Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» JátszóDome: Cuphead [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:53322 levél
22.07.24. 21:39
Barthezz
A hétvégén egész jól haladtam, úgyhogy minden boss-t likvidáltam, beleértve a rejtett boss-t is, úgyhogy a főboss Saltbreaker-nél vagyok.

Először is befejeztem a Kings Leapet, nos, a királynő az egyik legkönnyebb volt, az előtte lévő bástyával sokkal jobban megizzadtam még múlt hétvégén.

Aztán jöttek a sorban a repülő kutyák (The Howling Aces). Hát ő a legkönnyebb boss volt, megkockáztatom, hogy Inkwell Isle 1-es szintű. Elég hamar le is nyomtam. Nah jó, az utolsó fázis az elforgatósdival azért nem volt olyan egyszerű, de így is ő lett az egyetlen DLC boss, akit A (igaz mínusz) rank-kal legyőztem, a többi mind sima B, illetve a Moonshine Mob az egyetlen, aki B-.

Esther Winchester már jóval keményebb dió volt a fentinél, itt elég sok elhalálozásom és újrakezdésem volt. Az utolsó, 4. fázissal szívtam sokat, mire rájöttem a legjobb megoldásra és sikerült. De igazából volt nála is nehezebb boss, repülős is az alapjátékban. A 2. és 3. szakasza nem volt különösebben nehéz, főleg a 3., ami simán hozható volt sérülés nélkül kis gyakorlás után. Az első fázisa volt nagyon kaotikus, oda kellett sok gyakorlás a 4. szakaszon kívül. Viszont vicces, de ez lett az a boss, akivel időben a leghamarabb, alig több mint másfél perc alatt végeztem. Pedig az alapjátékban a repülős boss-ok voltak mindig a leghosszabbak. Mondjuk főként bombákkal gyaktam a sima lövés helyett, így gyorsabban sebzőzött. Jah és Chalice repülője volt ellene a nyerő, a villás lövése és a sűrűbb bombázása (nagyobb eséllyel ér célt) is sokkal jobban hatásos volt a normál repülőnél, valamint a super-ét is könnyebb navigálni a hosszúkás rakéta alakja miatt.

A rejtett boss esetén a feloldás sikerült végül, bár kellett idő, mire leesett, hogy nem direktben vannak a szövegekben az irányok, hanem pl. a you're right, look up szókapcsolatok esetén elrejtve, ez kavart meg egy ideig. Maga a boss sem volt nehéz, igazából addig nem ment csak, amíg rá nem jöttem, hogy ki kell menni az egyik szélére és ott maradni végig.

Most már, hogy minden sub-bsson túl vagyok, kijelenthető, hogy messze a Moonshine Mob volt a legnehezebb. Főleg, hogy a fake knock out felirat is ott szívat be. Amúgy azóta néztem és tele van a net reakcióvideokkal, szinte minden játékos beszopta.

Amúgy a best weapon a crackshot, gyakorlatilag minden boss ellen hatásos és sokkal jobb a chaser-nél.

Saltbeakert még csak párszor próbáltam, egyelőre az első fázis legeslegvégéig jutottam el jópárszor, vagy csak hibásan mutatja a métercsík, hogy mindig pont ott. Annyira nem is tűnik vészesnek, de sokat kell még gyakorolni a kitéréseket.

Vissza