Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

.:Thunder:.

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

.:Thunder:.

Ha valaki belép az életedbe hagyd. Köszöntsd bárki is az, élvezd amit hoz, még ha csak rövid időre is. Ha menni akar engedd. Értsd meg, hogy a távozása nem tőled függ, egyszerűen eljött az ideje... :)
Úgy gondolom nincsenek véletlenek,azok akik körülvesznek nem véletlenül vannak ott abban a bizonyos pillanatban,hiszem hogy mindennek oka van még akkor is,ha az adott időben nem értjük mi, miért történik...:)
Kiszámíthatatlan dolgok lengnek körbe minket,de csak rajtunk áll,hogy fogadjuk,és használjuk a lehetőségeket...A döntés a mi kezünkben van,ezért ne tétovázz,ragadd meg a kínálkozó alkalmat,mert megeshet,hogy többet nem adódik hasonló lehetőség...
Amiket szeretek: Szeretem az életet,a családomat,a barátaimat,a frissen vágott fű illatát,szeretek nevetni.. addig hogy fájjon az arcom:) ,pirkadatkor lefeküdni,zsongani...:D ,futni, beszélni,és meghallgatni ,imádom a teát(főképp ha az epres,sárgadinnyés vagy mentás...:P gin tonik:) Minden érdekel ami nem hétköznapi:) Apple fanatikus vagyok, amit észre is veszel, ha szétnézel nálunk! :D Kedvenc parfümöm Paco Rabanne-től a One Million:)

Konfiguráció

27" 'gamer' iMac, Apple Macbook Pro, iPad 2 16gb wifi,+ lent egy régi windowsos gép, konzol : Ps3 Slim 320GB, Wii + kiegek, öcsém PSP Go -ja :)

.:Thunder:.

Követett játékok

Fórum

Levelek száma:
605
Aláírás:
"Az lenne legnagyobb üzlet, ha megvenném az embereket annyiért, amennyit érnek, és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat"

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái