Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Colin 3 demo (Hírek)

1 levél
Válasz 03.06.13. 12:37 #6
lacay
Ezzel a hibával már én is találkoztam. nem a videokártyátokkal van a gond... szedjétek le a gépetekről az ace nevezetű codocet amit filmnézéshez használnak és akkor menni fog a játék...
1651 levél
Válasz 03.06.09. 17:05 #5
Remen
a demo GF2-val nem működik, nekem bejön az az ablak hogy 95%-ba kész de onnét kifagy. Hát igen ideje új kártyát venni.
Abit NF7 - 2500+ Barton - 512MB - GF2MX - SB X-Fi - 300,200,120 Gb Maxtor
1 levél
Válasz 03.06.06. 07:58 #4
gpek
Nos, Hát nekem ez a demo nem megy, pedig nem vagyok béna, sőt a gépemse egy roncs(1,8 512ram 64vga) De az op. WinXp és minden más játék megyeget csak ez nem. Szóval kicsit korainak látom a demo kiadását. Mintha ki kényszerítették volna a Codemasters-től mert ez nem az ő stílusuk. Megjelenik a demo rá párnapra egy 20 megás pach, szóval furcsa.
Csak a menüt láttam meg egy pár képet a játékból, hát szerintem ez a játék egy kultusz játék ugyanis a 2 nagyon ott volt. tehát mindenki várja a jószerencsét a 3 tól. Nos nem tom milyen lesz a kész de ez még nem ok. A menü u.a. szinte mint a 2-ben, csak van háttérkép, ja meg egy igazi rally funnak szerintem szemetszúró ez a Colin-Focus párosítás...
Azt hittem egy jó demót tölthetek le...
346 levél
Válasz 03.06.01. 11:42 #3
gamma ragadozó
Uff, szívemből szóltál.
419 levél
Válasz 03.05.31. 22:59 #2
ElitE
Véleményem a demóról: nos megnéztem, a képek alapján egy kurva jó játékot vártam. Sajnos csalódtam benne, mert ocsmány hulladék lett ez a gamma ugyan olyan mint a 2 csak egy árnyalattal szebb... ráadásul tele van hibával! Jójó 95%-ba van kész, de akkor egy demót már rendesen megcsinálhatnának... mert ez így hulladék
346 levél
Válasz 03.05.31. 22:49 #1
gamma ragadozó
Én is repesve várom ezt a játékot, a demót is letöltöttem azonnal, de vegyesek az élményeim. Igaz a demó elején olvasható, hogy csak 95%-ig kész, és nem képviseli a kész játék színvonalát. Ennyit megnyugtatásul. Rengeteget játszottam a CM2-vel, és (a DEMÓHOZ képest) az előd sok lényeges ponton jobb.

Kezdjük a pozitívumokkal: a környezet klasszisokkal szebb (fák, égbolt...stb.), már-már megközelíti a Rallisport Challengét, és ha már itt járunk, van belső nézet, ami ott nagyon hiányzott. Na de most főleg a CM2-vel akartam összehasonlítani és nem egy fél- arcade játékkal; igaz örülhetünk hogy nem követte az irányvonalat. Az autó kereke végre nem sokszög, hanem tényleg kör. A pályák hosszabbak, változatosabbak, nagyobb odafigyelést igényelnek(UK, special stage 1, "narrow gates"...háááát minden idegszállal ott kell lenni, hogy az addig autózott ritmusban "beletaláljunk"). A co-driver már nem csak szavakat mond(easy right, medium left...), hanem öszzetett mondatokban "elmeséli a pályát". Néha azonban zavaró, például a szűk kapuknál, vagy egyéb komolyabb összpontosítást igénylő szakaszokon. Ez gusztus dolga, a végső verzióban valőszínűleg választható. A visszajátszásban pedig izgalmas az új kameranézet a vezető háta mögül.

De: ami azonnal szemet szúrt az autó megjelenése; nem tudom ki-hogy van vele, de külső nézetben nekem egy kicsit fakónak, opálosnak tűnt (1024x768x32 max.részletesség). És az autó hangjától sem voltam elájulva, kifejezetten rosszabb lett a CM2-höz képest. Ami azonban végképp elrontja a játékélményt az az irányíthatóság. A kocsi túlreagál minden gombnyomást, csapong, vezethetetlenül gyors. Belső nézetben pedig olyan mintha a motorház tetejéről vezetnél.

Ezek az első benyomásaim, de a kiadásig reméljük csiszolnak rajta vagy ha csak nekem nem tetszik akkor tovább haladnak a megkezdett úton.Várjuk türelemmel: a Codemasters marketing szakemberei reméljük olvassák a magyar fórumokat.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.