Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Csiterek; avagy a gamer-társadalom szennyei

3121 levél
Válasz 03.04.28. 22:34 #5
@Slider@
Vannak olyan játékok amikben nem lehet multiban cheatet használni.
897 levél
Válasz 03.04.28. 22:30 #4
Tib
A megoldás : olyanal játsz, akit ismersz, és privét játékot létesíts. (Tehát csak jelszóval lehessen belépni). Anno a BNet-en marha sok csítes Diablo 1-es kari volt. Gondolom a Diablosoknak ismerős: Ring of Diablo, Amulett of Diablo, Sword of Diablo, stb...
Végtelen Mana + Mana Shield a karin..., God mode, Town kill, ...

Szóval volt bosszúság, ha meg ismeretlennel játszol, akkor a legelső gyanús jelre (vagy a másodikra) lépj ki, és jelentsd a rendszergazdának... Sajna nincs védelem ellenük... Csak esetleg a jól megírt és kitalált program. Pl a Diablo 2-es rendszer tényleg f*sza! Az nevezetesen az, hogy a karid a szerveren tárolja, tehát te nem nyúlhatsz bele progikkal. Ha jól tudom, szinte lehetetlen csítelni a D2-vel BNeten... Blizzard jól kitalálta.
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte. - Isaac Asimov
20343 levél
Válasz 03.04.28. 22:17 #3
Z-Master
Hálistennek én se nagyon fogtam ki őket.

>Amúgy rühellem én is a cheatman-eket.
8074 levél
Válasz 03.04.28. 22:13 #2
Gerry
Egyszeri játékosként nem tudsz védekezni ellenük. Egyszer csak megjelennek és kész. Amit ilyenkor tehetsz, az maximum az, hogy lelépsz a szerverről.
Védekezni a szerver gazdája/elindítója tud ellenük, több-kevesebb siekerrel.

Habár már a kezdetektől (usque 96) játszok a neten különféle gamékkal, mindezidáig túl sok bosszúságom nem volt miattuk. Nem azt mondom, hogy soha, sőt, de vmi igen nagy szerencse folytán viszonylag ritkán futok bele ilyen jellemtelen emberkékbe.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
520 levél
Válasz 03.04.28. 22:02 #1
hill
Hi,

Gondolom többségetek nyomul neten is valami játékkal, ezért azthiszem mindenki ismeri a problémát. Csiterek. Két kedvenc játékommal a CS-al és Warcraft III-al igen sok órát játszom, de soxor beárnyékolja a szórakozást egy-egy vagy netán több csiter. Én speciel rühellem őket/azokat (kinek hogy...), egy kanál vízben megtudnám folytani az összeset. Utána néztem már és gyakorlatilag bárki(!!) , 0 szakértelemmel tud csitelni. Csitek többsége egy sima exe.

Légyszi mondjátok el tapasztalataitok, észrvevételeket, hogyan lehet védekzni, kiszűrni, stb..?
Gondolom mindenkinek vannak "élményei" ezzel kapcsolatban.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.