Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Windows Help DeskÍrd ide hozzászólásod:

6960 levél
18.08.27. 22:55
GustyX
Köszi, ezeket meglesem, csak még lenne pár kérdésem (bár úgyis szervíz lesz, akérdések alapján sejtheted miért ):

"Húzz le mindent a gépről" - ez pontosan mit takar? Kihúzom az egér, audio és hátul minden egyéb USB-s eszközt, kiveszem a VGA-t (memória maradhat?), lehúzom a HDD-t, lemezolvasót, ventilátorokat, és a rendszermeghajtó SSD-t is? És így bekapcsol a gép? És ezeket (HDD, SSD, ventilátorok, VGA) visszadugni gondolom kikapcsolt állapotban kell és utána restart.

"Neten rendelsz egy új tápot." - ez jó, tetszik az ötlet, annyi baja van, hogy életemben nem szereltem még össze gépet, csak memóriát és VGA-t tettem be. Bár az alaplapi és táp kézikönyv sokra képes ilyenkor. De az ötlet tetszik határozottan, csak nálam nem nyerő

"Ha a HDD-re telepítve nincs semmi.....Ha nincs titkosítva mondjuk BitLockerrel" - ezen a HDD telepítve semmi meghajtó, driver, vagy ilyesmi sincs, csak steam és társai, vagyis játékok, meg pár egyéb fájl (képek, videók, zenék stb.), mindenféle titkosítás nélkül. Vagyis így simán kivehetem a HDD-t.

Köszi.

A gép (alaplap, proci, táp) amúgy 2011. áprilisi. ASROCK P67 Extreme 4, i5 2500K (minimális tuning nélkül @3,6-ra húzva, kb. 4-5 éve), Chieftec CTG550 táp.

Ezzel összefüggésben kérdezném azért, hogy egy esetleges alaplapcsere magával vonza-e a proci cserét (szvsz 100% igen), viszont a memória cserét is? Corsair DDR3 2x4 1600MHZ KIT memória van benne, és ha csere lesz, jók lesznek-e ezek. Valamint tápcsere esetében lehet-e olyat, ami később, mondjuk 2 év múlva is jó lesz egy esetleges teljes gépcseréhez (tuning nélküli gép,nem 1080Ti SLI-be kötve lenne a cél). Köszi. Holnap meglesem a fentieket.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról

Vissza