Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» JátszóDome: Cuphead [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:53322 levél
22.08.06. 20:36
Barthezz
Nah gratula! ^^ Pont ez a jó ebben a játékban, hogy elsőre, másodszorra, de még tizedszerre is minden boss esélytelennek tűnik, aztán végül kiismeri az ember és egyre tovább jut, amíg már csak egy hajszál hiányzik a sikerhez az utólagos csík alapján és végül összejön. Ahogy te is írtad, hogy feladod, mégis újra próbáltad. A sárkányt anno én is eltettem egy napra pihenni, majd következő nap tök hamar sikerült. A Phantom Express lesz ilyen még, aminek az utolsó fázisa brutál nehéz, valamint a repülős bossok okozhatnak még komolyabb fejfájást. Ha ezeken túl vagy, akkor meglesz a játék, a végső 2 boss, King Dice és a Devil nem ennyire nehezek már, persze könnyűnek sem mondhatók, de nekem mindkettő jóval hamarabb meglett, mint a sárkány vagy a vonat. King Dice miatt pedig megéri bármilyen szenvedést, hogy végül harcolhass vele, mert életemben nem láttam még ennyire ötletes, összetett és rengeteg taktikázásra lehetőséget adó bossfight-ot (elsőre tűnik csak esélytelennek).

A DLC-ben pedig a Moonshine Mob, ami a sárkányhoz hasonló nehézségű, ha az megvan, akkor a DLC is megvan gyakorlatilag. A végső boss ott sztem nem is olyan nehéz.

Szóval ne add fel. Anno 2017-ben az esélytelenek nyugalmával vágtam neki, hátha 1-2 boss és 1-2 run & gun pálya meglesz, aztán abbahagyom, ha már túllő a szívatás minden határon. Végül annyira beszippantott, hogy meg sem álltam a végéig és életem egyik legkedvencebb játékaként tartom azóta is számon. Kontroller törést pedig max. ez a 3 boss tud kiváltani sztem (sárkány, Phantom Express, Moonshine Mob, esetleg a hullámvasút bohóc, de rajta már túlvagy).

Egyébként továbbra sem hagytam abba a DLC végigjátszása után sem, ugyanis megpróbálom P rank-re csinálni az alapjáték run & gun pályáit (azaz minden ellenfelet életben hagyva végigmenni rajtuk). A DLC-ben hozzáadott Ms. Chalice-szel sokkal jobban megy. Másrészt elkezdtem a DLC-s cursed relic divine relic-ké alakításán is dolgozni, de ezt lehet elengedem, mert meghaladja a képességeimet az 1 HP-vel (vagy a Djimmi-s trükköt itt kivételesen használva 2 HP-vel) indulás, a charmok hiánya és a random fegyverek. A Root Pack és Goopy De La Grande sikerült egyedül ezekkel a feltételekkel, a többi boss nagyjából esélytelen így még az 1-es szigeten is.

Vissza