Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Diablo IIÍrd ide hozzászólásod:4325 levél
04.03.08. 09:54
gothmog
No, mit írjak?

Van egy most 57-es palám, mely a Conviction-Vengeance kombón (illetve a vengeance-t erősítő Resist fire/cold/lightning skilleken) alapul.
Az elején kínszenvedés volt vele a játék (lassú, gyenge), de normál végére normalizálódott a helyzete (most már nagyon bivaly). Players8-ban nyomtam normált, de nightmare-en visszavettem players1-re, hogy gyorsabban haladhassak (majd nightmare pindlerunokkal players8-ban úgyis lép egy rakás szintet).
Háát..., lehet vele haladni. Tegnap kb. 5 óra alatt Cain kiszabadításától eljutottam ActIII második pályájáig, úgy, hogy nem hagytam ki semmit sem. A brutálisabb monsztáknak olykor két ütés is kell...
A segítője eredetileg defiance-s, most már holy freeze-s.

Magatalálos a kari: most a Sigon set cipellőjét, kesztyűjét (30% IAS, ez baromi fontos!), valamint sityakját használja. Fegyvere eddig az Ironstone volt, melyet eredetileg upgradelni terveztem, csak kéne találni, vagy kotyvasztani egy Sol rúnát (na ja, a magatalálósok élete már csak így megy), de tegnap Duriel volt kedves és eldobta az Aldur's Set fegyverét. Ezt fogom tehát használni, míg jobbat nem találok. A lényeg a fizikai sebzés (ugye ennek az arányában kapja az ember az elementálisat), illetve a sebesség. Itt a holy freeze és a 30% IAS miatt a normál sebesség is elég (legfeljebb kap egy shael-t).
Ezenkívül plussz skilles rare dolgaim vannak.
Egyetlen gyengéje per pillanat a rezisztek ügye. Most olyan 50 körül vannak, majd kell csinálni egy jó kis pajzsot, meg később páncélt is. Kib*szott durva rúnaszavak vannak 1.10-ben, csak győzze az ember rúnákkal!
Amióta meg tudom, hogy már zod-ig lehet kotyvasztani a rúnákat, minden kis szart felszedek legyen az eld vagy el rúna.
A fejlesztés célja amúgy max. Conviction, Vengeance és a három rezisztes skill, 1 pont Holy shield, amit meg majd nyomnak a plussz skillek. Esetleg 18-19 pont a három rezisztes skillre, a maradék meg holy shieldre.
Jó lenne bebizonyítani, hogy nem csak a hammerdinek életképesek, single játékban, magatalálós cuccokkal!
Endure. In enduring, grow strong.

Vissza