Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Final FantasyÍrd ide hozzászólásod:2064 levél
04.04.25. 20:09
Norad2
Cloud: El vagy maradva. Se FF6, se EVA, se OMG... Hol élsz te?
Egyébként tiszta apám vagy Ő is mindíg ezzel jön:
"Fiam, mért nem barátkozol. Tudom nehéz, nekem is ilyen problémáim voltak bla bla. Zárkózott voltam meg nem mertem kommunikálni ésatöbbi."
Mindenki ezzel jön, de nálam nem ez a helyzet.

Én azért nem barátkozom mert nem akarok. Nem kedvelem az emberek társaságát. Amúgy ha akarok bármikor szerezhetnék barátokat, meg az alkalmi kapcsolatok nőkkel simán mennek.
Egyszerűen nincs kedvem. Régen úgy 7-12 éves koromig olyan voltam mint a többi gyerek. Fölalá rohangáltunk a játzótéren (akkor még nem volt ám ennyi pc, mobil miegyéb. Főleg vidéken), sőt ilyen bandavezérszerüség voltam (hehe, miket csináltunk. Este 10-kor kimentünk a lakótelep közepére, nekiáltunk hintázni miközben torkunkszakadtából énekeltük a kacsamesék nótáját. Aztán a rendőrök kisértek haza)
Aztán rájöttem az emberek alapvető természetére. Rájöttem, hogy az ember a legundorítóbb faj amivel valaha találkoztam. Béna kultúrájuk van. A becsület kiveszett belőlük. Az általános elidegenedés mértéke óriási. (kimész az utcára, elütnek vagy lelőnek és elmennek melletted a járókelők mintha misem történt volna....) Az ember csak pusztítani képed. Elemészti az állatokat, növényeket, a bolygót, és egymást. Mindenki gyűlöl mindenkit. Mulatságból gyilkolják egymást, és az erősebb minden ok nélkül eltapossa a gyengébbet. Vallás és bőrszín miatt ölik egymást! Csak azért gyűlölik egymást, mert más a kultúrájuk! Egy fajhoz tartoznak még is megölik egymást, mert máshogy hívják az Istenüket. Társadalmuk csalásra és hazugságra épül...
Viselkedésük idióta és gagyi számomra. Mindíg ez a szöveg: "menjünk bulizni" és bulizás alatt azt értik, hogy elmennek valahova, telepompálják magukat alkohollal és valami dübörgő zajra dobálják magukat... Arról nem beszélve, hogy mennyire kultúrálatlanok, szűklátókörűek. beszélgetési témájuk kimerül a valóságsókban, ruhákban, kocsikban, és hogy ki kit dugott meg tegnap... Nem tudom, nekem ezek már túl unalmasak.
Ha belegondolok, hogy egy átlagos amerikai nem tud kicserélni egy villanykörtét, vagy egy átlag magyar nem tudja mi az hogy 1-es PH. Múlt héten okos 23 osztálytársam megkérdezte, hogy melyik a legjobb PH. Az 1 vagy a 14. Én felajánlottam neki, hogy veszünk neki két vödröt, egyikbe 1-es ph-t a másikba 14-es ph-jú folyadékot öntünk, ő beledugja a kezét és megnézzük melyik a jobb. beleegyezett (Ha valaki nem tudná az 1 és 14-es ph a legerősebb sav illetve lúg, szal a kezedből semmi nem marad egyiknél sem.) Most ilyenekkel barátkozzak?? Annyira azért nem alacsonyodok le!!
Egyszóval nem kedvelem az embereket, és nincs kedvem ismerkedni velük.
Ha tehetném akár egyedül is, de eltűnnék erről a bolygóról. (A megfelelő manga és game utánpótlás fejében)
Másrészről nincs szükségem senkire. Mindíg magam voltam, és magam oldottam meg a gondjaimat. Nem engedtem soha, hogy beleszóljon bárki is a stílusomba és az életembe. Még a szüleimnek se! 12 éves koromtól csak a magam gondolatait fogadtam el, és önálló egyéniséget alakítottam ki, ami folyamatosan változik, fejlődik. Azonban mindenki véleményét meghallgatom, és magam döntöm el, hogy az jó vagy rosz számomra. Megfogadom vagy elvetem.
Specialitásom, hogy egyszerre több szemszögből (úgy mindíg egy tucatból) vizsgálok mindent. Több személyiségmintát alkalmazok egyszerre

(Persze vannak kivételek. Pl ti se vagytok azok az átlagmberek. (kiv barátságos Cloud-ot, aki mindenkit szeretettel fogad mikor idejön))

Ez a véleményem már jóval az EVA elött megvolt. Amúgy pont ez a baj, hogy az emberek az ilyen műveket mesének tekintik, a szuperrambós meg niggergettós filmekből veszik maguknak a társadalmi és viselkedési mintákat... Tudatlanok és ostobák. Ezért van az, hogy az a vagány és elfogadott, ha szitáválősz valakit, vagy megvertek 10-en egy embert. Vagányság és elfogadotabb ez mint becsületesen élni...
Csak kevesen értik meg ezeknek a csodáknak a belső értékeit és mondanivalóját. Ha odafugyel az ember több bölcsességet, tapasztalatot össze tud szedni mint 20 év alatt egy átlagos ember. Ha az emberek fel tudnák dolgozni ezeket az élményeket, el tudnák vetni a jelenleg uralkodó szar emberi nézeteket, és akkor már nem itt tartanánk, hanem világbéke, csak 2 milliárd ember a földön, és vígan kereskedhetnénk a szomszéd csillagrendszerben élő fajjal. Na jó, talán utóbbit még se, de gyűlölet helyett a szeretet, elidegenedés helyett a megértés és tudatlanság helyett a kultúra virágozna.

Végszóként ajánlom, hogy nézd meg ezeket, mert nem csak szórakoztatóak, hanem tanulságosak. De ehhez nem csak nézni kell, hanem látni is.
OTAKU

Vissza