Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» JátszóDome: Cuphead [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:53322 levél
22.08.07. 07:41
Barthezz
Nah nem semmi ez a düh-runod. A mentést én minden játék esetén rendszeresen másolom ki magamnak. Anno pont a sárkánynál kellett visszatennem, mert nem volt pénzem a lobberre, amikor youtube-videoból megtudtam, hogy az kell, így az utolsó vásárlást visszacsináltam. Bár igazából skippelhettem volna a bosst simple módban, majd a 3. szigeten pénzt gyűjtve a lobberrel visszamehettem volna újra rá megszerezni a lelkét, csak valahogy ez nem jutott akkor eszembe.

Nekem a Phantom Express a 3-4. fázis miatt volt nehéz. Az első 2 begyakorolható volt sérülés nélkül, de a 3., majd főleg a 4. felvonás... És az volt bennük az idegesítő, hogy mindig el kellett jutni újra és újra elölről kezdve oda. A hullámvasút bohóc szintén azért idegelt ki, mert a 4. fázis volt nagyon szívatós és rengeteg idő volt újra és újra eljutni oda.

Crackshot meg a legjobb fegyver a játékban (gyakorlatilag a chaser kombinálva az alap peashooterrel, a crack előtt normál sebzést okozva, ráadásul az EX shot-ja az egyik legjobb EX a játékban) és Chalice is rengeteg plusz lehetőséget ad, szóval a DLC kijövetele után ezekkel az alapjáték is könnyebb lett.

P ranknál ahogy SMBX is írta, a smoke bomb az egyik lehetőség, Chalice-szel pedig az invisible roll. De jó megoldás superként a sérthetetlenség is és a mini bossoknál aktiválva egyszerűen átmenni rajtuk. De szintén ahogy SMBX is írta, lehet sérülni is, szóval 1 HP is beáldozható az ilyen helyeken. Chalice esetén eleve 4 HP-vel indulunk és neki a super II is egy plusz HP-t ad, ezért vele nekem könnyebb is a P-rank megszerzése. (Plusz a dupla ugrása is nagyon jól jön.) Ami viszont nem válik be, az a Djimmi-s dupla HP cheat, ekkor ugyanis nem adja meg a P-rankot, viszont a cursed relicknél szerencsére nem büntet a játék, ha használod.

A random platformos pályákra pedig a super II-t vidd, az kisegít a lehetetlen helyzetekből. A DLC-ben elég sok bossnál van ilyen fázis, szóval legtöbbet ott ezt a supert használtam.

Amúgy nekem anno a méhkirálynő lett meg elég hamar, utána olvastam, mennyien szívnak vele, szóval valószínűleg bemákoltam. A Tom és Sally Stageplay pedig tényleg pihenők a 3. szigeten a többi bosshoz képest. A DLC-ben a repülő kutyás pálya, ami egy hasonló kis lazítás.

Vissza