Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hearts of Iron IV [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:

1724 levél
16.06.28. 18:20
TheHolyOne
Ha kijelölsz frontot, haditervet, partraszállást, akkor általában az éppen kiválasztott egységeket rendeli hozzá, az elsőhöz. Ha azt látod, hogy valamelyik fronton vagy haditerv nyilán 0 egység van (vagy bármennyi ami neked nem jó), ctrl+klik a nyílra/frontra, így tudod hozzáadni a kiválasztott egységeket.

A partraszálláshoz az érintett tengeri zónákra kell küldeni egy flottát convoy escort küldetéssel. Ezeknek ráadásul van bizonyos nap felkészülési ideje, előtte nem fog elindulni, hiába aktiválod egyből, mint pl a szárazföldi haditerveket.

Az egységeidnek nincs elég ellátmánya, felszerelése. A gyártósoron tegyél be infantry equipmentet, support equipmentet, motorized felszerelést, ha van olyan hadosztályod és állíts rá gyárakat. Ha sok hadosztályod van és sokat harcolsz, 3-4 nfantry equipment gyártósor is kell max kapacitással, hogy tartani tudd a lépést az amortizációval. Ezen ment el az olasz játékom.

Az atombomba csökkenti a national unityt. Ha egy országnak kisebb a national unity-ja, mint a birtokolt victory pontok száma (ezek főleg városok, pl London), megadja magát. De az is lehet, hogy az elvesztett VP-khez méri a NU-t, ebbe nem vagyok biztos. Az olasz játékban teleszórtam az UK-t atommal, de nem adták meg magukat, mert semmilyen fontos területét nem tudtam elfoglalni, partraszállás meg nem tudtam az átkozott flotta miatt..
"Hear the berserkers' roar, they call to mighty Thor, the fury in their raging eyes will burn forevermore""

Vissza