Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

4252 levél
19.05.20. 12:13
Sucee
Az ide vezető út valóban szar volt, ezt átbeszéltük itt is sokan és sokszor, ebben az epizódban is volt egy-egy szájhúzós jelenet, de a konkrét záró képsorokkal semmi bajom nem volt, meg a karakterek útjának zárásával sem - megint afféle "Dragon Age mércével", ahogy pl. ep2 bizonyos jelenetei is tetszettek.

SPOILER
Sokkal rosszabb lehetett volna, ha valami cliffhangert még bedobnak, esetleg a walkerekkel kapcsolatban, miután pont egy Falon túli meneteléssel zárult ugye.

Nekem ez pl. egy kellemes pont volt, hogy bár "nyílt véget" kaptunk - hiszen mindenkinek folytatódik valahogy az útja -, nem kaptunk egy ilyen húzást még az arcunkba, és elkönyvelhetjük lezárásnak ezt.

A jelenetek hatásosak voltak, a zene gyönyörű volt, aztán próbáltam nem gondolni arra, hogy mennyire képtelen volt bármi pozitívat kiváltani belőlem a sorozat az utóbbi két évadban - és bevallom, ment is. Arya és Jon búcsúja megható volt, és nekem tetszett nagyon az elhatározás, ami aztán Sansa, Arya és még azért Jon esetében is látszódott (neki afféle homecoming ugye), amikor végül mindenki csak-csak megtalálta az útját.

Vissza