válasz 07.07.05. 15:27 #88
Assassin King
Bowman,kérésed számomra parancs:

Neighbours From Hell 2 végigjátszás
Neighbours From Hell 2: On Vacation végigjátszás
1: All Aboard - 4 trükk/minimum mind

Ez egy erősen tutóriál jellegű rész, kezdésnek menjünk a ládához jobbra, majd vegyük el a szappant, most jön majd be a szomszéd, utána fel a jobb oldalon a lépcsőn és helyezzük el a szappant a vízben, majd vissza le. Nagyot fog zakózni tőle. Utána menjünk oda a bal alsó fedélzeten lévő nyugágyhoz és vegyük ki a ládából a hajcsatot. Utána menjünk a falhoz és nyissuk ki vele a zárat, a hajcsatnak a céltábla közepén kell maradnia, ameddig a háttér teljesen el nem zöldül. Ha megvan, akkor vegyük ki a cuccost és menjünk fel akkor, amikor a szomszéd átmegy a jobb felső fedélzetre. A bicskával buheráljuk meg az asztal lábát, majd nevessünk együtt a nagy felsülésen. Ezután menjünk a jobb alsó fedélzetre és vegyünk el egy szappant, majd fel a jobb felső fedélzetre és tegyük a szappant a vízbe, majd a franciakulccsal nyissuk ki a korlátot a jobb szélén a képernyőnek. A geg után vissza a bal alsó fedélzetre és menjünk fel a bal felsőre akkor, amikor elment a szomszéd. Fent a spagettit vegyük ki a fazékból és tegyük bele a kapitányi kalapba. Ez volt az utolsó trükk a szinten.


2: Covert Advance- 5 trükk/ minimum 3

Kezdésnek menjünk le a bal oldali lépcsőn és vegyük fel a fűrészhal orrát a tábláról, a vödröt és egy kis algát a bal alsó sarokból. Ezután menjünk vissza és a kukából vegyük fel a cápauszonyt, majd a vödörrel merjük ki az elektromos angolnát az akváriumból. Ezután menjünk át a szomszéd térrészébe akkor, amikor a hídon nézi a halakat, majd fektessük el a gereblyét és álcázzuk az algával. Ezután menjünk vissza a bal alsó részbe és tegyük a cápauszonyt a mini tengeralattjáróra, majd menjünk fel a bal felső részbe, amikor a szomszéd alszik menjünk oda a hídhoz és fűrészeljünk bele a fűrészhal orrával, majd tegyük bele a vízbe az elektromos angolnákat, végül törjünk egy bambusz rudat. Ezután várjuk ki a trükkök végét.


3: The Cabin Is Occupied- 5 trükk/minimum 3

Menjünk fel a bal felső részbe és vegyük el a földön heverő szerszámokat. Ezután menjünk vissza és szereljük meg a biciklit. Ezután menjünk át a jobb alsó részbe és vegyük ki a kis táskából, ami benne van, ez is a céltáblás módszer, a középen kell tartani a tárgyat. Ezután vegyük fel a pulttól a tálat, majd menjünk fel a bal felső részbe és vegyünk el egy ágyúgolyót, majd menjünk oda a motorhoz és tegyük fel rá a gumiszalagot. Ezután vegyük fel az olajozó célszerszámot és menjünk oda a wc-hez, a wc papíron használjuk a tálat és ami benne van, az illemhely mellett pedig használjuk az olajozó eszközt. Ezután menjünk ismét le a bal alsó sarokba és a dinnyékhez rejtsük el az ágyúgolyót. Ezután vigyázzunk, hogy a szomszéd ne kapjon el és nézzük végig a parádét.


4: For Whom The Gong Sound…- 6 trükk/ minimum 4

Először is menjünk oda az automatához és halásszuk ki a céltáblás módszerrel a mackót, majd menjünk a jobb felső részébe a pályának, ott vegyünk fel egy fadarabot, majd a mackót cseréljük el a gyerekkel és a kapott petárdát tegyük a hot dogok közé. Ezután vegyük fel a sövényvágó ollót, és irány le a jobb alsó szintre. Itt a gyöngysort buheráljuk meg a sövényvágóval, majd vegyük fel a kis tálat lentebb, a cserép mellett. Ezután át a bal alsó részbe és tegyük a fadarabot a cserép kupacba, melyet a szomszéd fejjel akar széttörni :, majd vegyük fel a kis rudat a lépcső mellől, majd menjünk fel és tegyük hozzá a gongot megszólaltató pálcához ezt a rudat és merítsünk egy kis folyadékot a tálkával.. Ezután menjünk úgy körbe, hogy a szomszéddal ne találkozzunk össze. A kis folyadékkal ugyanis a taliga fogó részét és a gyöngysor melletti vázát kell bekenni, ezt még most is megtehetjük, ha a szomszéd épp nem arra jön, de ha szűkös az idő, akkor menjünk inkább körbe egyszer. A vázát az után is bekenhetjük, amikor a gyöngysort megbuheráljuk, de akkor ki kell hagyni egy kört a gyöngysorral. Ha van időnk temérdek, akkor a szomszéd méregszintjének maximalizálása érdekében a következő sorrendben is megcsinálhatjuk a dolgokat, miután mindent összeszedünk előtte: gong pálca trükk, mackó csere-petárda a hot dogba, gyöngysor buhera, váza bekenése, cserép fára cserélése, taliga bekenése.


5: Ping-Pong Fucius- 5 trükk/ minimum 3

Menjünk oda a szárnyashoz a ketrecben, majd vegyük el tőle a tojást a céltáblás módszerrel, majd át a jobb felső részbe és vegyük fel a szerszámokat, utána pedig nyissuk ki a kerékpáros ládát és vegyük fel onnan is a cuccost, azaz a gumibelsőt. Ezután menjünk le a jobb alsó részbe, majd a tojást cseréljük ki a ping- pong labdával, majd a vasmacska kötelét is vegyük magunkhoz. Ezután ha a szomszéd elment enni, akkor gyorsan menjünk át a bal alsó részbe, vegyük fel a petárdát a kis kék dobozból, majd a kötelet tegyük hozzá a tűzijátékhoz és utána szögezzük le a sítalpakat. Ezután iszkiri a szomszéd elől a jobb alsó részbe. Ezután fel, majd menjünk oda a séfhez és vegyük el a szemüvegét, majd tegyük a gumibelsőt az angolnákhoz a hordóba. Ezután csak a szomszéd elkerülésével foglalkozzunk. A petárdát a homokszoborhoz tegyük és a szemüveggel gyújtsuk be.


6: every Shot A Hit- 6 trükk/ minimum 4

Ez is egy erősen tutóriálos pálya lesz, ahol már a kedves anyuka is a bosszanthatók táborát gazdagítja. Miután megfigyeltük a szomszéd haladását vegyük ki a két ládából a cuccosokat, majd menjünk fel a jobb felső fedélzetre és tegyük a pukipárnát az egyik igazi párnába, utána gyorsan irány a kürtő, el lehet bújni benne az incidens idejére. Ezután menjünk át a bal felső fedélzetre akkor, amikor a kedves anyuka alszik és a fiacskája, a szomszéd elvan máshol. Vegyük el a kutya plédjét és játékát, majd a falon lévő tárolóból is ügyeskedjük ki a cuccost a céltáblás módszerrel, nem lesz könnyű, legyünk ügyesek, ezután menjünk le a bal alsó fedélzetre, amint nem lesz ott senki és nem megy arra a szomszéd. A plüss mackókhoz tegyük oda a kutya mű nyúl játékát, majd a gumikötelet inkludáljuk a szigony puskához a lépcsőkorlát mellett. Ezután menjünk oda a jobb alsó fedélzet súlyzójához és cseréljük ki a törölközőt a kutyáéval. Ezután fel a jobb felső fedélzetre és a petárdánál használjuk azt a cuccost, amit a fali tartóból ügyeskedtünk ki. Bújjunk el a kürtőben és várjuk a fejleményeket.


7: Mummy's Darling- 7 trükk/ minimum 5

Kezdésnek menjük oda a motorkerékpárokhoz és vegyük ki belőlük az alkatrészeket, összesen kettőt, majd menjünk a bal alsó részre és vegyük fel a napernyő tövéből a napolajat. Ezután menjünk fel, amikor a kedves mama alszik és a csemetéje nincs a közelben és a motorból kiszerelt rugót tegyük hozzá az ugródeszkához. Ezután irány tovább a jobb felső szintre, ahol vegyük fel a grillből a fogót, majd menjünk le a jobb alsó részbe ha nincs ott a szomszéd, majd a fogóval vegyük ki a rákot a homokból a céltáblás módon. Ezután ezt a rákot tegyük bele a homokvár várárkába, majd menjünk az italos bódéhoz a jobb felső részben és adjuk oda neki a naptejet, vagy itókát, ki tudja mi az, rendesen kidől majd tőle a pali. Utána vegyük el tőle a fazekat és menjünk le a jobb alsó részbe, majd ismét vegyük elő a fogót és szedjünk ki egy másik rákot is. Ezt a lyuktól nem messze a homokban lévő kagylóba tegyük. Ezután irány a bal alsó rész és ameddig az öreglány alszik a falon tegyük oda a kipufogó alkatrészt, majd tegyük vissza a rugót és ismételjük meg a trükköt, ezúttal kicsit másképp. Ezután töltsük meg a bárostól elcsent fazekat vízzel a csapnál, majd tegyük oda az elefántnak.


8: Above The Clouds- 7 trükk/ minimum 5

Először vegyük el a lufistól a lufit és az ásót, majd bújjunk el a kosárban, mert a szomszéd pont arra fog jönni. Utána figyeljük ki a szomszéd mozgását. Ezután menjünk át a jobb felső részbe és vegyük ki a patkányt a lyukból a céltáblás módon, majd menjünk le a jobb alsó részhez akkor, amikor a kedves mama pont fürdik és a szomszéd sincs ott. Ekkor a kutyát engedjük el, majd vegyünk fel két dolgot a fürdő paraván mellől és a vezetéket a képernyő aljáról. Ezután menjünk át a bal alsó részbe és a fekete hengert kombináljuk a rúddal a lépcső mellett. Ezután az ásót a jobb felső részben a mérleghintához kell tenni. Ezután fel a bal felső részbe és buheráljuk meg a biztosítékot, majd menjünk úgy, hogy a szomszéddal ne találkozzunk a jobb felső részbe. Ott a lufit tegyük a furulyás turbános zeneeszközébe. Ezután menjünk majd le a bal alsó részbe szintén akkor, amikor fürdik az öreglány és a szomszéd tuti nem jön arra, engedjük el a kutyát, majd fektessük el a lépcső melletti gereblyét, majd a patkányt felhasználva cseréljük ki egy kígyóra. Ezután ezt a kígyót a pénzes tálba kell tenni a bal felső részen. Sorrendben jobban fel lehet bosszantani a szomszédot, de az a módszer időigényesebb, ha valakinek van kedve és ideje, akkor a fentebbi trükköket csinálja meg egymás után, a hatás nem marad el.


9: Burning With Ambition- 7 trükk/ minimum 5

Kezdésképp vegyük fel a bicskát, a gyufát és a benzines kannát mögülünk, a bicskával buheráljuk meg a szarvasmarhát a sarokban, pontosabban annak szíját, majd ezután menjünk át a jobb alsó részbe, ha a kedves mama elment, vegyük fel a fujtatót és a gatyát. Ezután vissza a bal alsó részbe, majd fel és a benzineskannát használva öntsünk egy kicsit a fekete részbe a földön. Ezután menjünk a felső középső részbe és robbantsuk ki a csatornafedelet, majd menjünk a parázsjáráshoz a jobb felső részben és tegyünk benzint a jégre. Ezután szítsuk fel a tüzet a fújtatóval a céltáblás módon, majd a gatyába tegyünk egy kis parazsat. Ezután menjünk a középső felső részbe és bújjunk el a kosárban. Amikor a szomszéd a mecsetben van a papucsába tegyük bele a parazsas gatyát, majd figyeljük, ahogy beleesik a csatornába.


10: The Enlightenment- 8 trükk/minimum 6

Először is menjünk fel a jobb felső részbe, majd vegyük el a csontot, ezután várjuk meg, amíg a kedves mama alszik és a szomszéd nincs a bal felső részben, majd menjünk oda és vegyük el a hálót. Ezután le a bal alsó részbe és a hálóval piszkáljuk le a céltáblás módszerrel a szerszámos táskát. Ezután vegyük fel a vízből a tárgyat, majd ha fürdik az asszony és a szomszéd alszik, akkor a melltartót is lovasítsuk meg. Ezután menjünk oda a falból kivezető nagy csőhöz és a fogóval nyissuk ki, azaz engedjük le a vizet a medencéből, az állatkát is vegyük fel szépen a víztócsából, majd a cubákot tegyük a kutya helyére és a napolajjal kenjük be az ugratót. Ezt követően a vízből kivett ütőt tegyük oda az elefántnak, majd a melltartóba tegyünk dinnyéket. Ezután a leengedett vízből kivett polipot tegyük bele a turbánokhoz, majd vegyünk fel a víz mellől egy kis szúrós bakacsint. Ameddig a szomszéd nincs a bal alsó részben menjünk oda és a dinnyéket a melltartóval használva törjük be a lámpát a kedves szomszéd nyugágya felett, majd tegyük bele az ágyába a szúrós bakacsint.


11: Neighbour Over Board- 8 trükk/ minimum 5

Kezdésnek vegyünk el egy kis citromot a tálkából, majd menjünk le a tálka mellett az alsó kabinba. Ott szedjük össze a szalámit, a képtől a szöget és egy érmét a fiókból. Ezután menjünk fel az első szintre, majd utána, ha a kedves mama elaludt, akkor a második fedélzetre és vegyük el a poroltót, a kutyának adjuk oda a szalámit és vegyük el a reszelőt a kedves mamától. Ezután menjünk a bal felső fedélzetre és tegyünk citromot a gyerek mellet lévő tálkába, majd érmét a telefonba. Ezután menjünk le a bal alsó fedélzetre és a reszelővel igazítsunk a hajót tartó kötélen, majd irány a jobb alsó fedélzet és a poroltóval cseréljük ki az oxigén palackot. Ezután a szöggel a bal felső fedélzeten rögzítsük a színes madzagokat, majd le a bal alsó szintre és vegyünk el egyet a narancssárga tartályok közül, majd tegyük hozzá a mentőmellényhez a jobb alsó szinten.


12: Action!- 9 trükk/ minimum 7

Először is vegyük el a csontvázból a kardot, majd menjünk fel, és vegyük fel a vörös festéket. Ezután irány vissza le, majd jobbra és utána fel, amikor mind a két emberke átment a bal középső részbe. Ekkor menjünk oda a szoborhoz és vegyük el mellőle a vörös rubint, majd egy kis faggyút a liánból a feljáró másik oldalán, ezután menjünk fel a felső szintre és vegyük fel a feszítővasat és egy szár kukoricát a bejárat mellől. Ezután menjünk le és bújjunk el a szoborban egészen addig, ameddig megint nem megy el mind a két emberke a bal középső részbe. Ezután menjünk oda a jobb szélre és a sziklatömböt a céltáblás módon igazítsuk el a feszítővassal és vegyük fel a rubint és az érmét, majd a karddal vágjuk meg egy kicsit a kötelet, amin a szomszéd tarzanosdit játszik (ez lehet, hogy csak a legtöbb trükk után lehet megcsinálni programhiba miatt!). Ezután menjünk vissza a szoborba, majd miután a szomszéd fent volt és átmentek balra menjünk fel és helyezzük el a rubintokat a szobor szemeinek a helyébe. Ezután irány vissza és bújjunk el, ha kell, de mindenképpen le kell jutnunk a bal alsó részbe. Ezután menjünk a jobb alsó részbe és az érmét tegyük bele a csónak bérlő automatába, majd a kukoricát adjuk oda a madárnak a sziklaszirten. Ezután vissza a bal alsó részre és bújjunk el a csillében, de előtte a faggyút kenjük rá a műbikára a bal alsó sarokban. Ha nincs fent senki, akkor menjünk fel a bal felső részre és fessük be a vörös festékkel a padot, majd vissza gyorsan le a csillébe. A bánya ajtaját a feszítővassal kinyithatjuk és vegyük fel a dinamitot. Amint lehet tegyük bele a szivaros dobozba fent.


13: Eat And Be Eaten- 9 trükk/ minimum 7

Először vegyünk a zsákból egy kis cementet, majd menjünk fel a legfelső részbe és tépjük le a kis kék virágot a szobor mellől, majd vegyük fel a sziklakezet a szobor elől. Ezután vissza a középső szintre, rejtőzzünk el, majd igyekezzünk lejutni a bal alsó részre, itt a csillében el tudunk rejtőzni, ha kell. Ezután vegyük fel az ott található rengeteg dolgot: rántott csirke szárnyat, hal csontvázfejet, a kis üvegcsét. Ezután menjünk fel a bal középső részre és vegyük fel a befőttes üveget, a cementport tegyük bele a kádba, a virágot tegyük a bika etetőjébe (ettől lerugja majd nekünk a bika a darázsfészket!, ezt fel kell majd venni, amint lerúgta a bika), majd menjünk vissza a bal alsó részbe. Itt töltsük meg hangyákkal a befőttesüveget, majd a kőkezet tegyük hozzá a műbikához. Ezután irány a csille és bújjunk el. Ha tiszta a levegő, akkor irány a jobb alsó rész, szedjünk egy kis csípős paprikát, majd a hangyákat tegyük a piknikes kosárba, majd menjünk fel a jobb középső részbe, ha nincs ott senki és tegyük a csípős paprikát a szendvicsbe, majd a tequilát a vizes pohárba. Ezután bújjunk el. Utána a csirke szárnnyal hizlaljuk fel a húsevő növényt a jobb középső részen, majd a darázsfészket helyezzük a kis felfüggesztett lovacska helyére, amit a szomszéd annyit ütlegel.


14: Don't Panic- 6 trükk/minimum 4

Kezdésnek menjünk át a bal alsó részre, amikor a szomszéd már nincs ott, majd vegyük fel a szőnyeget és a lőszert. Utána menjünk fel a bal oldalon és a szomszéddal összhangban menjünk át a jobb felső részre és a lőszert tegyük a fegyverbe, majd a kedves mama retiküljéből vegyük ki az altató tablettákat, egy üvegdarabot is vegyünk fel a fegyver üvegszekrénye alól, majd az ajtónál lévő lábtörlő alól vegyük ki a kis cetlit és rejtőzzünk el a nyugágyon. Ezután menjünk le és a szőnyeget terítsük le a jobb alsó fedélzeten lévő nyílás fölé. Ezt követően rejtőzzünk vissza a nyugágyba és várjuk a fejleményeket, a drága szomszéd ugyanis nagyot zakózik, majd lecsapja nekünk a rácsot. Ezután menjünk majd ismét vissza a jobb alsó fedélzetre és az üvegdarabbal a céltáblás módon vágjunk bele a daru kötélzetébe. Ezután menjünk tovább körbe, a szomszéd és a kedves anyuka kikerülése végett. Ha a szomszéd ismét zakózott a darunál, akkor menjünk majd megint oda és vegyük fel a ládából kiesett két halat. Ezután figyeljünk, a szomszéd más útvonalon fog haladni, mivel a daru ellenőrzése kiesik, ezentúl nem körben fog haladni, hanem fordított l alakban, azaz a helyett, hogy a daruhoz menne visszaindul a felső fedélzeten a zuhanyhoz. A halak közül az egyiket a bal felső fedélzeten lévő virágba kell tenni. Ezután fürödni megy a kedves kis hölgyemény, a szomszéd meg szépen kukkolni akarja, a vödrére ezért tegyük rá a halat és vegyük fel a rongyot, majd függesszük ki azt a bal felső fedélzet szürke falán a bal felső sarokban, amit a madár szépen kikerül. Ezúttal nem fogja, szépen nekirepül a falnak, így végre el lehet kapni, amint alkalmunk lesz rá vegyük el a kulcsot tőle és ezzel a kulccsal nyissuk ki a kapitány kabinjába vezető ajtót. Menjünk fel és tegyük a kapitány kávéjába az altatópirulákat, majd a számsort használva nyissuk ki a kormánykerék blokkolót. Élvezzük a showt!

Sok sikert
WHORE IS BAD, PEACE IS GOOD!!!
13 levél
Válasz 07.07.03. 19:12 #87
bowman
Neighours from hell 2 - On vakacion végigjátszhása valakinek van vagy valahol le lehet tölteni ennek igazán örülnék.
159 levél
Válasz 07.06.10. 00:33 #86
MuMa01
www.muma01.blogol.hu
régi blogom, írtam bele két végigjátszást is: az egyik a sam and max culture shock-é, a másik a reservoir dogs (kutyaszorítóban játék változat). végigjátszást nem bírok írni, ezért tele van szóismétléssel sajna.
2222 levél
Válasz 07.06.09. 11:45 #85
gary007
Beírod a gugliba: Medal Of Honor - Pacific Assult walkthrough
1 levél
Válasz 07.06.09. 11:27 #84
Mate 094
Valakinek megvan a Medal Of Honor - Pacific Assult végigjátszása nagy szükségem lenne rá
Surányi MÁté
1 levél
Válasz 07.01.22. 14:33 #83
peter346
engem érdekel ugyhogy küld el vagy mond meg hogy hol let megtalálni mert nagyon kéne
kösssz

peter346@freemail.hu
3 levél
Válasz 06.09.18. 16:02 #82
goodaron
bocs nem tudok segíteni de megkérlek írj fegyver és örök életkódot met nagyon kéne aszmeg
sandoraron
1719 levél
Válasz 06.09.18. 15:03 #81
-Jozef-
Úristen,mi van itt? Senkinek nem jut eszébe Gugli-t (gy.k.: google) használni???
“Going outside is highly overrated.” - Ready Player One, Ernest Cline
1 levél
Válasz 06.09.18. 10:08 #80
KURU
Szia! neked meg lenne a Gorky zero 2: aurora watching végigjátszása? ha igen szeretném ha elküldenéd. köszönöm előre is! a címem kurucsai.eni@freemail.hu
1 levél
Válasz 06.09.10. 20:30 #79
gamehelp
Itt találod a legtöbb végigjátszást elérését !
"http://reller.freeweb.hu"
15 levél
Válasz 06.08.29. 16:31 #78
Rolee 90
A fahrenheit és még néhány kalandjáték végigjátszása megtalálható itt:
"http://www.adventuregames.hu"
Ha a menzaspenótra gondolok, a kanalak maguktól elhajlanak.
48 levél
Válasz 06.08.29. 11:26 #77
macika
Akinek kell Prince Of Persia The Two Thrones végigjátszás,az irjon.
1 levél
Válasz 06.08.23. 17:52 #76
Danipasika
Zsóloymi Dani
507 levél
Válasz 05.12.13. 20:21 #75
cossack
A Fahrenheithez nem csinál(t) vki????
1 levél
Válasz 05.12.13. 20:00 #74
arnee20
hello

létszi segítsetek nekem a THE GETAWAY2 -ben elakadtam a 15 pályán ahol a csajszival kell menni.Nagyon szépen kérelek titeket ha tudtok segítsetek!!!!!!!!!!!!
600 levél
Válasz 05.08.28. 16:38 #73
Peti12345
Pariah játékhoz tud vki?
előre is kösz!
"You will be a god among men!"
169 levél
Válasz 05.08.27. 09:39 #72
Hydra
Köszi!
zoli rossz anya voltam?_robi!_anya!_robi!
600 levél
Válasz 05.08.26. 01:25 #71
Peti12345
itt a cime: http://www.zanzarah.hu/popww/
"You will be a god among men!"
3564 levél
Válasz 05.08.22. 11:40 #70
kappadi
nagyon jó játék! csak ajánlani tudom mindenkinek! 2003-as,de felér a mai játékok szintjére sőt talán tul is szárnyalja azokat!
L. Ádám
362 levél
Válasz 05.08.22. 10:08 #69
WiTHO
az jo játék mert én meg akarom szerezni?
A számitogépek sohasem fogják az emberi hülyeséget pótolni
3564 levél
Válasz 05.08.21. 19:40 #68
kappadi
sajna én nem tom,mert nekem egy újságban van benne! de én is épp tegnap vittem végig ismét!
L. Ádám
5 levél
Válasz 05.08.21. 19:13 #67
pucam
Segitsen valaki nem talalom a legacy of kain defiance vegigjatszast kuldjetek el letszi
3564 levél
Válasz 05.08.21. 16:52 #66
kappadi
valaki tudna végigjátszást az area 51-hez? előre is thx!
L. Ádám
3564 levél
Válasz 05.08.21. 15:38 #64
kappadi
hali! valaki tudna mondani 1 címet,ahol megvan az area 51 végigjátszás?

előre is thx!
L. Ádám
169 levél
Válasz 05.08.21. 14:40 #63
Hydra
Hello!

Valaki tud segíteni?
A PoP WW-hez kellene végigjátszás.

Elöre is köszi Hydra
zoli rossz anya voltam?_robi!_anya!_robi!
28 levél
Válasz 05.08.18. 01:02 #62
Gregorius Magnus
Frissítettem, javítottam a Little Big Adventure fordítását. Annyi hiba volt benne, hogy rossz volt visszaolvasni. Na, mindegy, a lényeg, hogy itt van egy frissebb, szebb, jobb verzió.
Egészségetekre!

Gregorius' corner
http://gregorius.fw.hu
Gregorius' corner (http://www.gregoriuscorner.com)
123 levél
Válasz 05.08.12. 12:09 #61
tyúkész
hello üdv

Nem tud valaki végigjátszást a stronghold:crusaderhez
UTÁLOM A SPENÓTOT!!!!!!!!!!!!!!!!
1 levél
Válasz 05.07.22. 19:14 #60
Dark Side
Hello mindenkinek!
A sötét oldal erősebb!!
11404 levél
Válasz 05.04.01. 14:41 #59
Tyrn
császtok!
nekem a kotor2 vegigjátszasa ken!van mar egyáltalán?-válaszokat előre is kössz!.
12 levél
Válasz 05.03.31. 18:40 #58
valcsingo
Halihó!
Nekem a Hitman2 végigjátszása kellene.Ha megvan valakinek megköszönném.
Üdv:valcsingo
1 levél
Válasz 05.03.31. 18:33 #57
baluuuu
Létci küldjétek el a Pirates of the Caribbean végigjátszását erre a címre baluuuu@freemail.hu mellesleg tudok a Prince of Persia-hoz végigjátszást
Kovács Attila
253 levél
Válasz 05.02.01. 13:41 #56
AustinPowers
Hello!
Elakadtam az Armies of Exigo Emberek 3.küldetésénél.Mert midig meghalok.Lécci adjatok cheatokat!Vagy végigjátszást!!Kösz!!!!
Ryan közlegény is a Battlefield-et,a Call of Duty-t vagy a Medal of Honor-t tolja. -James Ryan-
5 levél
Válasz 05.02.01. 11:54 #55
Erzsii
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek lenne WANTED A WILD WESTERN ADVENTURE - hoz végigjátszás, légszi segítsetek. Aki nem ismeri a játékot, szerezze meg mert nagyon jó! Köszi!
3 levél
Válasz 04.11.13. 14:39 #54
Codename-47
tudna vki egy The Sting MAGYAR végigjátszást küldeni?
461 levél
Válasz 04.11.13. 12:14 #53
P. Peti
Tud valaki adni végigjátszások packot?a www.gamestra.hu oldalon van, csak ott még régi játékok vannak.
Megszűnt.
5697 levél
Válasz 04.08.15. 16:12 #52
Peeter
Korábban volt egy topic,ahová a mindinki a végigvitt gamekat írta,de most nem találtam ezért beírom ide:
XIII
Aquanox
Armed and Dangerous
Battlefield 1942
Beyond Good and Evil
Black and White
C&C Renegade
Call of Duty
Conflict Desert Storm1-2
Delta Force Land Warrior/BHD
Diablo2+LoD
Escape from Monkey Island
Far Cry
Fighting Force
Freedom Fighters
Freedom Force
Giants
Half Life/Blue Shift/Opp.Force
Lego Racers
Little Big Adventure
Max Payne1-2
Medal of Honor+Spearhead
NFSU
Oni
Prince of Persia4
Quake3 Arena
Red Faction2
Return to Castle Wofenstein
Sacrifice
SoF2
SW:Jedi Knight2-3
Splinter Cell1-2
Unreal2
UT2003/2004
Vietcong
Virtua Fighter2

A Sacred,Shrek2 van most "útban",de a Mafia+Doom3 is ki lesz,csak az előbb legyen meg az utóbbi.
I don't want you back!!!
17 levél
Válasz 04.08.15. 10:49 #51
Bergamo
Ha letöltitek a CheatcodeX et akkor kaptok nagyon sok végigjátszást is.
www.cheatcodex.com
Nem mindegy, hogy csiklandós sikló, vagy sikamlós csikló.
34 levél
Válasz 04.07.31. 21:39 #50
acsati13
Sziasztok!

Nagyon kellene a Pirates of the Caribbean-hoz magyar végigjátszás!

Légyszi ÍÍRRJJAATTOOKK!!!!!!

írj mihamarabb légyszi
4 levél
Válasz 04.07.24. 21:44 #49
koko007
Szabi kinek van 150 végigjátszása?
4 levél
Válasz 04.07.24. 21:40 #48
koko007
De HA MÉG MA VALAKI TUDNA SEGÍTENI, AZ ÍRHAT IDE IS MERT ma még fenn leszek ezen az oldalon!!
3 levél
Válasz 04.07.24. 21:40 #47
Szabi Geri
Van 150 végigjászásod?A Pokoli Szomszédokhoz van?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.