Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Suikoden & XenogearsÍrd ide hozzászólásod:

55 levél
04.05.15. 18:57
Thiliana
Szeretném azt hinni magamról hogy igazi Xeno fan vagyok. Már kezdtem azt hinni, hogy az egyedüli Mo-on. És igen, mindig előröl kezdtem.

Sp! Sp!
Először Margie kiszabadításánál Ramsus nyírt ki, mert nem tápoltam semmit, csak beszélgettem, és úgy mentem oda. Azt se tudtam mi az a deathblow akkor még. Utána valamivel tovább jutottam, de aztán sajnáltam a psx-emet, úgyhogy olyan 2 nappal a kezdés után kikapcsoltam. Utána még vagy 2x kezdtem bele, de aztán megerőszakoltam magam, és vártam a hó végéig hogy vehessek végre memókártyát.

Suikoden: Hmmm... Luc nem volt semmi, de ez még egyáltalán nem segített eddig a III-ban levő céljai megértéséhez... sőt... Vannak azért itt jó kis mágiák.

És végre utolértem magam a Suikoden I-ben (érdekes, 1 órával kevesebb játékállással, de ugyanott vagyok, ugyanolyan szinten. Cool. ). Szóval végre jönnek az új részek, alig várom már.

Ja, hogy én is kérdezzek. A nevek alatt, a napocska mellett mik azok a számok? Pl. Cleo-nál 4/1/0/0? Másik: rá lehet jönni valahonnan hogy egy-egy kristály mit ad, mit csinál? Például ott van a Clone crystal meg Holy crystal, de hogy micsinálnak? Mondjuk Clone-nal nagyot üthetek, de ennyi? A Holy-ra meg még egyáltalán nem jöttem rá. Nincs erről egy lista? Vagy jobb ha magam rájövök?
Sp! Sp! (remélem jó helyen raktam ki ezeket )

Na megyek vissza megmenteni a világot! Pá!

Vissza