Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Hé lurkók! Mindjárt kezdődik az iskola. SULIBA FOGTOK MENNI HEHEHE!Írd ide hozzászólásod:

13 levél
14.09.12. 11:08
UÁdám
"Ide úgy engedik el a szülők az éppenhogy felnőtté vált gyermeküket, hogy teljes biztonságban és felügyeletben vannak"

No offence, gondolom diszkóba is így engedik el az éppen felnőtté vált gyerekeiket, és a szórakozóhely felelőssége, ha a WCben megerőszakolja a biztiőr.

"Ha valaki nem vállalja be ezeket a feladatokat, azt kiközösítik, rosszabb esetben leitatják, kihasználják és bár látszólag önként megy bele, ez az alkohol, illetve az alattomos módon belekevert egyéb összetevők hatása. Ugyanúgy erőszaknak minősül, hiszen nem tiszta tudatállapotában "egyezett" bele, vagy inkább helyesebben fogalmazva: nem ellenkezett, mert képtelen volt mondjuk mozdulni is. "

Szerintem meg pont az a nem mentség, hogy "ha nem vállalja be, akkor kiközösítik", megvolt a lehetősége nem levetkőzni, megvolt a lehetősége nem meginni 2 liter bort, mégis megtette. Felelőtlen volt, és tanult belőle.

"És felháborító azért is, mert ezek az emberek a leendő értelmiségiek lesznek, egyszerűen ilyen viselkedés nem illik egy egyetem összképébe, nagyon finoman fogalmazva. Egy többed éves hallgató nem kényszeríthet ilyen dolgokra elsőéveseket, nekik a követendő példát kellene mutatniuk. "

Ez, hogy az "értelmiség" példamutató lovagi életet él egy elvakultan idealista hozzáállás, utoljára 150 évvel ezelőtt lehetett elmondani, hogy az értelmiség példamutatóan él. A királyi udvarokban. Valóban példát KÉNE mutatni a mentoroknak (én például rengeteget veszekedtem már az IKn, hogy nem kötik kreditindexhez azt, hogy ki lehet mentor, mert igy csak a tengernyi idővel rendelkező semmitnemtanuló linkekből lesznek mentorok, akik inni tanitják a golyakat, csak nálunk nincs ki megeroszakolni, mert nincs lany...), csak sajnos sehol sem ez történik az orszagban. Aki példaértékűen éli az életét, az tuti hogy nem a diploma miatt teszi.

"Undorító, méltatlan, visszataszító, ezen nincs mit vitázni. "

Nem tudom feltűnt-e, de ezzel teljes mértékben egyet értek, nem ezzel vitáztam...

"Ha nem megoldható normális keretek között, akkor nem kell gólyatábort szervezni. Ez pedig az egyetem felelőssége."

Ezzel is egyetértek, de azért tisztelettel mégegyszer kiemelném, hogy akár tetszik, akár nem, a gólyák igényei miatt megy ami megy, nem a mentorok vagy a szervezők miatt, vagy az egyetem miatt.

Vissza