Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» JátszóDome: Cuphead [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:53322 levél
22.08.23. 10:12
Barthezz
Nah jó, persze, el is felejtettem, hogy te S-rankoztad a bossokat, így neked tényleg nem kihívás egyik sem. Én azért messze nem vagyok ennyire pro, örülök, hogy végig tudtam játszani, ez is nagy fegyvertény ebben a játékban.

A Phantom Express-en az első fázis valóban könnyű, a második szintén nem nehéz, de a 3-ikon és a 4-iken nagyon sokat szívtam. A 4. brutál nehéz, a 3. meg szerencsétől függ, ha pont rossz oldalon vagy középen vagy a kocsival, az kb. instant halál és ugye néha ráesik egy projectile, ha nem figyelsz még arra is és elmozdítja, hiába lennél jó helyen. A 4. fázis pedig brutál. Anno ez volt a bajom vele, hogy már nagyon untam az első 2 fázist mindig újra és újra megcsinálni, nagyon időigényes volt és így kevesebbet tudtam a 3-ikat, de főleg a 4-iket gyakorolni.

A Cursed relic / Divine Relic random fegyverváltásában valóban pozitívum, hogy így egyszerre 3-4 erős fegyverhez is hozzáférsz, a bajom inkább az vele, hogy néha nagyon szerencsétlenül sorsol és pl. az istennek sem akar crackshotra váltani, amikor az kellene épp. Amíg meg szarakodok a fegyverváltással, idővel nem figyelek és megsérülök. Nem beszélve azokról a bossokról, ahol annyit kell mozogni, hogy kizárólag a crackshot vagy a chaser jó ellenük. De a Divine relic így is brutál erős, örülök, hogy már a táramban van. Persze jó lenne idővel egy újabb DLC is, ahol konkrétan a fő előrejutásban is kihasználhatnám.

Amúgy nekem a crackshot vált a kedvencemmé, ugyanis az alapsebzése nem gyengébb a chaser-rel ellentétben, így ha van lehetőség, tudok vele célozni, ha meg nem, akkor a szétszakadó lövedékei is biztosan célba érnek. Az EX-e meg szintén az abszolút kedvencem az ajándék parry lehetőség miatt, Heart ring-gel kombinálva nagyon gyorsan fel lehet vele tápolni a HP-t 5-re, 6-ra. Divine relic esetén is ugyanez, csak ott ugye szerencsétől függ, hogy milyen gyakran kapod meg, de amint jön, lövök is vele egy EX-et a parry miatt.

Még gondolkodom rajta, hogy harcba szálljak-e a black & white-on kívül a 2 strip filterért is. A Divine relic-et és Chalice-t váltogatva sztem az alapjáték bossait újra játszva meg tudnám már őket A rank-re csinálni. Csak hát ott a sárkány, a szemetebb repülős boss-ok, a Phantom Express, vagy a köcsög bohóc, akikkel semmi kedvem még egyszer megütközni, még így feltápolva sem. De lehet, hogy náluk bevetem Djimmi segítségét, 8-9 HP-vel azért már remélhetőleg minden boss lehozható A rank-re, vagy legalább A mínuszra, a crackshot pedig segít a parryzésben azoknál a bossosknál, ahol amúgy nem nagyon lehet parryzni. Tök furcsa, menyire megváltoztatják a DLC-s újdonságok az alapjáték mechanikáját is és mennyivel több taktika alkalmazható így.

Vissza