Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» JátszóDome: Cuphead [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:1752 levél
22.07.10. 16:55
SMBX-fan
Engem speciel a rovarmaffiás pálya nem tudott átverni, de azt bőven elhiszem hogy olcsó trükk volt.
Őszintén szólva a Cupheadben nem minden az ami 100%-ban fair, főleg Experten tudja ezt az ember kitapasztalni.

A Cuphead szöges ellentéte viszont talán a Celeste, amelynek viszont egyetlen boss-a sincsen, vagy ha mégis, akkor összvissz kettő. A widescreen miatt az akadályokat rendkívül könnyű értelmezni, viszont az időzítés problémásnak bizonyulhat.

Ja én meg a DLC-t jó magyar szokás szerint szereztem be, kedvezményes áron. Főleg egy ilyen válság közepette amikor még a margarinvásárlást is kétszer meg kell gondolni, nem fogok én jóemberkedni.

A vonyító ászokat viszont szerintem próbáld meg, hátha úgy előjön a Kings Leap. (én a Kings Leapet kapásból kivittem, főleg úgy hogy a Bástya meg a Királynő kb. vicc kategória voltak)

Mortimernél pedig a Charged Shot-ot tudom ajánlani, az a 2. és 3. fázist elég durván megkönnyíti és az 1. fázisban sem haszontalan.

Ja a 3 NPC-nél meg egyszerűen csak meg kell találni az összes előfordulását a "left" "down" "right" "up/top" szavaknak és a megfelelő sorrendben alkalmazni. (szóval ha a 2. helyes NPC szövegében benne van a bottom/down és a left, akkor a bal-alsó sírkövet kell másodjára bejelölni)
Az ambíció a hatalomvágy eufemizmusa | Fejétől bűzlik a hal.

Vissza