Amúgy sztem az azt mutatja, hogy Te kit tiltottál le. Nekem úgy van, ha vki letilt, hogy egy ablakban közli velem
Vagy ha vki letörölt, akkor a beszélgető ablkaban úgy mutatja, mintha az illető mondta volna: "I have deleted you"
Amúgy meg lehet nézni a msngeeks.com-ot is, ami szerintem valamivel Nem jobb.
Discoverynél Settingsben be lehet állítani sok dolgot.
Pölö azt is, hogy mutassa, ha vki már nem 'Away', vagy 'Opened a conversation' meg mittudomén, de ez a része "kicsit" hibás.
