!
Namost, annyi a lényeg, hogy azon a gépen, ahol nem szeretnéd, hoyg a síma Messenger menjen, ott elindítod, és az Eszközök>Beállítások menüpontban kinyomod felül azt a két kis pipát itt: Kép!
Szval, hogy ne futtassa indításkor, mivel akkor automatikusan be fog lépni, a másik gépen meg muterodat kidobja... Ennyi az egész, nem kell letörölni!


FIGYELEM! Szeretném tudatni minden kedves forumozó társammal, h mivel nincs már névváltoztatás, a 3000.hsz-emtől Mauddip néven láthattok majd! Megértéseteket köszönöm :)!

