Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Diablo IIIÍrd ide hozzászólásod:

4200 levél
14.04.07. 21:36
gothmog
Na jó, elmehet a p×csába a Blizzard! 45 perce nem tudok belépni... Állj sorba negyed órát, várj a sorodra, majd amikor elérkezel a beléptetéshez, akkor kiírja, hogy túllépted az időt (az autenthikálás nem működik, ott akad el), majd újra berak a sor legvégére egy újabb 10-15 perces várakozásra. Ezt négyszer játszotta el velem zsinórban. Most untam el végleg mára.

Oké, biztos megint túlterheléses támadás, nem tehetnek a helyzetről. De viszont, ha annyira szar az egész, hogy beléptetni nem tudnak senkit, akkor miért húzzák az emberek agyát azzal, hogy "várj ennyi és ennyi percet"? Írják ki, hogy probléma, nem tudsz belépni, amíg meg nem oldjuk, ne próbálkozz feleslegesen, inkább menj aludni, tévézzél vagy dugd meg a csajod...

(Egyébként nem cseszne fel ennyire, de amennyi időm volt játszani a megjelenés óta, csak tegnap jutottam el a Crusaderemmel ActV-be, tetszik az új tartalom, kíváncsi vagyok az új területekre (Blood Marshba léptem volna be éppen), 62-es lett a karakter, most már potyognak az újfajta cumók is, ma lett volna még egy másfél órám játszani... szóval kellően fel voltam lelkesülve, erre tessék...)
Endure. In enduring, grow strong.

Vissza