Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

4484 levél
19.04.16. 21:17
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Egyszerűen nem értem, miért írják egy pár helyen (hozzászólásokban is), hogy Sam reakciója hiszti és karakteridegen volt.

Az, hogy az apád miként viselkedett veled az életben, főleg ha az negatív, akkor az nem jelenti egyben azt is, hogy azt akarod, hogy meghaljon és még tapsolsz is ennek. Ráadásul Sam szerette a testvérét, rá, ha jól emlékszem, jó szívvel emlékezett.

Jon épp azért kedveli és szereti Samet, mert mindig őszinte volt vele, ha kellett, kíméletlenül. Azt is olvastam, hogy az is karakteridegen, hogy Daenerys ellen ágál, de már, amikor Jon parancsnoki megszavazásáért korteskedett, akkor is Jon és a közössége nagyobb javát szolgálta, ez állt a szándékai mögött. Lehet, hogy most dúlt benne az indulat, és nem látja egyértelműen Danyt, de Bran okkal küldte be ebben a lelki állapotban.

Szóval én sem a sorozat, sem a könyvek alapján nem éreztem, hogy ne passzolna ez a reakció a jelleméhez, reakcióihoz.

Mégis mit kellett volna egy általa eddig nem ismert, csak a távolban önmagát királynőnek tartó egyénnek mondania, miközben tudja, hogy Aegon/Jon az örökös? Hogy köszi, hogy megégetted a családtagjaimat, aha, árulók voltak, mert nem hajtottak térdet, egyetértek. Köszi, ismétlem, nagyon jó ez így.

Vissza