hallottam már sokféle megoldást (progit), hogy hogy lehet megnézni hogy ki törölt vagy tiltott le (pl: discovery)
a kérdés: az illető csak azt látja hogy én letiltottam, vagy a progi kijelzi neki az egyébként aktuális állapotomat is (nem érhető el/elérhető/nincs a gépnél...) illetve látja-e a személyes üzimet? (gyk: ami a nevem mellett van
)