Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Szex és meztelenség a The Last of Us: Part II-ban [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:17539 levél
20.02.07. 11:56
david139
Ez ismét nettó faszság.
Mekkora felhajtás van a téma körül? Pont akkora, amekkora figyelmet szentelsz neki. Akiben nincs benne ez a buzifóbia, az nem veszi észre ezt a hatalmas felhajtást, mert nem üti meg az ingerküszöbét.
Ugyanolyan ember, mint Te vagy én. Azt csinál a hálószoba falai között, amit akar.
Aham igen, csak ha én megfogom a párom kezét az utcán, akkor nem szólnak be 50 méterenként, hogy mocskos buzi vagyok, nem köpnek le, nem vernek meg.

De hogy tangában riszálja magát egy kamionon és felhívja magára a figyelmet, hogy "hello, én más vagyok!!!!!"
Én voltam eddig kb. 4 Pride-on és elmondhatom, hogy pont erről szól az egész, sőt még néha le is szopjuk egymást nyilvánosan, csak a poén kedvéért (igen heterok is)!!!
Na szóval, értem én, hogy a Blikk meg a Bors ezeket emeli ki, és ezért sokan azt érzik, hogy ez egy ilyen esemény, de lényegében arról van szó, hogy pár ezer ember sétál egyet színes lufikkal meg zászlókkal. Van kb 3 kamion ahonnan szól a zene, és lehet táncizni rajta. Megesik, hogy ezt valaki tangában teszi meg. Hogy ez ismét mért zavar bárkit, főleg aki ott sincs, mert hát mért lenne ott, azt nem tudom.

Tök jók az összeesküvés elméletek, meg a clickbait meg a sok pénz, de végső soron arról van szó, hogy a buzikat lebuzizzák, megvetik, lenézik, és ez tökre nem jó. És tényleg aki ezzel a témával ennyit foglalkozik, hörög nyáladzik rajta, az egy buzi. Mert egy normális ember elfogadja a különbségeket, és innentől nem érdekli a téma.
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.

Vissza