Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Windows Help DeskÍrd ide hozzászólásod:

52633 levél
18.04.06. 09:07
Barthezz
Köszi a hozzászólásokat.

Sityi, Baracklekvár: A Freemake-et használom jelenleg, viszont én pont azt tapasztaltam vele, hogy megmarad a video eredeti mérete és még jól látható minőségromlás is történik. A vízjel amúgy nem zavarna, mert van egy Freemake Cutter nevű cucc is, amivel átkonvertálás után le tudom vágni a végéről és az elejéről ezt a plusz 3-3 másodpercet.

Megnézem akkor a Virtual Dub-ot, illetve a freemake-nek is adok egy újabb esélyt, picit jobban elmélyedve a beállítási lehetőségekben, mert lehet csak a nem megfelelő beállítások miatt megy félre.

Gobiakos: Köszönöm szépen. Valóban kissé ágyúval verébre lenne ez a program, mivel kizárólag a tömörítés a célom, elforgatni, vágni tudok az alapprogramokkal is, más komolyabb dologra pedig nem használnám. Ha a Virtual Dub-bal a és a Freemake-kel nem jön össze, akkor viszont elkérném a hozzáférhetőséget, mert könnyen lehet, hogy egy fizetős cucc sokkal kisebb minőségromlással képes a lehető legkisebb méretre tömöríteni. Gondolom a torrentes filmek, sorozatok esetén is a legkomolyabb progikkal csinálnak 1080p-ből normál 21-es monitorokon ugyanolyan minőségűnek tűnő SD-t 20-ad akkora méretben és nem ingyenes progikkal.

LM: Pontosan tudod, hogy értettem. A telefonom 30 fps-sel készít 1080p videot, ami értelemszerűen köszönőviszonyban sincs a komolyabb 1080p-s felvételekkel. A kamera kis mozgatása esetén is elmosódott képet eredményez, valamint sötétben és félhomályban értelemszerűen még inkább romlik a minőség. A felbontás csak egy tényező a sok közül.

Vissza