Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Konzolok Vs PC

9368 levél
Válasz 10.05.14. 06:05 #27
Kanduhrka
Ja igen bocs, elnéztem.
horrorgeeks.blogspot.com
22 levél
Válasz 10.05.13. 18:38 #26
AssassinXD
Én továbbra is konzolon maradok!
4211 levél
Válasz 10.05.13. 18:12 #25
Madrac
Had kossek en meg beled. Blu-ray.

Amugy szerintem is minden elerheto PC-n a felsoroltbol. Viszont konzolon is amit PC ervkent mondtatok.
Quoth the raven, `Nevermore.'
9368 levél
Válasz 10.05.13. 16:39 #24
Kanduhrka
Lehet dolgozni is vele, de nekem például itt van az ágyam mellett a gép, ha írok vmit, csak megnyitok egy szövegfájlt, ha játszani akarok, csak rákattintok vmelyik exére, ha filmet akarok nézni rákeresek a vinyón, ha zenét, azt szintúgy, ha kell valami új játék, akkor felmegyek a Steamre és letöltöm - és még csak ki sem kellett mozdulnom az ágyból, hogy berakjak egy új lemezt.
horrorgeeks.blogspot.com
9368 levél
Válasz 10.05.13. 16:37 #23
Kanduhrka
"-ketten is tudtok játszani,úgy hogy egy szobában vagytok." játéktól függ.
"van rajta Blooray lejátszó" - inkább Blue-ray, de amúgy ezt is megveheted PC-be. (konzoloknál meg csak a PS3-hoz jár)
horrorgeeks.blogspot.com
9368 levél
Válasz 10.05.13. 16:35 #22
Kanduhrka
3 perces melóval a számítógépet ki lehet kötni TV-re, veszel 3000ft-ért egy kontrollert és tolod az ágyból. Fele annyiért vehetsz hozzá játékot(bár te 11 évesen nem fogsz venni egyet sem). Nem kell folyamatosan új gépet venni, csak először kell normálisan összeállítani, utána ráér 2 évente tuningolni(de nem muszáj, mert egy konzol grafikát, ami PC-én kb közepes vizuális megjelenítés, azt simán fogja vinni tuning nélkül is).
Könnyebb kezelni? Mit? FPS-RTS csak egér-bill. Autóverseny? Kormány, és azt konzolon ugyanúgy meg kell venni. Verekedős? Kontroller (3ezer ft és nem 10 ezer, mint plusz 1 kontroller a boxra)
horrorgeeks.blogspot.com
763 levél
Válasz 10.05.13. 15:21 #21
Falusi
Én sem dolgozom rajta, de már így is jobban kihasználom, mint ahogy egy konzolt ki lehetne. Internet, játék, vásárlás, tanulás, csetelés, stb...
22 levél
Válasz 10.05.13. 14:32 #20
AssassinXD
Ez igaz.Mondjuk a gépen lehet dolgozni.De mivel én 11 éves vok én csak játszom meg netezem.NEkem tökéketes a konzol!
763 levél
Válasz 10.05.12. 19:06 #19
Falusi
"-fekvő pozícióban is játszhatsz" - LOL!

Ha már itt tartunk, ha nem lenne az a rohadt kontroller, hanem bill+egér lenne...

Azért még PC párti vagyok, a konzolok nem tudják utánozni ezt a "minden az egyben" kompaktságot.
22 levél
Válasz 10.05.12. 18:53 #18
AssassinXD
Ja és van rajta S-states mód.(arra megy pl a helikopter amerre döntöd
a konzol
-ketten is tudtok játszani,úgy hogy egy szobában vagytok.
-van rajta Blooray lejátszó
22 levél
Válasz 10.05.12. 18:51 #17
AssassinXD
PL:
-több munka nélkül is nézheted a Tv-n.
-nem kell minden játék megjelenése után új gépet venned a gépigény miatt.
-könnyebb kezelni.
-fekvő pozícióban is játszhatsz.
127 levél
Válasz 10.05.10. 20:12 #16
bali000
nézted már a dátumot:9 éve írták az utolsót.melleséeg engem érdekel miért jobb a konzol,mert én a PC mellett vagyok!
22 levél
Válasz 10.05.10. 19:31 #15
AssassinXD
Én a konzolban hoszek több okból.Ha érdekel titeket miért akkor írjatok szívesen felsorolom!
3313 levél
Válasz 01.07.19. 21:35 #14
Reapest
Azért elég sokat tudok a témáról. És a PS2 is fejlesztehtő végső soron, habár ettől erősebb nem lesz. Csak winyót, egeret, billenytűzetet és modemet lehet majd rákötni. Lesz rá Linux és akkor ki tudja meddig fajul a dolog?
Külföldön egyébként olyan az ára a PS2-nek, hogy sokan csak a Sony DVD miatt veszik meg. Már van hozzá távkapcsoló is, amit a játékokhoz is lehet használni (tehát ez cordless gamepad is . De ennek ellenére nem hinném, hogy nagyon durva nyomásra kellene számítanunk a PS2-től a PC-s társadalomra.
4574 levél
Válasz 01.07.18. 23:44 #13
hering
Reapest elismerem volt egy-két dolog amiben tévedtem.PS2-es játék fejlesztésének gyorsasága lassabb,mint a Dreamcasté(én meg a pchez hasonlítva írtam).A grafikáról meg annyit,hogy én csak a képek alapján ítéltem így a dolgot.A PS2 fejlődéséről meg annyit,hogy csak memóriát tudsz bele venni míg egy PC-t teljesen fel tudsz tuningolni.Lehet,hogy Pc fanatikus vagyok(bár én nem tartom magam annak),de ez csak azért van,mert a PC-t nem csak játsszásra használhatjuk.Remélem most már nem írtam le hülyeségeket.Amugy ha nagyon foglalkoztat a téma,akkor olvasdd el a PC GURU 2000/07-es számát.
http://www.jatekok.hu
3313 levél
Válasz 01.07.18. 21:49 #12
Reapest
Te normális vagy vagy csak elírtál valamit, esetleg én olvastam félre? Sokkal gyorsabb a fejlesztés a konzolokra, azért volt most is az E3-on annyi PS2-es játék. Gondolj csak bele. Van a piacon mindenféle gép alkatrész, amiből összeállítasz egy gépet. Aztán jön egy játék, aminek van egy gépigénye, ami magába foglal rengeteg féle alkatrész alkalmazását, remélhetőleg a tiedét is. De ezt megírni, hogy mindent rendesen használjon az engine az hosszúúúúú idő. Persze a legkönnyebb, ha az ember licenszel egy engine-t magának . Viszont a konzol az adott alkatrészekből áll így sokkal könnyebb a fejlesztők dolga és itt főleg a tesztelési és piacradobási időt tudják így lerövidíteni. És azért az sem igaz, hogy felveheti a versenyt a PS2 a PC grafikával! Láttad már a Dead or Alive 2-t vagy a Tekken Tag Tournamentet? Ez utóbbi grafikája átvezető anim. szintű. És hol van a NFS5 vagy a MotorCity a Gran Turismo 3-tól (egyébként szerintem a GT3 játéknak is jobb a NFS5-nél). És még valami van, amiben nem értek veled egyet: a lassú konzolos fejlődésbe, mert az egyáltalán nincs. Ez csk üzleti fogás, hogy elsőre egy rondább játékot csinálnak, aztán egy szebbet, egy adott gép, ami egy "dobozban" van és nincs hozzá bolti hardware, nem fog fejlődni.
És a PC csúcsról annyit, hogy már mindenhol olvasni, hogy a PC-s fejlesztők valamilyen konzolos fejlesztésbe (is) kezdenek. Az, hogy mennyire PC fanatikus vagy és írsz olyan dolgokat, amiket csak szeretnél, nem teszik azt a dolgot ténnyé. Ez a sötét valóság (legalábbis, ami a játékok terét illeti, máshol persze marad a PC a király).
4574 levél
Válasz 01.07.15. 20:49 #11
hering
Sziasztok!
A konzolokról az a véleményem,hogy egyre több dolgokra képesek.Például a Playstation 2-vel már netezni lehet,vagy dvd-t nézni.Az X-box-ról meg annyit,hogy egy igazi erőmű lesz.Még a playstation 2-t is megelőzi.Manapság már a konzolok grafikája is felveszi a versenyt a PC-s játékok grafikájával.A konzolok igazi problémája az,hogy csak játékra alkalmazhatók vmiint a játékok fejlesztése is tovább tart és lasabb a fejlődés is.A PC-ről meg annyit,hogy mindig is a csúcson lesznek.
http://www.jatekok.hu
486 levél
Válasz 01.07.15. 19:18 #10
Bercee
A Playstation1 se ingatta meg a PC-t! Tehát mindentől félek, de ettől NEM!
Ha kilépek a sötétből,és meglátod a szemem,annyit mondassz nekem:kegyelem!De sohasem!
2175 levél
Válasz 01.07.15. 18:09 #9
Raptor
Nem fogja azt mondani Bill hogy nem! Ha leállnának a Win-nel akkor egy ideig még arra lennének a játékok persze a DX8.0-val utánna jönne a Linux! Szóval szerintem hamar pótólnák a Microsoft-ot!
"Find out who you really are"
3313 levél
Válasz 01.07.13. 03:14 #8
Reapest
Egyenlőre veri a PC-t a játékok terén az X-Box, habár ez egy hülyeség, mivel X-Box még nem is létezik És ki tudja milyen PC-k lesznek jövő ilyenkorra (amikor terjedni kezd Billy konzolja)? Az Intel év végére már ígéri a 2GHz-s procikat, a GF3 is sokkal jobban ki lesz használva, sőt jövőre (ha így folytatják) már GF4 is lesz. Csak éppen a MS szerződései miatt az X-Box-os játékok PC-s megjelenésére 3-6 hónapig várni kell. De utána viszont lesz nemulass! Ezek az X-Box játékok DVD-sek lesznek, mert arra sok adat fér TÖMÖRÍTETLENÜL (ezért olyan gyors). Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy jövő nyár elejére már PC-n is elég sok lesz a DVD-s játék. És ezzel elkerülhetjük azt, ami szerintem a PC-s gamingben nagyon idegesítő: az installálást. A játék csak 1 megát rak fel és a mentéseket (mint a Tomb Raidereknél). Tehát egy rövid ideig jobb lesz az X-Box, de aztán visszaveszi a konzoloktól a gyeplőt a PC (mint ahogy azt mindig is tette).
Capali: Egy mai PC már erősebb egy PS2-nél. Az egy másik dolog, hogy PC-n nincs se Gran Turismo 3, se Silent Hill 2, se Metal Gear Solid 2. Habár szerintem ez is csak a Sony szerződés miatt. Mint írtam, a PC visszaveszi a kontorlt. Egy ideig (amikor új) egy konzol, persze, hogy tombol, hisz hülyék lesznek gagyi cuccokat rakni bele, de ne feledd, hogy a PC (egyre) gyorsabban fejlődik, így hamar utoléri.

Aztán ugye itt lesz X-Box-ra mindenféle (egér, bill., modem, stb...). A rendszer meg (ha jól tudom) WinXP lesz rajta és persze a külcsinért a DirectX a felelős. Szerintem a jövőben ez úgy fog menni, hogy ki mit szeretne. Fizet X összeget X-Boxért. Vagy X-nél kevesebb összeget egy "MX" PC-ért, ami butítva van. Vagy kifizet egy X-nél nagyobb összeget egy high-endért. Meg aztán ki mit szeret. Ti mondjuk PC megszállottak vagytok (akik ezt a témát elkezdték írni), Ti tutira annál is maradtok, valószínűleg én is (ha csak nem szakad rám a Nemzeti bank, hogy vegyek egy projectoros TV-t .
De ezt természetesen csak feltételezem, habár amit leírtam az nem is egy őrült sci-fi, valószínűleg valami ilyesmi lesz a kilátás 2002-ben és 2003-ban.

De ha mindenáron horrort akartok:
És mi van, ha Billy azt mondja, hogy nem! És nem lesz több Windows és DirectX PC-re? A játékosok mondjuk 90%-a Win9x alatt futtatja játékait DirectX-szel. Mi lesz, ha az MS leáll PC-n (mert érdeke, hogy menjen az X-Box, ha már ennyi zsetont beleöltek)? Akkor egy jó ideig totális káosz lenne PC-n. Új lehetőségek után kellene nézni és a PC-s játék egységessége alaposan felborulna! Talán kisebb gazdasági válság lehetne. És ha nagyobb, nagy vagy k***a nagy válság lenne akkor világháború is lenne! Még szerencse, hogy ha ez a rémálom beteljesüle, a játékfejlesztők áttotyognának az X-Box-ra és ott fejlesztenének, így nem mennek csődbe és nincs válság.
371 levél
Válasz 01.07.10. 22:34 #7
Thatoo
Csakis csak a PC lehet a győztes.
A PC sokoldalúbb mint akármelyik konzol, lehet vele internetre csatlakozni(habár Billy barátunk már töri a feját azon, hogy valamelyik konzolba beépíti a netet)meg zenét hallgatni, meg minden.
De azért a konzolokat sem kell félteni, mert mindig is meglesz az az óvodás réteg aki majd leül néha egy kis Mortal Kombatozásra a konzolja elé, nem?
891 levél
Válasz 00.11.27. 21:40 #6
alibaba
A konzolokat TV-re szokas kotni nem?Ott viszont a max felbontas 800*600.Legalabbis nekem arra al be a DVD-m amikor filmet nezek.
887 levél
Válasz 00.11.22. 16:13 #5
Capali
Na szóval. A mostani konzolgépek még nem olyan jók. De az újak már igenis jpbbak, mint bár,elyik PC. mert:
Ezek tulajdonképpen multimédiára kihegyezett csúcs PC-k. A sony PS2, vagy az XBox verni fogja mindegyik PC-t.
Ezeknek az új konzoloknak a felbontása is nagyon jók. pl. az xbox automatikusan rááll a monitorod legnagyobb felbontására.
Az már más kérdés, hogy játékon kívul nem nagyon jók semmire

Rulez ! Kúl ! Fajin !
1936 levél
Válasz 00.11.15. 20:51 #4
seqesx
PC A KIRÁLY, ÉS EZEN NINCS MIT RAGOZNI, HISZEN MINDENKI TUDJA!!!
2557 levél
Válasz 00.11.14. 19:43 #3
HoriG
Ez yo téma!
Szerintem is PC sokkal jobb mint a konzol mert lehet hogy többet kell vele szórakozni meg szenvedni de sokkal több dologra használható! És szerintem a konzolnak mindig is rosszabb lesz a grafikája!
Sir, you're a confirmed newt!
5959 levél
Válasz 00.11.14. 19:26 #2
Mephisto
Az X-box olyan jó lesz, de a PC-t sose nyomják el a konzolok, teljesen kényelmi szempontok miatt: a fószer inkább PC-re veszi a játékot, hiszen a munka után még csak ki se kell lépni a rendszerből, kiszálni a székből, csak egyszerűen rákattint egy ikonra.
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
393 levél
Válasz 00.11.14. 15:07 #1
zork
Mit gondoltok, elnyomja-e majd a konzolok áradata majd a számitógépeket?Olyan lesz-e majd az XBox amilyennek mondják?Mi a véleményetek?
I'm a Genius!Didn't ya know that shit...?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.