Az adatvédelmi listában meg akkor csak annyit szúrtál el, hogy az "áthelyezés az enegdélyezett listára" helyett a "felvétel a partnerek közé" opciót kellett volna választanod
De mondom ha csak annyit akarsz megnézni hoyg töröltek-e ok is, akk még csak fel sem kell venned oket újra, csak simán megnézni, hogy a legalsó "törlés" opció aktív-e vagy inaktív."évtizedeken át a légkörbe mérget vetettek, ezért lett különösen fontos, hogy értéket teremts"

