Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Labdarúgó-Európa-bajnokság 2016, FranciaországÍrd ide hozzászólásod:

52377 levél
16.06.23. 10:18
Barthezz
Hát ezt a tegnapi napot még mindig fel kell dolgoznom, pozitív értelemben persze! 30 évem alatt soha nem adatott ez meg nekem, hogy a magyar futballcsapat világversenyen nemcsak részt vegyen, de komoly tényezőként lehessen számolni vele, megnyerve a csoportját, maga mögé utasítva a világ - Messivel holtversenyben - legjobb játékosát a soraiban tudó Portugáliát!

És olyan meccset játszottunk a Portugálokkal, hogy végig ők futottak az eredmény után! Ki gondolta volna ezt előzetesen? Parádés, emlékezetes gólok születtek (Gera és Ronaldo első gólja élményszámba ment), egy külső szemlélő számára is az EB eddig talán legélvezetesebb meccsét játszottuk, a hajrában történő elfáradástól eltekintve végig egyenrangú ellenfeleként Portugáliának!

És mindezt úgy, hogy nem játszott Nagy, Kleinheisler, egy félidőt Gera, nem lépett pályára Nikolics, Böde sem, stb. és bemutatkozhatott Bese Barnabás is. Több fontosabb poszton is mindhárom meccsünkön más és más játékosok jutottak lehetőséghez és mindannyian meghálálták Storck bizalmát! Dárdai és Storck olyan csapatot épített, ami nem 11 játékosból áll, hanem bőven lehet válogatni mind a 23 kerettag közül! Ez órási szó!

Egyszerűen hihetetlen, amit csináltunk és öröm nézni azt is, hogy sok kisebb, negyedik kalapos csapat is továbbjutott, ami nagyon jól mutatja azt, hogy sokkal kiegyenlítettebb lett az európai futballmezőny és teljesen jogos volt a 24 csapatosra bővítés!

Most már a belgáktól sem féltem a mieinket, lehet, hogy nem mi jutunk tovább, a papírforma természetesen a belgák mellett szól, de hogy szívvel-lélekkel fogunk játszani és nem kell lógó orral lekullognunk a pályáról, az egészen biztos!

Vissza