És ott vannak olyanok, hogy Online, Offline, Blocked, Deleted Me. Ha pl. rákattintasz a Deleted Me-re és az Offline-ra, akkor ne csodálkozz, ha túl sokan lesznek
, először megnézed, hogy ki törölt, aztán megint rányomsz arra, és majd utána egy másikra.