Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» PlanetSide (Ismertető)Írd ide hozzászólásod:49 levél
03.08.21. 12:24
Scribble
hja.. hogy megmondjam őszintén nekem (és a bátyámnak) magyarországi megjelenése óta megvan a játék (jún. 20) 2 gépünk van, nekem egy AMD Athlon XP 1900+ gef 2 pro, neki egy AMD Athlon XP 2400+ és egy Gef 4 ti 4200.. szép kis iromány amit ide írtál, bár kiegészíteném egy-két dologgal.. a játék 3 hónapos, és így eléggé sok bug van benne, de a devek dolgoznak rajta.. most adtak ki egy peccset (3 AM PMT) ezek általában másfél órát vesznek igénybe..

hátrányhoz írnám a ZERG nevű képződményt.. ez a Starcraftból ered, amikor az ember csinál 600 zerglinget és lerohanja a másikat. itt is sokszor van valami hasonló, mikor a sanctuaryban az ellen megszerez 3 csapatot, és elindul hódítani.. mire a 2. gyárhoz ér már 10 csapat van, és így tovább..

én Werneren játszom NC ként és a legtöbb csata az Cyssoron Hossinon és Solsaron van (a 3 warpgate-végállomás az NC sanc-ból).. ez azért van mert vagy a TR-nek vagy a VS-nek egyszer-egyszer kicsit sokat nyomnak a fegyverein, és a másik csapat fél tőlük.. ezért jönnek hozzánk.. stb..

a játék maga nagyon jó, de tényleg eszi a gépet.. ha valaki nem hisz nekem meg abban hogy tényleg van ott 100 emberke, az nézze meg a galériákat itt: www.planetside-rangers.de.vu (outfit homepage)

Vissza