Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» JátszóDome: Cuphead [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:53322 levél
22.08.21. 15:26
Barthezz
A mai nap végre sikerült megszereznem a Divine Relic-et, el sem hiszem. Ezzel az egyik végigjátszás után kitűzött célomat teljesítettem, most pedig jöhet a következő a cél: Az összes run & gun pályán a P rank és ezzel a pacifist achievement megszerzése. A Divine relic kimondottan jól is jön ehhez: Mivel a P rankhez tilos lőni, nem zavar be a random fegyverváltás, az előnyei viszont óriásiak: Smoke Bomb és Heart Ring egyszerre, így 6 parryzés után 6 életem van + a 2-es super miatt egy sérthetetlenséget is ellőhetek + a smoke bomb szintén elengedhetetlen a P rank-hez. Persze Chalice-szel is könnyítés már a P rank, az 1-es szigeten még vele szereztem P-ket korábban, de a Divine relic-kel még inkább megoldhatóbb a második két sziget. Így most a 2-es szigeten is meglett mindkét P rank, már csak a 3. van hátra.

A Divine relic-hez pedig a következő boss-okat választottam, akiket a Cursed relic-kel győztem le, hátha másnak is segít (cursed relic tulajdonságai: 1 HP, random fegyverek, de parry-k után időnként 1-2 HP szerezhető a heart ring-hez hasonlóan, csak ritkábban, de egyre több boss-t legyőzve egyre kevesebb parry után):

1-es szigetről:
- Root Pack (ez magától értetődő volt) (2 pont)
- Goopy De La Grande (2 pont)
- Ribby & Croaks (sikerült a tigrises pörgetés lehozását is begyakorlom sérülés nélkül) (2 pont)

4-es szigetről:
- King Dice 7 sub-bossa (ezekért külön-külön jár 1-1 pont), a brutál nehéz majmot és a smoke bomb nélkül esélytelen Pirouletta-t hagytam csak ki

Ezzel így volt 13 pontom, míg a Divine Relic-hez 16 kell. Nem nagyon ment más boss a Cursed relic-kel, úgyhogy húztam egy olyat, hogy:

DLC sziget:
- repülő kutyák (3 pont)

Így pont meglett a 16 pont és a Divine relic. A DLC-s repülő kutyák ideális volt, mert sokat lehet parryzni, így az 1 élet feltornázható 3-ra és az egész játék egyik legkönnyebb boss-a sztem, ellenben 3 pontot ér a Divine relic-hez.

Ha esetleg még jönne DLC, akkor a Divine relic elég sokat segíthet benne, szóval kicsit előre is dolgoztam ezzel. Ugyan a random fegyverváltás zavaró, de ilyenkor gyorsan váltani kell addig, amíg megfelelő weapon nem jön és az tartani, amíg lehet, ellenben az, hogy egyesít 4 charm-ot, köztük a két legerősebbet (Smoke bomb és Heart ring), brutál erőssé teszi (de a Coffe charm is remek pluszban, a Whetstone pedig kimenthet egy-egy szorult helyzetből).

Vissza